kızlar durduk yeremi sinirleniyorum

valla eşim öyle beni koruyup kollayacak gibi değil yukarda yazdıgım gibi aynen böyle geçti konuşma yaa dersin ulan bunlar benim kadınımı hizmetçi olarakmı görüyorlar bana onları savunuyor her konuda pasif bir eşim var iş bana düşüyor.. kayınvalidemlede problemlerim oldu oluyorda ne yapıyorum ben ona laf sokuyorum o bana.... eşime anlatıyorum birkere bile neden öyle yaptın böyle yaptın demiyor... da hiçbirşeye karışmıyorda...

ozaman bidahaki telefon görüşmende anangil beni aradı filencenin karısı beni hizmetçi bellemiş...hiiiçç işim olmaz gidemem kimse kusura bakmasın diycksin anlaşıldı:9:

ozaman bidahaki telefon görüşmende anangil beni aradı filencenin karısı beni hizmetçi bellemiş...hiiiçç işim olmaz gidemem kimse kusura bakmasın diycksin anlaşıldı:9:

böyle alıştırırsam devam eder daha iki aylık gelinken kaynanam bir akrabasına (hamile ) sebg le biz evini temizleriz banada çok emegi geçti temizleyelim sevaptır dedi. bu kişinin hamileliği çok aşırı zor geçti bunun için olur dedim.. ama gitmedik. sonra falanca bana sunu ördü sende ör falanca söle yaptı sende onun evine gidince yap banane yaw banamı yaptı sana yaptı çok istiyorsan kendin yap ama malesef gittinmi bende duramıyorum. birinin bana hizmet etmesi hoşuma gitmiyor iş böyle oluncada enayi yerine konuluyoruz. bende kendimi freenleyemediğim için iş bekleyenlere gitmemekte buldum çözümğü

ya ıste nıye boyle nıye soyle dıye dusunuyorlar ya bazı kadınlar bnde dıyormkı nıye ole dawrandgı vs bunu cozmk en fazla 1 senesını alır akıllı bır kadının cok karmasık deıller

:):):) çözdükte kabullenmek zaman alıyor herhalde:)

böyle alıştırırsam devam eder daha iki aylık gelinken kaynanam bir akrabasına (hamile ) sebg le biz evini temizleriz banada çok emegi geçti temizleyelim sevaptır dedi. bu kişinin hamileliği çok aşırı zor geçti bunun için olur dedim.. ama gitmedik. sonra falanca bana sunu ördü sende ör falanca söle yaptı sende onun evine gidince yap banane yaw banamı yaptı sana yaptı çok istiyorsan kendin yap ama malesef gittinmi bende duramıyorum. birinin bana hizmet etmesi hoşuma gitmiyor iş böyle oluncada enayi yerine konuluyoruz. bende kendimi freenleyemediğim için iş bekleyenlere gitmemekte buldum çözümğü

bak yarın öbür gün çocuğun olcak busefer ben çocuğa bakarım git şunun bunun ewine der sana...bebeğinde perişan olur...kaynanan gezmeleri oturmaları çok sewiyor diye sende onun peşinde sürünmek zorunda değilsin...kocan ben karımı göndermiyorum dese ne olcak yaaa...bikere kestirip atsın ne olcaksa olsun..

ne kadar değişik ya.yaşlı başlı kadınlar yicek içecek.oldu bende yardıma gidecem.bide kayınvalidemin evide değil.ayy annem sizin içinmi doğurdu beniiii:52::52::52::52::52::52::52:

o kadar insan toplanıyor dedikodu yemek yemek için birde hizmet bekliyorlar kendileri yapsın yesin boşver sanane

kaynananla sorunları halledememıssın anlasılan sabahları cagırıyomu yıne ?
bu sefer tersle gerekırse laftan anlamıyor anlasılan hızmetcı mısın sen ya bosver

bak yarın öbür gün çocuğun olcak busefer ben çocuğa bakarım git şunun bunun ewine der sana...bebeğinde perişan olur...kaynanan gezmeleri oturmaları çok sewiyor diye sende onun peşinde sürünmek zorunda değilsin...kocan ben karımı göndermiyorum dese ne olcak yaaa...bikere kestirip atsın ne olcaksa olsun..

aynen öyle. geçen gezmeye gidiyorlar gene sizde dedi falancaya gidin öyle bir baktımki sustu gülerken.. eşime dedi bugün suraya mı gitsek diye eşim yuh ya kadın senin evin yokmu birgünde evinde otur dedi.. iyi gelmeyin dedi uzun süredir pek gitmiyoruz..

kaynananla sorunları halledememıssın anlasılan sabahları cagırıyomu yıne ?
bu sefer tersle gerekırse laftan anlamıyor anlasılan hızmetcı mısın sen ya bosver

=) uzun süredir tartışmamamızın sebebi bu zaten çıkıyorum sabahları.. el işi yapıyorum.. ay inat ettim bu elişini bitirmem lazım diyip elişine oturuyorum... oda ay kendinide benide sıkıntıya sokma diyor.. :D:D

bana evlenmeden önce verilen nasihati tutuyorum.kocan olmadan hiçbiyere gitme:)işe yarıo valla yoksa iş güç bitmez.baştan tavrını koydun koydun yoksa işin zor.benim ablamın eşi vefaat etti 8 aylık hamile iken iki büklüm görümcelerine hizmet etti.yani ne verirsen o.kimse acımaz.

bana evlenmeden önce verilen nasihati tutuyorum.kocan olmadan hiçbiyere gitme:)işe yarıo valla yoksa iş güç bitmez.baştan tavrını koydun koydun yoksa işin zor.benim ablamın eşi vefaat etti 8 aylık hamile iken iki büklüm görümcelerine hizmet etti.yani ne verirsen o.kimse acımaz.

valla biz tavizi verdik baştan. kadınlar toplanıyor eşim geçen sebg gelemez dedi. dediği laf benim evimde otururken sen karışamazsın ben götürürüm dedi.. eşim bi bagırdı kadın benim kadınım nasıl götürürsün hadi götürde görelim dedi...iş güç bitmiyort valla bukadar misafirlik nasıl hoşlarına gidiyor bilmem.. hizmet etmek zorundayım sanıyor geçen hoca demiş gelinler isterse kayınvalidesine bakar sakın sanmayın mecburlar.. bi sinirlenmiş biz mecburuz diye biliyoruz nasıl mecbur olmaz.. bende herkez kendi annesine babasına bakması gerekiyor sana birşeyler yapıyorsam bu Allah rızası içindir yani ister yaparım ister yapmam... çok zoruna gitmiş o hocayı artık sevmediğini söyledi:D:D:D:D Allah rahmet eglesin. çok zor eşi öldükten sonramı hizmet etti.. ayrıca kimse acımıyor cidden ben rahatsızlıktan kıvranıyorum git sunu getir dedi kayınvalidem kusura bakma hiç alacak durumum yok dedim

evet 3 aylık hamileydi eşini kaybettiğinde.o durumu görüncede annem hemen çekti aldı ben bakarım kızıma dedi.ve ne biliyormusun kimsede şu hakkı var bizde şu hizmeti etti demiyor.ablamdan habersiz kan parası ble almışlar.yani nitekim sen gelinsin.dış kapının dış mandalı senin için senin ailen üzülür bitek.demiyorum kaynanana hiç yardımcı olma die ama 2 yapıosan 1 yap valla.

kızlar bugğn bütün gün ayaktaydım misafir misafir üstüne hiç boş kalmadım.. eltimi yardıma çagırdık ama gelmedi evi yolu ayrı niye gelmedi diyemem ama üzüldüm çünkü ben ona yardıma gittim.. herneyse. beni yardıma çagıran kadında geldi geline söledinmi dedi söyledim gelecek dedi kaynanam yok dedim kusura bakma gelemem niyemiş dedi kadın bugün çok yoruldum dedi iide onbeşgün sonra dedi ben bu yorgunlugu onbeşgün atamm dedim kaynanam beni dürtüyor götürmem ben zaten sus diyee... istedigiğm şekilde söyleyemedim ama söledim genede

=) uzun süredir tartışmamamızın sebebi bu zaten çıkıyorum sabahları.. el işi yapıyorum.. ay inat ettim bu elişini bitirmem lazım diyip elişine oturuyorum... oda ay kendinide benide sıkıntıya sokma diyor.. :D:D

pekı esıne bırsey dıyormu gelmıyo gıtmıyor gıbısınden :)
bu arada ne yapıyorsun elısı olarak ?

kızlar bugğn bütün gün ayaktaydım misafir misafir üstüne hiç boş kalmadım.. eltimi yardıma çagırdık ama gelmedi evi yolu ayrı niye gelmedi diyemem ama üzüldüm çünkü ben ona yardıma gittim.. herneyse. beni yardıma çagıran kadında geldi geline söledinmi dedi söyledim gelecek dedi kaynanam yok dedim kusura bakma gelemem niyemiş dedi kadın bugün çok yoruldum dedi iide onbeşgün sonra dedi ben bu yorgunlugu onbeşgün atamm dedim kaynanam beni dürtüyor götürmem ben zaten sus diyee... istedigiğm şekilde söyleyemedim ama söledim genede

cnm gıtmeseydın keske zorla kapıya gelıpmı cagırıyo ne bıcım bı ınsan bu anlamadım ben

pekı esıne bırsey dıyormu gelmıyo gıtmıyor gıbısınden :)
bu arada ne yapıyorsun elısı olarak ?

yok hiçbirşey demiyor çünkü gece yatasıya ordaydık diger yorumunda da diyorsun ya keşke gitmeseydin ben suanda onlarla yemem içmem bir misafir gel,nce gelemem demek olmaz hasta numarası yapmak felan aklıma geldi ama eltim gelmemiş yardıma tekbaşına bırakmakta istemedim. belki kendi istemiş böyle olsun diyeceksiniz ama genede vicdanım el vermedi..he ben uyuyordum kayınpeder,im kapıya vurmuş eşim açmış sebg çıksın demiş hadi bakalım... su aralar iiyiz ama biliorum taviz verdim sonucu kötü olacak

Back
X