Kızlar Duratest testim pozitif mi🥹

Bu arada alttaki testi bende yapmıştım hamile olduğum halde çokkk silik çıkmıştı değerim 50lerdeyken
Gerçekten mi ne düşüneceğimi şaşırdım zaten yarın regl günüm gelmezse artık pazartesi kan veririm , 39 yaşındayım hiç bebeğim yok sebepsiz interfilite….

Gerçekten mi ne düşüneceğimi şaşırdım zaten yarın regl günüm gelmezse artık pazartesi kan veririm , 39 yaşındayım hiç bebeğim yok sebepsiz interfilite….
Kuzum alttakındede var sankı hafıf.bence guzel bı test al baskanbı eczaneden.sabah ılk ıdrarla yap yarın.cıkmazsa bosuna kan vermeye gitme,kan vermek daha yıpratıcı oluyor cunku.

Kuzum alttakındede var sankı hafıf.bence guzel bı test al baskanbı eczaneden.sabah ılk ıdrarla yap yarın.cıkmazsa bosuna kan vermeye gitme,kan vermek daha yıpratıcı oluyor cunku.
Yaptım canım maalesef hepsi negatif.
Dedim ya Allah’a bıraktım artık ne test ne başka bi şey …

Yaptım canım maalesef hepsi negatif.
Dedim ya Allah’a bıraktım artık ne test ne başka bi şey …
Üzülme kuzum nasıbını beklıyor bu çocuk olayı.ben 10 yıldır evlıyım son 3 yılda bi düşük bide saglıklı hamılelık gecırdım sürekli denememıze ragmen.yardımcı teknıkler denersiniz,önce çatlatma sonra aşılama vs gibi.içini ferah tut sen nasibi gelince olacak inşallah hiç merak etme

Seni buralarda o kadar çok gördüm ki testlerden yana hiç yüzün gülmemişti ama bu sefer sanırım var gibi çok net bir çizgi canım.sabah birdaha test yap inşallah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…