- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ohh yes :)ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
anasi onu 9 ay tasimis mis kokulu yavrusunu senin gibi ne idugu belirsiz evli adam avcisina mi birakacak. adami da seni de s.ktir et, cocugu al gel ne demek ya ne demek!!!!
Oh rahatladim simdi banlanabilirim.
(bozuk lisanimdan dolayi site ahalisinden ozur dolerim. oyle kolay kolay cigirimdan cikmam ama bu mala cok sinirlendim)
1 gun bani yedim ama degdiohh yes :)
canımsın sen ya
Namus belasindan yattin bacı,gurur duy1 gun bani yedim ama degdi
1 gun bani yedim ama degdi
Namus belasindan yattin bacı,gurur duy
Aynen her defasinda artiyor. Boşver eline,diline sahip çık. Bir sirfinti yüzünden ban yemepuahahahah namus belasıben de böyle bir konuya kendimi tutamayıp saydırmıştım 1 gün ban aldım, geri dönüp sürtüğe tekrar saydırınca 3 günlük ban giderek artıyor mu bu ban günüüüü
ama hakkaten çıldırtıyorlar insanı yaa...Aynen her defasinda artiyor. Boşver eline,diline sahip çık. Bir sirfinti yüzünden ben yeme
Aynen her defasinda artiyor. Boşver eline,diline sahip çık. Bir sirfinti yüzünden ban yeme
AMIIIIINNNNN Diye Nefesim yettigince haykirasim geldi. Bence de serbest olmalı bu gibi konularda özgürce yorum yapabilmek. Içimden geçenleri soyleyememek çok kotuYa aslinda bunun gibilere serbest olacak ki ne haysiyetsiz serefsiz oldugunu suratina soyleyelim ,evdeki kadinin haberi yok garibim bilmez kocasinin ne haltlar yedigini bi kaltakla maddi durum bozuk ,bende mi sorun var diye kendiNi yer ..O canindan can verdigi cocuguna da elin kaltagi bakmak ister pehhhhhhhh goZlerim doldu ne buyuk ask haa ..Yuva yikanlarin boynu altinda kalir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?