kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var !!!!!

ben senin yerinde olsam basar giderim evime ne kadar saçma
eşinde mecbur gelir
ya Allah aşkına senin kimsen yok mu
ben böyle saçma birşey ilk defa duyuyorum
elk su doğalgaz bağlama 1 günlük iş
biraz cesur ol
eninde sonunda kavgayla geçicen sen evine belli
şimdi git
yaza anca alışırsın
sonra çok pişman olucan keşke daha önce geçseydim diyicen
bir akıl verenindemi yok
eşin çok bencil

kızlar en sonunda aklımdaki şeyi yaptım eşime telefon edip blöf yaptım artık eşyalarımızı eve getirdim dedim beklediğim sert tepkiyi vermedi bende bundan güç aldım gerçekten eşyalarımızı eve getirdim annesi yine akşam yemeği için ısrar etti onlarda yedik eşim geldi gayet neşeli oh dedim kızmadı korktugum başıma gelmedi derken eşim banyo yapmak istedi ben herşeyi eve götürdüm dedim kızmaya başladı yarın hepsi gelecek dedi bende orası bizim evimiz dedim ama dinlemedi getirmiycem beni küçük düşürürsün dedim sende emri vaki yapmasaydın dedi şimdi mecbur yarın giyecek temiz kıyafeti olmadıgı için banyoya girdi benimle konuşmuyor kızlar tamam emri vaki yaptım ama insaf ama başka çare bırakmadı şimdi nasıl yumuşatsam acil cevap verin lütfen kavga etmeyi bekliyordum ama eşyaları geri götür demesini beklemiyordum

şimdi geri adım atarsan bir daha hep kendi istediğini yaptırır. bence eşini kendi evinize çağır yarın. ne kadar marifetin varsa sergile. sonra da beni o eve gitmeye zorlarsan bir daha rüyanda görürsün bunları de. kendi evimize geçmeden yanıma bile yaklaşamazsın diye tehdit et. bir erkek ancak bundan anlar canım. :ssz:

ben senin yerinde olsam basar giderim evime ne kadar saçma
eşinde mecbur gelir
ya Allah aşkına senin kimsen yok mu
ben böyle saçma birşey ilk defa duyuyorum
elk su doğalgaz bağlama 1 günlük iş
biraz cesur ol
eninde sonunda kavgayla geçicen sen evine belli
şimdi git
yaza anca alışırsın
sonra çok pişman olucan keşke daha önce geçseydim diyicen
bir akıl verenindemi yok
eşin çok bencil

evet bencil başka ne denir evimizdeyiz şimdi ama sadece temiz çamaşır için bu gecelik burdayız yarın yine onlarda kalmaya devam edecekmişiz ben gitmem düşürdüğü duruma bakın ona evimize eşyaları taşıyorum diye fikrini almamışım sanki evet diyecekti aylardır hayır diyor anneside sabah kahvaltıya gelecekmisin dedi evlerinden çıkarken ben aileme diyecek yalan bulamıyorum artık eşimi onlara karşı küçük düşürmek istemiyorum ama o beni düşünmüyor

yeni iç çamaşırı falan al mutlaka yarın.bak görürsün kuzu gibi gelicek peşinden. öyle ağlamayla zırlamayla hayatta ikna edemezsin. :ssz:

yeni iç çamaşırı falan al mutlaka yarın.bak görürsün kuzu gibi gelicek peşinden. öyle ağlamayla zırlamayla hayatta ikna edemezsin. :ssz:

benim eşim artık uzun bi süre yüzüme bakmaz ailesinden ayırdım çünkü onu beklemediği bi anda oldu kapatır artık bütün kapıları tek çamaşırla olsa keşke

benim eşim artık uzun bi süre yüzüme bakmaz ailesinden ayırdım çünkü onu beklemediği bi anda oldu kapatır artık bütün kapıları tek çamaşırla olsa keşke

offf bu erkekler neden hanımlarıyla kendı evlerınde basbasa yasamak ıstemzlerki....

annenı gormek ıstedıgınde al karını gıt anana yaaa ne bu cıle ben anlamıyorum yaaa..

herkeste varmıs bu sorun sınır olmaya basladım artık...

Emzikten ayrılan bebekler bile annesine bir süre trip atabiliyor. Eşinizin durumu aynı zaten. Bir süre sonra alışır diye düşnüyorum.

gitme sen evde kal
ne yani sen evinde kaldın diye seni boşayacak değilya
ailenede söyle
yeter artık biraz cesur ol

gitme sen evde kal
ailenede söyle

Biz burada bu yüzden boşananları gördük malesef:((
Keskin sirke küpüne zarar derler.
Katlanılır bir durum değil ama köprüleride yakmamak lazım.
eşini ikna etmeye çalış.
Umarım bu durum kalıcı hale gelmez çünkü eşinizin ailesinde o yatkınlık fazlasıyla var.
Gün gelip sizin evi kiraya verelim hep beraber oturalım derlerse şaşırmayın.
Bir an evvel çalışmaya başlamanız ve bebek olayını ertelemeniz şu anda en mantıklı çözüm gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Kızlar 1 sene 2 aylık evliyim evlendiğimizde kirada oturuyorduk eşim kredi çekip ev sabihi olduk çok şükür binayı inşaattan aldık su elektrik abonelikleri hepsi tam birtek doğalgaz alınmamıştı eve taşındık eşimde kv yakın oldugu için doğalgaz gelene kadar onlarda kalmamızı istedi hiç istemediğimi söylesemde mecburen onlarla yaşamaya başladık yeni evliyim çok zorlandım açıkçası hiç bir özelim kalmadı buraya yazdım bikaç kez bilenler bilir tek tesellim işe gitmem oldu ekimde iş yerım iflas etti ve evde onlarla daha çok zaman geçirmek zorunda kaldım kayınvalidem kayınbabam ve 45 yaşındaki bekar ablası var . 10 ay oldu onlarlayız biz yatmadan yatmıyorlar herşeyimizi irdeliyorlar nereye gitsem hesap veriyorum bilindik şeyler işte ....

Ve sonunda doğalgaz geldi merkezi sistem yani yaksakta yakmasakta bu parayı ödeyeceğiz ama eşim petekleri açmayız diyor bir türlü anlamak istemiyor şimdide yetiştiremiyorum demeye başladı nisana kadar kalmalıymışız onlarla dişimi sıkmalıymışım onlar bana kötü mü davranıyorlarmışta ben söyleniyormuşum sanki hapisteymişim gibi davranıyormuşum ...

ben ne yapıcam kızlar deliricem evimizi dört gözle bekledim şimdide yaz gelmesini bekliycem beni erteliyor sürekli büyük bi tartışmaya girdik gecenlerde yok anlamıyor anlatamıyorum sanki bizim evimiz yokmuş gibi boğuluyorum resmen zaten işsizim aklımda evimde biraz dinlenmek vardı şimdi o da yok çünkü ben ne zaman evime gelsem kv hemen arkamdan geliyor beni alıp eve gidene kadarda gitmiyor burası yabancı yer ya ....

sırf eve geçmek için iş bakmaya başladım halbuki benim bebek hayallerim vardı bende onları erteliyorum

ne yapmalıyım bi sn bile durmak istemiyorum artık onlarla

iş ara ve bir an önce iş bul inşaallah.başka çaresi yok.

gitme sen evde kal
ailenede söyle

benim düşüncemde evde kalmak geri dönersem herşeyi istediği gibi yönetir ve ben orda iki kat boğulurum onlarda.. iş bakıyorum şimdi .. ailemede söyleyemem aileleri karıştıramam bu eşimle benim aramda yoksa iş büyür .. çok can sıkıcı kendi evim için savaş veriyorum

10 aydır k.v kalmanda çok anlamsız.Tamam şimdi kış eşin doğalgazı bahane ediyor ama yazın bi şekilde evinde kalabilirdin.Yemek için ve duş için k.v ye geçerdiniz sonra yine evinize geçerdiniz.Eşin bu şekilde kabul etmez mi?Eğer ederse al bir ufo ben gitmiyorum de.Sanırım eşinin bu şekilde işine geldiği için seni oyalıyor baksana merkezi sistemde bile petekleri açtırmayacak ya

10 aydır k.v kalmanda çok anlamsız.Tamam şimdi kış eşin doğalgazı bahane ediyor ama yazın bi şekilde evinde kalabilirdin.Yemek için ve duş için k.v ye geçerdiniz sonra yine evinize geçerdiniz.Eşin bu şekilde kabul etmez mi?Eğer ederse al bir ufo ben gitmiyorum de.Sanırım eşinin bu şekilde işine geldiği için seni oyalıyor baksana merkezi sistemde bile petekleri açtırmayacak ya

her yolu denedim yok onlardan kopamadık ben evet desem birlikte yaşayacağız ama o kadar uzun boylu değil .sanki ailesine saygısızlık yaptım öyle kopuyor bi anda :19: aşamadık bu durumu onlara karşı tek kötü davranışım yok her ne kadar sabrımı zorlasalarda iyimser davranıyorum ama yok hala ailesini istemediğimi sanıyor .. daha nasıl anlatabilirim ki eşim benim ailemi arayıp sormuyor bile bırakın onlara gitmek hep çok yoğundum unutuyorum aramayı diyor tek aramasın ondanda geçtim ama beni zorlamasın anneme göstermediğim sabrı onlara gösteriyorum

şimdi eşimi aradım buz gibi bir ses ... annesi dün kahvaltıya çağırdı bende yok gelemem dedim sonra evlerinden çıkarken eşimin yanında yine sordu eşim bana öyle bi baktıkı tamam demek zorunda kaldım sabah giyindim gitmek istemedim akşam yemeğine cağırdı dünden ne anladım ben ayrı olmaktan gitmedim aradım ben kahvaltı yaptım dedim ... eşim aradı ilk sordugu soru kahvaltıya gittin mi hayır dedim niye gitmedin diye iyice sesini sertleştirdi ben de sen gidince yaptım dedim iyi tamam diyip kapattı

şimdi eşimi aradım buz gibi bir ses ... annesi dün kahvaltıya çağırdı bende yok gelemem dedim sonra evlerinden çıkarken eşimin yanında yine sordu eşim bana öyle bi baktıkı tamam demek zorunda kaldım sabah giyindim gitmek istemedim akşam yemeğine cağırdı dünden ne anladım ben ayrı olmaktan gitmedim aradım ben kahvaltı yaptım dedim ... eşim aradı ilk sordugu soru kahvaltıya gittin mi hayır dedim niye gitmedin diye iyice sesini sertleştirdi ben de sen gidince yaptım dedim iyi tamam diyip kapattı

bence bu tavırda devam edin derim 3-5 sertlikten sonra yumuşar nasılsa anlamıyorum ya ben bile burda sinir oldum yanlış anlamayında böyle ana kuzuları neden evlenir ki!

Kayınvalidenizi yemeğe davet etseniz? Belki bi kaç defadan sonra kanıksamaya başlarlar.

Kayınvalidenizi yemeğe davet etseniz? Belki bi kaç defadan sonra kanıksamaya başlarlar.

bende düşünüyorum yemeğe davet etsem eşim acaba onlar giderken bizde gidiyoruz der mi artık kestiremiyorum ne diyeceğini ..bu akşam kesin diyecek ama en azından onlar yokken demesi daha iyi ben gelmiyorum diyebilirim ama onlar yanımdayken derse kilitleniyorum sinirlendiğimde ..annesi birde eşim seviyor diye kurufasulye yapmış damar takılıyor yani ...ama haklısın ben bu akşam onları yemeğe çağırsam iyi olacak offf offff hergün görmem şart sanki

bence bu tavırda devam edin derim 3-5 sertlikten sonra yumuşar nasılsa anlamıyorum ya ben bile burda sinir oldum yanlış anlamayında böyle ana kuzuları neden evlenir ki!

insan ilk başta eşinin ana kuzusu olduğunu kabul edemiyor öyle çok seviyorum ki uzun bi süre görsemde görmemezlikten geldim ama evet ana kuzusu maalesef ama ona söylediğimde daha neler öyle bişey yok diye tepki veriyor

Back
X