Yalancı pozitif ben de görmüştüm bi kaç kere böyle değildi hiç biri canım sen bence kesin hamilesinKızlar her ay silik çizgiler görüyorum 2 yıldır, daha önce hiç bu kadar bariz bi çizgi görmedim 10 saniye içinde belirdi yarın regl günüm. Hata olma ihtimali nedir lütfen yorumlar mısınız
İlk kez bu markayı kullanıyorumda.
Çok belirgin duruyor ya var sanırım :)Kızlar her ay silik çizgiler görüyorum 2 yıldır, daha önce hiç bu kadar bariz bi çizgi görmedim 10 saniye içinde belirdi yarın regl günüm. Hata olma ihtimali nedir lütfen yorumlar mısınız
İlk kez bu markayı kullanıyorumda.
Markası ne peki onıda yapın bakalımÇok hatalı test gördüm de bu kadarını ben de görmemiştim kızlar ya umutlansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum gittim bi test daha aldım nöbetçi eczaneden o markayı da hiç yapmadım daha önce bekliyorum şimdi çok heyecanlandım yaa
Canım benı hatırladınmı bılmemÇok hatalı test gördüm de bu kadarını ben de görmemiştim kızlar ya umutlansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum gittim bi test daha aldım nöbetçi eczaneden onu da hiç yapmadım daha önce bekliyorum şimdi çok heyecanlandım yaa
Ayyy kuzum hatırlamaz mıyımmmm doğum bile yapmışsın çok sevindim yaaaCanım benı hatırladınmı bılmemayy hadı ınsallahh yapınca yazarsın,bence hamılesın Allahın ıznıyle
Evet kuzucum bende ugrastım epey bılıyorsunAyyy kuzum hatırlamaz mıyımmmm doğum bile yapmışsın çok sevindim yaaa
Beni biliyorsun her ay bir silik çizgi muhabbetim olur hepsi negatif çıkar ama bu kadar belirgin pembe hiç görmemiştim
İnan o kadar heyecanlıyımki yapmak istemiyorum negatif çıkacak hiç bi şey çıkmayacak diyeEvet kuzucum bende ugrastım epey bılıyorsunbence pozıtıf ama bu kadarda barız cizgi olamaz.sımdı dıgerını yapıcaksın ya hıc su sıvı ıcme oldumu,3 saat bekle sonra yap,az bı cızgı bıle cıksa gozun aydın
Hayır negatıf cıkmayacak cunku dıger cıkan cızgıler hafıf hayalet cızgılerdı gercekten hamılelık olunca anında belırıyor çizgi hemen 10 sanıye ıcınde,bır dünya test yapmıs bırı olarakİnan o kadar heyecanlıyımki yapmak istemiyorum negatif çıkacak hiç bi şey çıkmayacak diye
Tabiki gün içinde mutlaka yapıcam Allah’ın izniyle hemen paylaşırım , kaset test yapmıştım bunun yanında onda bi şey çıkmadı heralde erkendir diye dedim ..Hayır negatıf cıkmayacak cunku dıger cıkan cızgıler hafıf hayalet cızgılerdı gercekten hamılelık olunca anında belırıyor çizgi hemen 10 sanıye ıcınde,bır dünya test yapmıs bırı olarakanında cıktıysa gözün aydın güzelim benı kesın etıketle dua edıcem sana
Atsana onuda bana bı kaset testı,bu hemen cıktı demı anında.kaset testınde fotosunu at kuzum birTabiki gün içinde mutlaka yapıcam Allah’ın izniyle hemen paylaşırım , kaset test yapmıştım bunun yanında onda bi şey çıkmadı heralde erkendir diye dedim ..
Canım dıger test anında cıkmısmıydı?Allah allah nasıl olur ya?sabah bidaha yap bence anında cıktıysa dıgerıHiç bi şey çıkmadı wenexa diye bir test
Afedersin ; daha sıvının içindeydi belirdiğindeCanım dıger test anında cıkmısmıydı?Allah allah nasıl olur ya?sabah bidaha yap bence anında cıktıysa dıgerı
Kendinizi üzmeyin durun hele bütün testlerin beta hcg algılama seviyesi farklı ama zaten ilk testte De belli gebelik var kan verin stres yapmayın inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınızHiç bi şey çıkmadı wenexa diye bir test
Bu arada alttaki testi bende yapmıştım hamile olduğum halde çokkk silik çıkmıştı değerim 50lerdeykenHiç bi şey çıkmadı wenexa diye bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?