Kızlar durumum kritik..

Teşekkür ederim Badecim pensesim.İnşallah bebeğe bir şey olmamışdır.
Evde yanlız değilim Vala sabah 8 den kaynanam geldi.Hiç oturmadı geldiğinden.temizlik yapıyor.Çok utanıyorum vallahii..

canımmmm üzme kendini neolur ben düşük yapmış birisi olarak diyorumki düşük değil o.aşırı karın ağrısı sancı ve şiddetli kanaman olursa kork dedi doktorum.benim ilk düşüğüm doktorumun tarifi gibiydi.çok sancı yaptı yataklara sığamadım ve parça parça düşürdüm.cnm bol bol yat uzan belliki riskli bir gebelik.doktorun dedikleriini yap bol bol dua et.kısmetimizde ne varsa onu görcez.inşallah güzel günler yazılmıştır kaderimize.ağlama sakın ağlayıpta vucudunu sıkıntıya sokma.rahat ol.bebeşin sağlıkla gelişebilsin içinde sürekli pozitif olmaya çalış cnm.benimde geçen hafta 2-3 gün kanamam oldu.çok korktum yataktan çıkmadım 2 gün.çok şükür kesildi.şuan bişeyim yok.dinlencnm fırsatın varsa.allaha emanet olun sen ve bebeğin cnm.......

Teşekkür ederim Badecim pensesim.İnşallah bebeğe bir şey olmamışdır.
Evde yanlız değilim Vala sabah 8 den kaynanam geldi.Hiç oturmadı geldiğinden.temizlik yapıyor.Çok utanıyorum vallahii..

cnm niye utanıyorsun.mecburen sen keyfi yatmıyorsunki.bende rahatsız oluyorum başkası iş yapıp ben yatınca ama olağan şeyler.bunuda takma kafana.sen sadece içindeki miniğini düşünnnn....

Çok tesekkur ederim canımm..birce sağ salim 9 ayımızı başa vursakta bir ohh bee deriz artık.İnşallah bebilerimize bir şey olmamıştır canımm..opuyorummm:1hug:

cnm niye utanıyorsun.mecburen sen keyfi yatmıyorsunki.bende rahatsız oluyorum başkası iş yapıp ben yatınca ama olağan şeyler.bunuda takma kafana.sen sadece içindeki miniğini düşünnnn....

:1hug::1hug:a.s..ayy miniğimi düşünmem beni ayakta tutuyor zaten bir tanemmm..

canım hiç korkma Allahın izniyle bişeycik olmaz.. bende 7 haftalık hamileydim bir anda kıpkırmızı kanamm başladı adet gibii ped koydum ve doktorum aradım,, o an ki korkumu anlatamam bu bebeğimde beni terk ediyor diye çok üzülmüştüm ,, neyse apar topar doktorumun kliniğine gittik,, ve bebğim çok iidi kalp atışlarınıda o zaman duymuştum ,, yanı böle ara kanamla oluyor bazen canımm ,, sen dua et rahat ol:1hug:

günaycım sakın lütfen
ben cok kötü kanamalar gecırdım ama bebişe bısey olmadı cok sukur resmen parcalar dusurdum yattım dınlendım gectı sakın ol lutfen

canım kanamnın durmasına çok sevindim.bu tür kanamalar bazen olabiliyormuş.üzme kendini.hamileliğin tadını çıkar.kendine dikkat et.

canım üzme kendini bak herkes normal diyo ama neler yaşadığını tahmin edebiliyom zaten hep korkuyla gidiyoruz wcye geçmiş olsun
bol bol dinlen

geçmiş olsun gönlünü ferah tut gunaycım boyle o kadar cok yazı okudum ki burda çok normal bunlar anladığım kadarıyla anormal olanlar kendini daha farklı hissettiriyo sakin ol dinlen bol bol

allah iyiliğini versin emiiiiiii
1.cisi çok sevindim kanamanın durmasına bu iyiye işarettir inşallah
2.cisi kaynan temizlik yapıyor neden utanıyorsunki sonuçta çok zor ve zahmetli günler geçirdin ve şimdi dinlenme zamanıysa bırak yapsın hiiç utanma yaptıklarına say
ve deki EVLAT SERMAYE ıSE TORUN KARDIR eeeeeee karda çok tatlıdır hani o yüzden de kayınvaliden sermayenin karını toplayacak zamanı geliyor eeee okadarda iş yapsın yani dimi

Hahahahaaa allah güldürsün seni kıızzz:sm_cool:

Hahahahaaa allah güldürsün seni kıızzz:sm_cool:

aşk olsun hayatım:asigim:
allah hepimizi güldürsün:dance:
kucaklarımıza meleklerimizi versin
sen iyice yaklaştın meleğine içinde büyütyorsun:CüvCüv:
sıra bende Şeniz kocamı kandırabilirsem

çok sevindim canım inşallah ikizleri sağ salim kucağına alırsın oh ya içim rahat etti tehlikeyi atlattın canım artık korkma dikkat et biraz tamam

çok sevindim canım inşallah ikizleri sağ salim kucağına alırsın oh ya içim rahat etti tehlikeyi atlattın canım artık korkma dikkat et biraz tamam

Canım ıkız değil bende tek bebek:)..ultrasonda 1 kese gördük.bu arada çok tesekkur ederim.sağ salim 9 ay keçirelim inşallahh

günaycım çok ama çok geçmiş olsun....
aynı yerde aynı dr kendimizi emanet eden hastalarız.
umarım benimki de seninki gibi pozitif olur.
canını sıkma sakın.
no stressss---- no panic----RELAXXXXX
bence tüp bebek bölülüne de birkaç fazla takılma...
kafanı boşalt.
insan bu kez burda okuduklarınıda kafasına takmaya başlyor elinde olmadan beynin arka planında hep okuduğn olumsuz şeyleri düşünüyosun.

benim gibi yap ev hanımı gibi davranmaya çalış.
evlilik programlarını izle...
bol bol gülersin walla.
hele iki gündür esra erolla izdivaçta ki çifte acayip gülüyorum ben ya....
kafanı dağıt kısacası...
kadere elden birşey gelmiyorki zaten.
endişeninde-tasanındsorgununda değiştireceği birşey yokkkkkk....
güzel yabancı diziler izle...
lost- prison break-hereos
bayağı zaman kazandırır sana.

ha unutmadan kaynananı da boşveeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

yapsın tabi sende onun oğluna yani kendisine nur topu gibi evlat verecen inşaallah...
yapsın hem onun içinde spor olur di mi??????????

canim kanamanin durmasina coooooook sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

simdiden sonra bol bol dinlen yorma yigenimi ok canim ikinizde rabbime emanetsiniz

insallah yigenim saglkla gelicek annesine ve teyzelerine ins bizi gorup korkmaz teyze ordusu

mubarekdelikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 optum canim kendine iyi bak bol bol guuul bebegin icin

Canım ıkız değil bende tek bebek:)..ultrasonda 1 kese gördük.bu arada çok tesekkur ederim.sağ salim 9 ay keçirelim inşallahh

canım çok geçmişler olsun... hep beraber korktuk, üzüldük, şimdi sevinelim. Ayrıca tek bebek olmasına da çok sevindim ... ikiz bebeklerde risk yüksek oluyor. Hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…