Gerçekten mi ne düşüneceğimi şaşırdım zaten yarın regl günüm gelmezse artık pazartesi kan veririm , 39 yaşındayım hiç bebeğim yok sebepsiz interfilite….
Gerçekten mi ne düşüneceğimi şaşırdım zaten yarın regl günüm gelmezse artık pazartesi kan veririm , 39 yaşındayım hiç bebeğim yok sebepsiz interfilite….
Kuzum alttakındede var sankı hafıf.bence guzel bı test al baskanbı eczaneden.sabah ılk ıdrarla yap yarın.cıkmazsa bosuna kan vermeye gitme,kan vermek daha yıpratıcı oluyor cunku.
Kuzum alttakındede var sankı hafıf.bence guzel bı test al baskanbı eczaneden.sabah ılk ıdrarla yap yarın.cıkmazsa bosuna kan vermeye gitme,kan vermek daha yıpratıcı oluyor cunku.
Üzülme kuzum nasıbını beklıyor bu çocuk olayı.ben 10 yıldır evlıyım son 3 yılda bi düşük bide saglıklı hamılelık gecırdım sürekli denememıze ragmen.yardımcı teknıkler denersiniz,önce çatlatma sonra aşılama vs gibi.içini ferah tut sen nasibi gelince olacak inşallah hiç merak etme
Kızlar her ay silik çizgiler görüyorum 2 yıldır, daha önce hiç bu kadar bariz bi çizgi görmedim 10 saniye içinde belirdi yarın regl günüm. Hata olma ihtimali nedir lütfen yorumlar mısınız
İlk kez bu markayı kullanıyorumda.
Seni buralarda o kadar çok gördüm ki testlerden yana hiç yüzün gülmemişti ama bu sefer sanırım var gibi çok net bir çizgi canım.sabah birdaha test yap inşallah hamissindir