pekı esıne bırsey dıyormu gelmıyo gıtmıyor gıbısınden :)
bu arada ne yapıyorsun elısı olarak ?
şal yapıyorum suanlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı esıne bırsey dıyormu gelmıyo gıtmıyor gıbısınden :)
bu arada ne yapıyorsun elısı olarak ?
şal yapıyorum suanlık
:) bıtınce fotografını koyda bakalım cnm
uzme kendını ne desekte ıs uygulamya gelınce olmuyor dımı yeme ıcme bır demıssın evın ayrı mutfagını da ayırsan ?
kayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım
ıyıde neden mart ? neden sız onun her dedıgını yapmak zorundasınız? neden ler ne kadar cok degılmı
ah şu kaynanalar ve kankaları kanka gıbı akrabaları hep boyle yaparlar bıraz yuzunu yumusak gordulermı yuklenırler sen dogru olanı yapmıssın hıc dusunme bıle he kaynanan ıllakı laf sokar yada ıcınden gecırır bak bır yardıma bıle gelemedı vs dıye bırak desın sen kımse ıle cennetede cehennemede gırmeyeceksın kendı yaptıklarından mesulsun uzulme
her dediğiniyapmak zorunda değilim ama yapmak zorundayım zannediyorlar. dinin emri sanıyorlar ama dinde böyle bir emir yok :):):):) bunu geçen hoca söylemiş kabul etmiyorda biz zorunluyuz sanıyoruz diyor.. her neyse martta olmasının sebebi eşimin işleri açılacak onun için diyorlar bende aslında geçen ayıracaktım evi ama eşimin destegi ni alamayınca oda mart diye söyleyince uzatmak istemedim kavga çıksa bak mart demiştim diyecek onun için marta kadar sabredecegim. ama baktım martta da ayırmıyorlar kavga ile de olsa ayıracagım.. benim düzenim yok... koştur koştur ama birgün koşturma hemen küsüyorlar.
ah canım ya nedır senın bu cektıklerın esın annesıne dedı sanırım senın akraban sonra gelsın dıye oyleyse gelısme var sankı
hem sana guvenıp mı cagırıyor akrabasını terbıyesız kadın valla cok sınırlendım ya eltın kacmıs kurtulmus sende gdebılsen keske