Tam objektif bakıcam diyorum sonra alıyor beni bir gülme.
Benim bildiğim büyülü tanışma falan olmaz zaten, erkek arkadaşınız(?) ikinci buluşmanızda başka birinin kocası olduğunu söylemiş, kız hamile kalmamış; karısı hamile kalmış kocasından, siz de uzaktan doktorluk yapmışsınız. Oysaki herşeye de eyvallah diyebilen bir yapınız olduğunu da söylemişsiniz, o yüzden bebişle size gelseler bakmayı kabul edebileceğinize inanırım gerçekten, o lafı söyleyebildiğinize yani. Odadan kafa eğip çıkması ayrıca çok çılgın, bütün zorluklara da beraber göğüs germezsiniz, kahramanınız anca bunu yapabilen eziğin teki malesef. Ben de yemin ediyorum kendinizi süper kahraman falan sanıyorsunuzdur. Günahsız can kısmı bu abuk masaldaki tek gerçek kısım evet, vicdanınız, mantığınız, kalbinizin ve aklınızın tamamı bir bütün, bunları bölmeye gerek yok, ona göre bütün olarak hareket edin gerçek hayatta, bir daha böyle bir duruma düşmeyin. Masalların/çizgi filmlerin amacı da o zaten, iyi karakter özelliklerini hikaye yoluyla göstermek, onlar gibi yaşayabileceğine inanmak değil, büyüyün de gerisi gelsin.
yazık bebeğe babası şerefsizin teki
yahu kadınlar bebeklerinin babasını seçerken çok dikkat etmeliler cidden,ayrıca o yuva dediğiniz şey yuva falan değil,iki kişilik tiyatro masum bir bebekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?