kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

Ayyy nolur konu sahibi sevgiline bi sor bi kerede nasil hamile birakmis 3yil 7 aydir ugrasiyorum 3 defa hamile olabildim sadece yilda bi kere yane lutfen senden cevap bekliorum

Objektif dusunceye gelince bir an once ayrilmali ve insanlari evlerinde rahat birakmalisin

Subjektif olursam empati yapmam gerekir o kadinin yerinde olsam gelir seni parcalardim

O kadin da boyle dusunebilir

Hayır bir de adamın karısından 'kız' diye söz ediyorsun.. sanki bu adam senin kocan, diğeride adamı nmetresi !! tövbe tövbe ya.. bebişle gelse bakarmış... o bebişin anası var babası var sana ne oluyor? bir de adamla KIZ görüşmüşde görüşme yatak odasında bitmiş de tesadüf bu ki KIZ hemen o anda hamile kalıvermiş!!! bak bak bak ! nerde yaşıyorsun sen ya !

Umarım mantığını kullanır ve ayrılırsın .. İnşallah en kısa sürede karşına bekar iyi bir insan çıkar evlenirsin

Adamın fantazisi salon banyo yada mutfak sanırım yatak odasında görüşme bittiğine göre bu kızada o nedenle yatak odasında görüşmemiz bitiyor diyor çünkü beyefendi o işi başka odalarda halledyor bu kızda yazık o iş olmuyo sanıyor

Belki gercekten birlesirler yeniden bir aile olurlar , bu kadar insanin gunahina girme derim . Hepsi adamin sucu yok evliligim biticek yok bilmemne . Inan ma derim !

Cok objektif olucam, sevgilinle ayni gokyuzunun mavisisiniz. De iste ortada bir bebis bir de aldatilan kadin var, yazik.

ohhhh ağzına sağlık söyleyemediklerimi söyledin

O değilde eminim aldatılan o kadının hiç bir şeyden haberi yoktur belkide o da buraya üye ve iki gün sonra eşim beni aldatıyor diye konu açar!!!

Hata sende yada onda farketmez ama o bebegin annesiyle babasına ihtiyacı var. İhanet eden adama ve onun evliyken birlikte olduğu bayana değil.ha ayrilamiyorsan adamdan yuvayi yiktirip sana gelmesini isteyeceksin belli de bebeği alma annesinden bari

Şimdi bu bebiş mayısta olduysa 7 ayda mı dogdu ?Pekı sen bu adamın hayatına hangı kısımda gırdın?Açıkla sana dıyeceklerım var:)
Zipzip sordu mu göremedım ama senın yaşın kac?
Ayrıca ne o bebegı mahkeme babaya verır,ne de sen cocuk bakacak kapasıtedesın..

ATEŞLE YAKLAŞMAYIN TEHLİKELİ MADDE

su pembe dizileri izlemeyi azaltin azcik,gel sana da bebegine de bakarim filan..evli adamin cocuguna bakarak gunah mi cikarticaksiniz nedir amac? hem bekar kitligi mi var sevgili konu sahibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…