Kızlar durumum kritik..

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Selam kızlar.Dün doktora gittim transferden 20 gün geçiyordu değerim 5629 çıktı.Muayenede keseyi de gördük.Bu gün sabahtan az kasık agrılarım başladı.Akşama bir yere çıkıcaktım hazırlandım tamçıkarken benden birşey aktığını hiss ettim.WC ye koştum dünyam başıma çoktü.koyu kırmızı kannn..Sanki adet olmuşum gibi.Ama parça falan gelmedi.Hemen doktorumu aradım progesteron iğne endol hapı al.Bol bol su tüket ve ya serum taktır dedi.Bebeğim yaşıyıcakmı dedim .Korkma bir şey olmaz dedi.Kanamam evvelki adar değil ama azar azar devam ediyor kızlr.Bu gün 5+3 haftamızdaydık.Ne düşünüyorsunuz kızlr düşükmü yaptım ben??

yok ya hemen olumsuz duşunme canım....böyle kanamalar oluyoo.....sakın telaş etme...ama bu sıralar bolbolyat ve dınlen......ılaçlarını kullan .inş bırşeyın yoktur.....uzulme canım.....doktorun senı çağırmadımı bı ultrasona gır ıstersen......

canım ya ...korkma hep böyle kanama oluyor çoğu hastada sen doktorsun...bizden iyi bilirsin yat ve dinlen...doktorun dediklerini harfiyyen uygula

Doktorum İstanbulda canım.Pazar buradan (Azerbaycan Baküden)Kalkıp muayeneye gittim.Çok ta sevinmiştim ama.Ne bileyim işte böğle oldu.Yatıyorum bende .

teşekkür ederim kızlarrr. inşallah dediğiniz gibi olur...Ağlamaktan başımm çatlıyor.

içini ferah tut bişey olmaz canım yat sakın kalkma dikkat et bişey olmaz allahın izniyle

canım kendini bukadar üzme allahın izni ile bişe olmamıştır küçük meleğine.

Elifim Doğam Nileniim Elmuallımım çok tesekkur ederım desteğiniz için kızlarr..
Elifim sana da tekrar geçmişolsun canım.Şimdi okudum sonucunu. İnşallah gelen sefer adet olmazsınn bebeğine kavuşursun canımm..

canım madem riskli ne arıyom pc nin başında git yat dinlen içinide rahat tut hayırlısı neyse o olsun

sen beni boşver canım ben alıştım boşuna umutlanıp sonra hüsran yaşamaya sen kendin üzülme rahat olki kasılmasın rahmin

çok gecmış olsun canım .. inşallah onemlı bır sey degıldır .. hcg degerın yuksektı ..belkı tutanamayan ıkızdır .. bebegın saglıcakla senınledır ... aslında ımkanın varsa acıle falan gıt keseyı gorursun .. endışelenme ve uzulme canım .. bebek de etkılenır .allahın ıznıyle bır sey olmaz

Tesekkur ederım canımın içi.USM girmeye korkuyorum canım...

canim benim yaa
gunaycim moralini bozma lutfen rabbimin izniyle hersey yolunda kizimda bendede olmustu korkma

surekli dinlen canim moralini yuksek tut lutfen bebegini uzme annesi guzel dusun guzel olsun seni

coook optum bize haber ver gelismeleri optum

Çok teşekkür ederim kaymaklı kuzum benim...Yatıyorum öğlesine .Ama halen geçmedi canımm...Korkuyorum.Sanki adet olmuşum gibi kasıkta sancı bi de koyu kırmızı kan geliyor..

cnm kendıne ve bebısıne dıkkat et aklına kotu seylerde getırme olurmu allahın ıznıyle bebegıne bısııı olmıcak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…