kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

Hiç bir erkek eşinden nefret ettiği ve boşanmak istediği için aldatmaz bir erkek neden aldatır biliyormusun yeni heycan ve zevkler atadığı için 2. kadında bi rahatlar dejarj olur sonra hooop eşine yuvasına döner bıkan erkek boşanır anadım aldatma yoluna gitmez kendini boşa kandırma
Dipnot; bundan sonra benim kocam aldatmayı beceremez eline yüzüne bulaştırır demiycem zira o kadar aptal ve ahlaksız kadın doluki her taraf erkek gidip lan bana bak eşimi aldatmak istiyorum sırf zevkine dese koşacak kadınlar var ve ardından - ay beni seviyor eşinden boşanacak zaten - diyede düşünecek kadar mal ...

Konu gerçek ya da değil; yok mu böyle karaktersiz adamcık ve kadın bozuntuları...
Kendi içlerinde boğulsun boyleleri. Birbirlerini bulsunlar..

Ben bu mecburi evliliği anlamıyorum gerçekten.
İstemiyorsan boşanırsın, sonra yat kalk istediğinle.
Mecburi diye bir şey yoktur, palavraya bak..

Zaten o bebegin annesi de kocasının sevgilisinin kucağına vermek için taşıyor dimi o bebeği 9 ay karnında. O bebeğin annesini bir insan yerine bile koymamış ya yazdıklarına inanamiyorum.

Hay ağzını öpeyim:)
Öyle bir kız hamile kalmış diyor ki kendisi gibi dış kapının mandalından bahsediyor sanırsın.
Nikahlı karısı kaza ile hamile kalmamış bacım.
Senin büyüleyici ezik sevgilin karısını hamile bırakmış.

Bu yatak odası silah zoruyla gidilen bir yer de ben mi bilmiyorum?

Karısı hamileyken seni bulmuş, şimdi de ayak yapıyor. Ya artık korkar olduk bir gün hamile kalacağız kocamız ne hissedecek diye... Ne diyelim şimdi nasıl objektif olalım. Sen olmasan başkası olacak bozulmuş zaten o yuva, yazık değil mi o çocuğa? Ayy sinirlerim bozuldu.

Şu karısına döner lafıda beni sinirlendiriyor, cehennemin dibine dönsün böyle erkekler.
Burayı okuyorlardır bunun gibi insan bozuntuları , hepsi layığını bulsun.
Bu konuda beni bu kadar sinirlendiren şey bebek mevzusu oldu.

Objektif olarak bakıyorum da anası babası olan çocuğa sen niye Can'ın gibi bakasın bırak onlar baksın
O yanında olsa her zorluğu aşarmışsınız he he yav he he karısına yar olmamış adam olmayan bir erkekle sonunuz çok parlak devam et...
Tebrik ederim kızım seni, aldığın ah ile hala toz pembe hayaller kurabilecek kadar mantıksız olduğun için...
Ayrıca demezsem ölürüm içime batar dünya iyisi olsan o çocuğa ablalık bile yapamazsın! Çocuk bakmak için vicdan olması lazım o da sen de yok

Bugun senin için başkasını bırakan yarın başkası için seni bırakır,yuva yıkanın yuvası olmaz bıde kadının açısından bak sana yedirmez adamı hele evladını asla vermez bütün hayatın cehenneme dönüşür aşk sarhoşluğundan çıkmalısın polyanacılık oynama kendine hayatını mahvetme aşk biter birgün pişman olursun

yazık bebeğe babası şerefsizin teki
yahu kadınlar bebeklerinin babasını seçerken çok dikkat etmeliler cidden,ayrıca o yuva dediğiniz şey yuva falan değil,iki kişilik tiyatro masum bir bebekle

İkinci buluşmanızda yani henüz ilişki ilerleyip bağlanmadan adam sana anlatmış hayatını ve sen devam etmişsin!!
Seninaçından bakılacak bir durum yok. Ne o çokmu aşıksın?? Öldünmü aşkından?? Boş işler bunlar..gelip geçici aşk için suçsuz insanların hayatı mahvedilmez.
Bebeğine bakarım diyorsun birde! Senin bebeğini alsalar elinden? Kadın da çok meraklıydı bebeğini sana vermeye.
Şaşırmışsın sen!!

Evet mahvetmişsiniz güzelim yuvayı.

Rahat bıraksaydınız o bebek karaktersiz ve annesini sevmeyen babasıyla güzel güzel büyüyecekti.

Evli erkeklerin yakasından bir düşün Allah aşkınıza.
Bekar kıtlığı var ortada,saldırın evli erkeklere.

Objektif olacağım insan tavrı ve yaptıklarıyla kişiliğini ortaya koyarmış.
Eee sizin yaşadığınız ve yaşattığınız herşey ortada başka söze gerek yok.
Etme bulma dünyası şekerim,yarın bebeğinle aynı duruma düşeceğinin sinyalleri verildi.

yazık bebeğe babası şerefsizin teki
yahu kadınlar bebeklerinin babasını seçerken çok dikkat etmeliler cidden,ayrıca o yuva dediğiniz şey yuva falan değil,iki kişilik tiyatro masum bir bebekle

Herkesin tutup da yok o karısına aşık, karısına döner, aşkla karısıyla sevişmiş yazması da ne kadar saçma.

Evet karısına deli gibi aşıkmış adam, bayağı belli yani.

Karısı nasıl tecavüz etmediyse konu sahibi de adamı bağlayıp sevgili olmadı herhalde. İkisini de sevmiyor adam. Ortada yuva falan yok. Annesiyle babası barışırsa yüksek ihtimalle o çocuk daha sorunlu büyür zaten.

Bebisi al gel ikinize de bakarım ne ya?anası yokmu bu çocuğun yeni doğmuş bebeği üvey ana eline kim bırakır. Uyanın kandiriliyorsunuz bosansin adam size gelsin ozaman. Ama adam bulmuş sizin gibi ikinci kadın olmayı kabul edeni niye bosansin ki?sizin gibiler pek çoğaldı kocalara dikkat hanımlar. Sokaklar bunlarla kayniyo.bekar düşmanı evli manyağı tür bu neslin adı. ..

Populeritesi yüksek bir mevzuda konu aç.
Karman çorman karmakarışık bir mesaj yaz. Neyin ne olduğu tam anlaşılmasın.
Sonra millet gelsin sövsün dursun sana.
Sende gel ayyy sağolun sayenizde akıllandım ne yapmışım ben püühh bana de.
Ne yani şimdiye kadar gerçek hayatta hiç kimse dur evladım, arkadaşım, hoopp yeğenim yanlış yoldasın demedi mi size de burada yazılanlarla hemencik kendinize geldiniz. Eğer demediyse eşinizi dostunuzu bir gözden geçirin.
Tabii sevgilinizi el aleme bekar diye tanıştırmıyorsanız! Kusura bakmayın. Bana hiç inandırıcı gelmediniz.
Eğer gerçekseniz arkadaşlar yeterince haykırmış zaten size ben daha fazla bir şey demeyeceğim.

size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim.

bu nasıl bi mantıktır yaaa bakalım o bebiş! sizi ister mi ya da onu bin bir zorlukla dünyaya getiren kadın yavrusunu size verebilir mi biraz insaf yahu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…