Kızlar, düşük bütçeyle bu eve neler yapabilirim, fikirlerinizi bekliyorum

aaaaaa olurmu menmun bıle oldumm..... ben tskur ederım ılgıneee...... hepsını alamam ama sırayla belkı alabılırım..... her ay bıtanesını alsam yeterç....... son halını cekecegım canım.....

canım benim de bütçem oldukça kısıtlı idi, henüz 1 yıllık evliyim de... malum, ciddi sarsıyor... hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'da sosyete pazarları var, oralarda çoook çok ucuza, 5-10 lira gibi fiyatlara perde ve tüller satılıyor... halam gelinin evi için aldı onlardan birkaç parça, yıkadı, ütüledi ve perdeciye götürüp pencerelere uygun bi şekilde, değişik dizaynlarla diktirdi (zaten dikililer ama kimine pile yaptırdı, kimini iç içe yaptırdı filan, uğrayabilirsem resimlerini çeker eklerim) bende bekarken odam için oradan almıştım, kırmızı fon ve tül... değme perdelere taş çıkarıyodu valla :)

konsolun üzerine, istanbul a gittiğimizde aşağıdaki aynaları aldım ikea dan, 4 lü pakette, 10 liraya...
çerçevelerin 3 tanesini sanırım gezer di, oradan 10 liraya aldım, salonun duvarlarına astığım minik resimli kombinleri ise, küçüklerin tanesini 1 liraya, büyüğü ise 5 liraya aldım.... diğer minik tablo takımları da aynı şekilde, tanesi 1 liradan aldım... yatak odama astığım büyük tabloyu ise tanesi 10 liradan aldım, hepsi sosyete pazarlarından ... her gelen bayıldı.... masa örtüm de takım sehpada, konsolda, masa da ve TV ünitesinde serili... onların da tanesini 5 liradan aldım, yılbaşında açılan hediyelik eşya fuarından....

belki fikir verir sana da.....

Son düzenleme:
yanlış anlama canım ama ev çok dağınık geldi bana çok karışık izlerken yoruldum ben dağınıklıktan kurtul

Kızlar akıl verınnnnnn neyı nasıl degıstırsemkııı
Her yoromu okumadım.
O Evi ben yarım gün de adam ederim annemin evi de aynısıydı tek yapman gerekenşey kullanıl mayan ne varsa at veya ihtiyacı olana ver ucuz aynı desen havlu al çocukların için işaret koy cicekleri vs at ucuz güzel eşyalar metresi 4tl olan şık tüller var top sonları diye satılır defosu belli olmayan hallılar okadar çok uygun şeyler varki bÜtçeni bilmiyorum tabi bur dan yazması kolay ama şu kesin biraz düşünsen yazılanları da dikkate alsan olayı çözersin NOT HER ŞEYDEN ÖNEMLİ SAĞLIK HUZUR

merhaba :) arkadaşlar öyle güzel önerilerde bulunmuşlarkı..bu arada evin çok güzel sadece kalabalık
göz yoruyor, bence senide sıkan ve degişikligi hissetiren bu ..önce kalabalıktan kurtul göz yoran detaylardan sonra arkadaşların önerilerini kafana yatanları uygularsın arkadaşım..sevgiler

olay bu çok güzeller

cnm koltuk takımını şöle bi inceledimde minderleri çıkabilir gibi görünüyor minder ve arkadaki yastıklara krem yada beyaz tonunda tek renk kırlent ve minderler dikebilirsin koltuklarına cok tarz ve modern bi hava katar ortaya da diktiğin kırlentlerin renginde shaggy halı yada kıllı ipten bir halı örebilirsin sonra oradaki konsolu t.v ünitesine dönüştürebilirsin ikeada cok güzel raflar var o raflar la cok güzel bir duvar kombini oluşturabilir hemde cok masraf etmemiş olursun sonra arkadaşlarında dediği gibi banyodaki havlular göze cok batıyor onları ortalıktan kaldrmalı ve o camdan görünen havlularıda yok etmelisin koridordaki ayna da değerlendirilebilir ama stickerleri cok uyumsuz duruyor çocuk odasındaki yatağın ayak ucundaki dolabı iki yatak arasına alarak daha derli toplu bi görüntü yaratmış olursun aslında cok hoş bir ev sadece bi kaç değişiklik yeterli olcaktır

bence ablacım sen hiç para harcama aksine fazlalıktan kurtulll(at manasında demedim lazım olanları sakla yoksa atmak istediklerine sahip olmak isteyen niceleri var israftan yana değilim değerlendirirsin ) bak nasıl ferah edeceksinn temizlikte kolaylaşır gözünde rahatlar eşyalarını sadeleştir fazlalıkları atma ama göz önünde olmasın bence para harcamanaa da gerek yok evin çokk kullanışlı ve kırık dökük değil enazından kapıların fayansların banyon güzel yani tadilatlık bi eksik yok gayet bakımlı ev

canı benimde koltuklarım seninkinin modelindendi ve o koca çizgili kırlentlerden çok sıkıldığım için anneme kırlent diktirdim.sen de kumaş beğenip bi terziye diktirebilirsin.hani şu normalden biraz daha büyük üstüste gelen minderlerden.hatta iki renkli yaptım.orta yastıkları saten gibi bi kumaştan yaptırdım.ortasınada taş diktim.koltuğun bütün havası değişti.işçilik annmeden kumaşda 5 liraya pazardan parça kumaş aldım.konsolunun üstüne ayna lazım ama bence girişteki aynayı al enlemesine konsolun üstüne koy.herkesin dediği gibi banyodaki bütün ıvır zıvırdan kurtul.mutfağın için bi halı yeterli.artık marketlerde bile halı satılıyor.en kötüsü bile seni 3-5 sene idare eder

valla bayıldım süper hepsi...

haklısın perde olayı denk gelince süper şeyler var.. ben de boş odama öyle denk gelmişti almıştım. 5m perdeyi 20 liraya almıştm. normalde metresi 20 liraydı. defosu felan da ok. biri yaptırmış beğenmemiş. adam dökmelerin arasına koymuş. pileli değildi ama adam bedavadan biye taktı büzdürdüm süper oldu. fotoda düzenli değil ama belli oluo az buçuk.

süper fikir yaa arkadaşımın da koltuklar aynı. bı fikrini ona da sölim bakim hoşuna gidicektir. o da yeni ev aldı ama borç çok olduğu için hiçbişi alamıo evine. bu fikir hoşuna gidicektir... bi foto felan koyabilir misin cmm. görerek anlatmak daha güzel olur.

Son düzenleme:
Aslında evin çok güzel sadece mutfağın biraz küçük bence ortada duran göz yoran tüm objeleri kaldırmakla başla işe mesela o kırmızı çiçekleri falan banyoda 3-5 havlu fazlalık bence daha sonrada taksitle halıların başta olmak üzere mobilyalarını yenileyebilirsin

kızlar bugun taksıtle halı aldımç....... tv sehbasını mutfaga tıkdım..... konsoluda tv unıtesını yaptım..... fonlukları soktum..... cocukların odasındakı dolap ıkı yatagın arasına sıgdı evet daha guzel oldu........ son hallerını halılarda gelsın cekmek ıstıyorum.... ben aslında boncuklu mekanızmalı tulum olsun ıstıyorum ıstanbuldayım.... bılıgıdınız ucuz yer varmı kızlarrrrrr

dün bahsetmiştim koltuklarımdan.bu ölçü ve sayılarda yapınca koltuklarda rahat oturuluyor.çünkü bu model koltukların oturma yerleri geniş.benim kırlentlerin rengi biraz koyu inşallah uygun kumaş bulursam açık kahve desenli kumaş alcam.iç astarını da annem dikti.önceki minderlerin elyaflarını kullanabilrsin içine.eşim onları bozdurmadığı için tanıdık konfeksiyondan aldık bedavaya :))) kısacası benimki baya ucuza mal oldu.tercih sizin

bence de ilk olarak fazlalık ne varsa kaldırın çünkü çok göze batıyor...sonra koltuk döşemenizi değiştirerek işe başlayabilirsiniz...çünkü göze batan en uyumsuz görünen onun rengi...kaplatamıyorsanız bile şimdi çok güzel koltuk kılıfları dikiyorlar sanki koltuğun kendi orjinal kılıfıymış gibi görünen pilesiz filan tam oturuyor onlardan yaptırabilirsiniz perdelerinizle uyumlu...yapılacak çok şey var da hepsi birden olmuyor işte...ben de oda oda tamamlamaya çalışıyorum kendimce...kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…