kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var !!!!!

Kendi ailenden birilerini çağır yatıya uzun süreli... mesela annen, kardeşin baban bir sebepten ötürü bir aylığına senin yanında kalması gereksin. Hem kendi evinde kalmak zorunda kalırsın hemde eşin bir bşakasının ailesiyle yaşamak zorunda olmak nasıl bir şeymiş anlar!
Şu anlayışsız kv leri hiç anlamıyorum. ben olsam yük olmaktan, rahatsız etmekten çekinirdim.

ayy cok zor bır durum wallahı ınsan okudukca bunalıma gırıyor...:)

neyse bu sorunu cozmek esınde bıtıyor..sen ıstedıgın kadar ugras.. senın esın onun ınadına davrandıgını sanıyor sanrım..

boyle sandıgı ıcınde sana bazen sert tepkıler koyuyor...

ıstıyorkı ben annemle nasılsam sende oyle ol ıstıyor... yahu olurmu oyle seyy..

madem annenden ayrılmıycan nıye evlendın kardesım.?.

madem annenın lafından cıkmıycan nıye evlendın?...

bu erkekler neden hanımlarıyla basbasa olmak ıstemezler ben anlamıyorum...

yıne 2 3 gunde bır gıt gor ananı...

sen evınde dur arkadsım tavız tavız dogurur...sen esıne demıyorsun nıhayteınde aılenı ıstemıyorum dıye..

ben senınle yasamk ıstıyorum de ozelımız olsun ıstıyorum de...yıne gıderız annenlere fılan de..

ama gerı donme o gelsın..1.gun gelmezse 2. gun gelır...

o erkeklık gururuna yedıremıyor senın adım atmanı beklıyor...yoksa oda ıstemez duzenı bozulsun...

Kendi ailenden birilerini çağır yatıya uzun süreli... mesela annen, kardeşin baban bir sebepten ötürü bir aylığına senin yanında kalması gereksin. Hem kendi evinde kalmak zorunda kalırsın hemde eşin bir bşakasının ailesiyle yaşamak zorunda olmak nasıl bir şeymiş anlar!
Şu anlayışsız kv leri hiç anlamıyorum. ben olsam yük olmaktan, rahatsız etmekten çekinirdim.

benim ailem çağırdığımda düzenin bozulmasın kızım geliriz ama kalmayız diyor. Geçen gün yine çağırdım önce sen evine bi alış dedi babam zaten yeni geldi doğalgazın diyor.annem biraz yalnız kalın diyor bilmiyorlar ki onlar yalnız bırakmıyor ve eşim yalnız kalmak istemiyor :43:

ablamlar biliyor onlarda eşime tepkili ana kuzusu diyorlar haliyle ortam gerilmesin diye artık ablamlarada bişey anlatamıyorum :50:

ayy cok zor bır durum wallahı ınsan okudukca bunalıma gırıyor...:)

neyse bu sorunu cozmek esınde bıtıyor..sen ıstedıgın kadar ugras.. senın esın onun ınadına davrandıgını sanıyor sanrım..

boyle sandıgı ıcınde sana bazen sert tepkıler koyuyor...

ıstıyorkı ben annemle nasılsam sende oyle ol ıstıyor... yahu olurmu oyle seyy..

madem annenden ayrılmıycan nıye evlendın kardesım.?.

madem annenın lafından cıkmıycan nıye evlendın?...

bu erkekler neden hanımlarıyla basbasa olmak ıstemezler ben anlamıyorum...

yıne 2 3 gunde bır gıt gor ananı...

sen evınde dur arkadsım tavız tavız dogurur...sen esıne demıyorsun nıhayteınde aılenı ıstemıyorum dıye..

ben senınle yasamk ıstıyorum de ozelımız olsun ıstıyorum de...yıne gıderız annenlere fılan de..

ama gerı donme o gelsın..1.gun gelmezse 2. gun gelır...

o erkeklık gururuna yedıremıyor senın adım atmanı beklıyor...yoksa oda ıstemez duzenı bozulsun...

özelimiz için evimizde daha rahatım dedim istediğimi giyip evde dolaşıyordum dedim ailesini sevdiğimi onlarla bir sorunum olmadıgını ama kendi mutfağımı kullanmak,istediğim yemekleri yapmak evimin hanımı olmak istediğimi söyledim .

o kadar çok yol denedim ki yok yok yok bana tek dediği sabret nisanda geçeriz sonra bunun ardından hep beraber kalalım gelecek
çünkü bi kaç kez dedi öyle hissediyorum hayır bebek isteğimden soğudum bebekte olursa hepten ayrılmayız bi yandan da korkuyorum hemen olacak diye bişey de yok ya senelerce uğraşırsam annelik korkusu işte .. ama yinede uzun bi müddet bebek yok

bi kaç yere iş başvurusunda bulundum bugün ben ne güzel evimin keyfini sürecektim eşime doyacaktım

bebek olsa annem sana destek olur gitmeyelim der valla..

aaayyy sinir oluyorum böyle tiplere yaa..

kavga edince falan desenize 'sen benim annemin yanında rahat olablirmisin' diye olamaz mümkün değil. bencilin alası bu insanlar :47:

kusura bakma çok sinirleniyorum :19:

çok sıkıntılı bir durum.
hem pastam dursun hem karnım doysun oldu canım başka....:47:
bu erkekleri oturtcan anasının dizinin dibine sen ne anlarsın evlilikden deyip gitcen
bence bunu yapmakta geç bile kalmışsın sakın vazgeçme.orası senin evin ve sen o evin hanımısın haftada bir senin annene birde onun annesine gidersiniz o kadar.ne bu ya hergün kahvaltıya akşam yemeğine göbeğiniz beraber kesildi sanki.
evde yemeğini yap sofranıkur başbaşa yiyin yemeğinizi.
artık eşit olucaz diyin sen benim anneme ne kadar gidersen bende seninkilere o kadar gidicem deyin ve bu zamana kadar yatıklarını anlatın.
sonuna kadar haklısınız sabırlı ve kararlı olun umarım eşiniz sizi hemencecik anlar .
bu arada aklıma geldi ilk evlendiğinizde kiradaki evde durumunuz nasıldı yani hergün kayınvalideye gidiyormuydunuz?
birde kiradaki evden ne için taşındınız?yani ev aldığınız için taşındınız ma niye kayınvalidenin evine???

benim ailem çağırdığımda düzenin bozulmasın kızım geliriz ama kalmayız diyor. Geçen gün yine çağırdım önce sen evine bi alış dedi babam zaten yeni geldi doğalgazın diyor.annem biraz yalnız kalın diyor bilmiyorlar ki onlar yalnız bırakmıyor ve eşim yalnız kalmak istemiyor :43:

ablamlar biliyor onlarda eşime tepkili ana kuzusu diyorlar haliyle ortam gerilmesin diye artık ablamlarada bişey anlatamıyorum :50:

neden saklıyorsunuz anlatsanıza o zamannn :50:
siz böyle yaparsanız durum düzelmez ki. valla ben olsam annemden açık açık yardım isterdim. tamam her sıkıntı söylenemz ama sen çekiyosun ve sana destek olacak birileri lazım.

eşiniz yanlız kalmak istyemiyorsa sizin aileniz olunca da yanlız kalmaz.

ay valla çok sinirlendim ben olsam ne pahasına olsursa olsun çağırırdım. eşinizde anlar başka ailenin yanında rahat olnuyor mu..

anneniz çok baskın biri değil sanırım. bak şöyle dişli biri olsun sizin evden çıkmaz görür gününü :47:

alışacak eşin biraz daha sabret.Ama sabrederken de her seye evet diyen taraf olma
İstemediğin Begenmediğin herşeyi söyle yoksa seni tanıyamaz karsındakiler ne eşin ne ailesi
sen sesini cıkarmadığın sürece ne istediğini bilemezler.Kayın validenle kavga et bağır çağr demiyorum ama
sınırlarını belirle.Mesela kahvaltıya mı çağırıyor. teşekkür ederim anne sen zahmet etme ben hazırladımhem bizim evimizdekileri
kim yiyecek dersin yani her fırsatta kendi evin de olduğunu bildir.
Eşin konusunda da sabret arada sırada şunları hatırlat biz artık bir aileyiz benim ailem sensin senin ailen benim diğerleri akrabalarımız
en önemli kişi en sevdiğim kişi sensin yani hayatındaki en ilk sırayı bir evladınız oluncaya kadar onun alacağını söyle.
belki etkili olur Ama sakın ailesini istemediğini falan söyleme yorun yapma zaten yapamıyorsunuz anladığım kadarıyla. böyle devam et
ama kayınvalidene söyle saygı çerçevesi içerisinde söyle

bebek olsa annem sana destek olur gitmeyelim der valla..

aaayyy sinir oluyorum böyle tiplere yaa..

kavga edince falan desenize 'sen benim annemin yanında rahat olablirmisin' diye olamaz mümkün değil. bencilin alası bu insanlar :47:

kusura bakma çok sinirleniyorum :19:

insan eşine toz kondurmak istemiyor ama ana kuzuluğu yüzünden oldukça bencillk yapıyor hiç farketmiyor beni oyalıyor onlardaki süreyi uzatalım diye ..
annemlere gelince başımın üstünde yerleri var keşke gelip kalsalar onlarda benim annem babam böyle sözler ama uygulamaya gelince ayda bir belki arar bizimkilerde kalmaz keyfi yerinde benim ailemden yana

insan eşine toz kondurmak istemiyor ama ana kuzuluğu yüzünden oldukça bencillk yapıyor hiç farketmiyor beni oyalıyor onlardaki süreyi uzatalım diye ..
annemlere gelince başımın üstünde yerleri var keşke gelip kalsalar onlarda benim annem babam böyle sözler ama uygulamaya gelince ayda bir belki arar bizimkilerde kalmaz keyfi yerinde benim ailemden yana

siz kahvaltıya gitmek zorunda değilsiniz ki yaa.. bu nasıl bir mantık zaten 10 aydır birliktesiniz. bir kere kahvaltıya gitmeşssin suç mu???

birde demişssinz ya annemleri aramıyor diye. siz niye ortalığı yıkmıyorsunuz annemleri arayıp sormuyorsun gereken ilgin yok diye..

yanlış anlamayın taviz verildği için böyle oluyor. hayatta kim olursa olsun azıcık taviz versen hep daha fazlası istemniyor. siz de şikayetçi olun. ne demek unuttum diyormuş!!!

özelimiz için evimizde daha rahatım dedim istediğimi giyip evde dolaşıyordum dedim ailesini sevdiğimi onlarla bir sorunum olmadıgını ama kendi mutfağımı kullanmak,istediğim yemekleri yapmak evimin hanımı olmak istediğimi söyledim .

o kadar çok yol denedim ki yok yok yok bana tek dediği sabret nisanda geçeriz sonra bunun ardından hep beraber kalalım gelecek
çünkü bi kaç kez dedi öyle hissediyorum hayır bebek isteğimden soğudum bebekte olursa hepten ayrılmayız bi yandan da korkuyorum hemen olacak diye bişey de yok ya senelerce uğraşırsam annelik korkusu işte .. ama yinede uzun bi müddet bebek yok

bi kaç yere iş başvurusunda bulundum bugün ben ne güzel evimin keyfini sürecektim eşime doyacaktım

cok zor bır durum vallahı esın cok ısrarlı..ama ne yap et ıkna et nısana daha 4 ay var 4 ay gecermı kaynanayla:(

ev ev usutnue olurmu yaaa

çok sıkıntılı bir durum.
hem pastam dursun hem karnım doysun oldu canım başka....:47:
bu erkekleri oturtcan anasının dizinin dibine sen ne anlarsın evlilikden deyip gitcen
bence bunu yapmakta geç bile kalmışsın sakın vazgeçme.orası senin evin ve sen o evin hanımısın haftada bir senin annene birde onun annesine gidersiniz o kadar.ne bu ya hergün kahvaltıya akşam yemeğine göbeğiniz beraber kesildi sanki.
evde yemeğini yap sofranıkur başbaşa yiyin yemeğinizi.
artık eşit olucaz diyin sen benim anneme ne kadar gidersen bende seninkilere o kadar gidicem deyin ve bu zamana kadar yatıklarını anlatın.
sonuna kadar haklısınız sabırlı ve kararlı olun umarım eşiniz sizi hemencecik anlar .
bu arada aklıma geldi ilk evlendiğinizde kiradaki evde durumunuz nasıldı yani hergün kayınvalideye gidiyormuydunuz?
birde kiradaki evden ne için taşındınız?yani ev aldığınız için taşındınız ma niye kayınvalidenin evine???

ilk evlendiğimizde kiradayken yine rahat bırakmıyorlardı ilk zamanlar çok ağladım sıkıntıdan her seferinde ailesine birlikte gitmemizi istedi hoş biz gitmeden zaten onlar günlük gelin diye baskı yapıyorlardı ... telefon ediyorlardı sürekli eğer o telefon açılmazsa mutlaka hep birlikte gelirlerdi uykudan uyandırdıkları da oldu ... benim ailem hiç mi rahatsızlık vermek istemez eşiminde işine geliyor zaten uzun zamandır birlikte gittiğimiz bile yok yarın ablamın doğum günü ailemin yanına gidicem yine ailesinin evine gider hemen evde durmaz ...
kiradaki evdende krediyle ev aldıgımız için hem kredi hem kira çok ağır birde borçlarımız vardı o yüzden onlara taşındık çok yakınlar bize 5 dk bile değil aramız şu ana kadarda kurtulamadm

siz kahvaltıya gitmek zorunda değilsiniz ki yaa.. bu nasıl bir mantık zaten 10 aydır birliktesiniz. bir kere kahvaltıya gitmeşssin suç mu???

birde demişssinz ya annemleri aramıyor diye. siz niye ortalığı yıkmıyorsunuz annemleri arayıp sormuyorsun gereken ilgin yok diye..

yanlış anlamayın taviz verildği için böyle oluyor. hayatta kim olursa olsun azıcık taviz versen hep daha fazlası istemniyor. siz de şikayetçi olun. ne demek unuttum diyormuş!!!

bugün anlayacağımı anladım eşimden bi kahvaltıya gitmedim diye tepki gösterilmez ki ama bundan sonra herşey eşit yok artık eski ben

Kayınvalidenizi yemeğe davet etseniz? Belki bi kaç defadan sonra kanıksamaya başlarlar.
sizi dinledim ve davet ettim tabi hemen ablası geldi ardındanda kv ve kp yemek yedik çayları içtik haberleri izledik o arada ütü bile yaptım tv de uydu olmadıgı için internetten bağlandık haberlere şimdi buraya bakmak için kapattım sayfayı dizileri var dizi başlayana kadar bazı işlerim var onlara bakıyım dedim sessizlik var neden mi uyuyorlar çünkü bir tek abla bana bakıyor o da okuma bilmedği için anlamıyor sözün kısası gitmiyorlar ama sabır ....eşim geç gelecek işten onu görmeden gitmezler en az 11*12 ye doğru kalkarlar

Bence evinize taşınana kadar çalışın, bebek hayalinizi kendi evinize saklayın. En azından bir engel kalmamış olsun bebek için...

evimdeki ikinci günüm ailesi bizde olduğu için sakin geçti...
bugün de telefon etti evin yedek anahtarı annesinde kalacakmış ...
ben bir defa anahtarımı verdim evime ben işteyken haber vermeden girdiler akşam eve geldiğinde terliklerden anladım eşim eve girdiklerini...
böyle bi kaç kez tekrarladılar eşimle çok tartıştım tesadüf anahtar elime geçti şimdi yine aynı konu yoruldum artık kısasa kısas yaptı resmen :47::47::47::47:

verme anahtarı
ne bu ya ne biçim bencil eşin var
ben evdeyim zaten de annenin anahtara ihtiyacı yok de

verme anahtarı
ne bu ya ne biçim bencil eşin var
ben evdeyim zaten de annenin anahtara ihtiyacı yok de

annesi benim evde olduğumu bildiği halde,defalarca lazım olduğunda ben veririm dediğim halde yine istedi iş eşimde bitiyor o da onlarla yaşamaktan evli olduğumuzu anlamadı zaten şu anki amacı ben emrivaki yaptıgım için altta kalmamak .. onlarda normalmiş acil durumlar için gerekliymiş ... sırf annesine karşı çıkmadığı için oluyor herşey sadece ailesi konusunda anlaşamıyoruz başka hiç bi tartışmamız olmadı ev işi yapar çok temizdir herşeye yardım eder tam bi bayanın istediği gibi ama söz konusu ailesiyse hemen değişiyor

Back
X