Her yoromu okumadım.Kızlar akıl verınnnnnn neyı nasıl degıstırsemkııı
canım benim de bütçem oldukça kısıtlı idi, henüz 1 yıllık evliyim de... Malum, ciddi sarsıyor... Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara'da sosyete pazarları var, oralarda çoook çok ucuza, 5-10 lira gibi fiyatlara perde ve tüller satılıyor... Halam gelinin evi için aldı onlardan birkaç parça, yıkadı, ütüledi ve perdeciye götürüp pencerelere uygun bi şekilde, değişik dizaynlarla diktirdi (zaten dikililer ama kimine pile yaptırdı, kimini iç içe yaptırdı filan, uğrayabilirsem resimlerini çeker eklerim) bende bekarken odam için oradan almıştım, kırmızı fon ve tül... Değme perdelere taş çıkarıyodu valla :)
konsolun üzerine, istanbul a gittiğimizde aşağıdaki aynaları aldım ikea dan, 4 lü pakette, 10 liraya...
çerçevelerin 3 tanesini sanırım gezer di, oradan 10 liraya aldım, salonun duvarlarına astığım minik resimli kombinleri ise, küçüklerin tanesini 1 liraya, büyüğü ise 5 liraya aldım.... Diğer minik tablo takımları da aynı şekilde, tanesi 1 liradan aldım... Yatak odama astığım büyük tabloyu ise tanesi 10 liradan aldım, hepsi sosyete pazarlarından... Her gelen bayıldı.... Masa örtüm de takım sehpada, konsolda, masa da ve tv ünitesinde serili... Onların da tanesini 5 liradan aldım, yılbaşında açılan hediyelik eşya fuarından....
Belki fikir verir sana da.....
Eki Görüntüle 128839 Eki Görüntüle 128835 Eki Görüntüle 128833 Eki Görüntüle 128840 Eki Görüntüle 128836 Eki Görüntüle 128832 Eki Görüntüle 128838 Eki Görüntüle 128834
kızlar akıl verınnnnnn neyı nasıl degıstırsemkııı
valla bayıldım süper hepsi...canım benim de bütçem oldukça kısıtlı idi, henüz 1 yıllık evliyim de... malum, ciddi sarsıyor... hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'da sosyete pazarları var, oralarda çoook çok ucuza, 5-10 lira gibi fiyatlara perde ve tüller satılıyor... halam gelinin evi için aldı onlardan birkaç parça, yıkadı, ütüledi ve perdeciye götürüp pencerelere uygun bi şekilde, değişik dizaynlarla diktirdi (zaten dikililer ama kimine pile yaptırdı, kimini iç içe yaptırdı filan, uğrayabilirsem resimlerini çeker eklerim) bende bekarken odam için oradan almıştım, kırmızı fon ve tül... değme perdelere taş çıkarıyodu valla :)
belki fikir verir sana da.....
haklısın perde olayı denk gelince süper şeyler var.. ben de boş odama öyle denk gelmişti almıştım. 5m perdeyi 20 liraya almıştm. normalde metresi 20 liraydı. defosu felan da ok. biri yaptırmış beğenmemiş. adam dökmelerin arasına koymuş. pileli değildi ama adam bedavadan biye taktı büzdürdüm süper oldu. fotoda düzenli değil ama belli oluo az buçuk.Her yoromu okumadım.
O Evi ben yarım gün de adam ederim annemin evi de aynısıydı tek yapman gerekenşey kullanıl mayan ne varsa at veya ihtiyacı olana ver ucuz aynı desen havlu al çocukların için işaret koy cicekleri vs at ucuz güzel eşyalar metresi 4tl olan şık tüller var top sonları diye satılır defosu belli olmayan hallılar okadar çok uygun şeyler varki bÜtçeni bilmiyorum tabi bur dan yazması kolay ama şu kesin biraz düşünsen yazılanları da dikkate alsan olayı çözersin NOT HER ŞEYDEN ÖNEMLİ SAĞLIK HUZUR
süper fikir yaa arkadaşımın da koltuklar aynı. bı fikrini ona da sölim bakim hoşuna gidicektir. o da yeni ev aldı ama borç çok olduğu için hiçbişi alamıo evine. bu fikir hoşuna gidicektir... bi foto felan koyabilir misin cmm. görerek anlatmak daha güzel olur.canı benimde koltuklarım seninkinin modelindendi ve o koca çizgili kırlentlerden çok sıkıldığım için anneme kırlent diktirdim.sen de kumaş beğenip bi terziye diktirebilirsin.hani şu normalden biraz daha büyük üstüste gelen minderlerden.hatta iki renkli yaptım.orta yastıkları saten gibi bi kumaştan yaptırdım.ortasınada taş diktim.koltuğun bütün havası değişti.işçilik annmeden kumaşda 5 liraya pazardan parça kumaş aldım.konsolunun üstüne ayna lazım ama bence girişteki aynayı al enlemesine konsolun üstüne koy.herkesin dediği gibi banyodaki bütün ıvır zıvırdan kurtul.mutfağın için bi halı yeterli.artık marketlerde bile halı satılıyor.en kötüsü bile seni 3-5 sene idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?