canım madem riskli ne arıyom pc nin başında git yat dinlen içinide rahat tut hayırlısı neyse o olsun
çok gecmış olsun canım .. inşallah onemlı bır sey degıldır .. hcg degerın yuksektı ..belkı tutanamayan ıkızdır .. bebegın saglıcakla senınledır ... aslında ımkanın varsa acıle falan gıt keseyı gorursun .. endışelenme ve uzulme canım .. bebek de etkılenır .allahın ıznıyle bır sey olmaz
inşallah bişey olmaz canım sağlıcakla doğurursun
Çok teşekkür ederim kaymaklı kuzum benim...Yatıyorum öğlesine .Ama halen geçmedi canımm...Korkuyorum.Sanki adet olmuşum gibi kasıkta sancı bi de koyu kırmızı kan geliyor..canim benim yaa
gunaycim moralini bozma lutfen rabbimin izniyle hersey yolunda kizimda bendede olmustu korkma
surekli dinlen canim moralini yuksek tut lutfen bebegini uzme annesi guzel dusun guzel olsun seni
coook optum bize haber ver gelismeleri optum
Selam kızlar.Dün doktora gittim transferden 20 gün geçiyordu değerim 5629 çıktı.Muayenede keseyi de gördük.Bu gün sabahtan az kasık agrılarım başladı.Akşama bir yere çıkıcaktım hazırlandım tamçıkarken benden birşey aktığını hiss ettim.WC ye koştum dünyam başıma çoktü.koyu kırmızı kannn..Sanki adet olmuşum gibi.Ama parça falan gelmedi.Hemen doktorumu aradım progesteron iğne endol hapı al.Bol bol su tüket ve ya serum taktır dedi.Bebeğim yaşıyıcakmı dedim .Korkma bir şey olmaz dedi.Kanamam evvelki adar değil ama azar azar devam ediyor kızlr.Bu gün 5+3 haftamızdaydık.Ne düşünüyorsunuz kızlr düşükmü yaptım ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?