Teşekkür ederim Badecim pensesim.İnşallah bebeğe bir şey olmamışdır.
Evde yanlız değilim Vala sabah 8 den kaynanam geldi.Hiç oturmadı geldiğinden.temizlik yapıyor.Çok utanıyorum vallahii..
canımmmm üzme kendini neolur ben düşük yapmış birisi olarak diyorumki düşük değil o.aşırı karın ağrısı sancı ve şiddetli kanaman olursa kork dedi doktorum.benim ilk düşüğüm doktorumun tarifi gibiydi.çok sancı yaptı yataklara sığamadım ve parça parça düşürdüm.cnm bol bol yat uzan belliki riskli bir gebelik.doktorun dedikleriini yap bol bol dua et.kısmetimizde ne varsa onu görcez.inşallah güzel günler yazılmıştır kaderimize.ağlama sakın ağlayıpta vucudunu sıkıntıya sokma.rahat ol.bebeşin sağlıkla gelişebilsin içinde sürekli pozitif olmaya çalış cnm.benimde geçen hafta 2-3 gün kanamam oldu.çok korktum yataktan çıkmadım 2 gün.çok şükür kesildi.şuan bişeyim yok.dinlencnm fırsatın varsa.allaha emanet olun sen ve bebeğin cnm.......
cnm niye utanıyorsun.mecburen sen keyfi yatmıyorsunki.bende rahatsız oluyorum başkası iş yapıp ben yatınca ama olağan şeyler.bunuda takma kafana.sen sadece içindeki miniğini düşünnnn....
allah iyiliğini versin emiiiiiii
1.cisi çok sevindim kanamanın durmasına bu iyiye işarettir inşallah
2.cisi kaynan temizlik yapıyor neden utanıyorsunki sonuçta çok zor ve zahmetli günler geçirdin ve şimdi dinlenme zamanıysa bırak yapsın hiiç utanma yaptıklarına say
ve deki EVLAT SERMAYE İSE TORUN KARDIR eeeeeee karda çok tatlıdır hani o yüzden de kayınvaliden sermayenin karını toplayacak zamanı geliyor eeee okadarda iş yapsın yani dimi
Hahahahaaa allah güldürsün seni kıızzz:sm_cool:
Canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için.Her birinize ayrı ayrı.Çok teşekkür ederim zaman ayırıb ilgilendiğiniz için.Kızlar kanamam durdu.Hiç bir şey yok.Sadece bir az tedirginim acaba bebeğe bir şey oldumu diye.Ultrasona girmek istiyorum ama henüz yataktan kalkmaya korkuyorum.İnşallah bir şey olmamıştır.
Çok teşekküür ederim tekrar.Allahım yardımcımız olsun canlarım.Yüzümüzü güldürsün rabbim..
çok sevindim canım inşallah ikizleri sağ salim kucağına alırsın oh ya içim rahat etti tehlikeyi atlattın canım artık korkma dikkat et biraz tamam
Canım ıkız değil bende tek bebek:)..ultrasonda 1 kese gördük.bu arada çok tesekkur ederim.sağ salim 9 ay keçirelim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?