Kızlar duymaya ihtiyacım var,ayrıldığınız sevgilinizi nasıl unuttunuz?

Olur mu öyle şey Miensera'cım iyi ki de yazmışsın daha bile çok yazabilirmişsin :) Zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlatamam 25 ağustosta ayrıldık bir de şimdi bakıyorum tarihe 31 ekim. İnanamıyorum ne çabuk geçmiş oysa daha dün gibi. Keşke o dediğini yapabilsem be canım şöyle bir ağlasam bir rahatlasam bağırsam çağırsam belki de kurtulurum bu yükten

acını en pis şekilde yaşa ayrılığı dibine kadar yaşa yani acının dibine vur:36: ciddi söylüyorum unutamıyosan unutmuş gibi davranma kendine yaparsın canım bizaman sonra geçicek nasılsa onuda unutma unuttuğun anda yeni ilişkilere açıl böylelikle sendeki onu yenisine taşıma canım her güzel şey seninle olsuninşallah:16:

acını en pis şekilde yaşa ayrılığı dibine kadar yaşa yani acının dibine vur:36: ciddi söylüyorum unutamıyosan unutmuş gibi davranma kendine yaparsın canım bizaman sonra geçicek nasılsa onuda unutma unuttuğun anda yeni ilişkilere açıl böylelikle sendeki onu yenisine taşıma canım her güzel şey seninle olsuninşallah:16:

Söylediklerin çok mantıklı deneyeceğim yapmaya çabalayacağım canım herşey için çokk teşekkürler,fikirlerin benim için çok değerli :)

İstersen Unutursun, İsteseydin de Şu An Konu Açıp Aklını Çalkalamazdın.. :34:
Her Konuya Girdiğinde Yine Hatırlayacak, Yine Özleyeceksin..:5:
Senin İçin Çok Zor Olur..:50:

Hoşçakal.. :38:

Son düzenleme:
Kızlar herşey normalmiş gibi numara yaparak işin içinden çıkmak bazen işe yarıyor ama bazen daha sonra çok fena patlıyor heleki benim gibi bir an gözleriniz doluyor hemen kalkıp bişey yapmaya çalışırken yine bir an elinizdekileri fırlatıp nefesiniz kitlenerek ve kendinizi ağlamamalıyım diye diye ağlıyorsanız bu derin bir yara açıyor işte ilerisi için...Kaçıyorum düşüncelerimden duygularımdan sonu ne olur bilmiyorum.Tavsiyem konuşmaktan kaçının insanların soru sormasından ne yaptın nasıl oldu aradımı iyi görünmüyorsun neden tarzı sorulardan bu eşicektir duygularınızı kızlar geçicek geçmek zorunda mutlu olucaz tamammı...

ağlayıp dövünmek neye yarar sadece kendini yıpratırsın
bir süre sonrada ne olur yüzüne bakılmıycak tanınmıycak halde olursun göz altların çökmüş suratına yeni çizgiler eklenmiş yaşlı görünümde bi genc kız. kendini ruhuna her zaman telkin edeceksin ben güçlüyüm sen bei yıkamazsın şimdiye kadar kimler geldi gectide yıkılmadım . bak dahada güçlü ve güzel olacağım diyerek.senden intikamımı güzelliğim ve gücüm aklım mantığımla alacağım diyerek.
sen kendini yıkmayacaksınki günü birinde dünya küçük seni bir şekilde görünce köpekler gibi pişan olsun işte o zaman pişmanlığını dile getircek sende hady naş diceksin.bilirmisinizki üzüntü kalbe ne kadar zararllı insanların her hastalığı üzüntü ve stresten olur kalp tansiyon felç kollestrol vs vs erkekler neden kadınlardan daha gec yaşlanır kadın daha çok ve çabuk çöker. adamlar takmamaya çalışır kafalarına
hiç ağlayan erkek varmı erkekler ağlamaz denmezmi çok nadir ağlarlar. kötü şeyleri hemen beyninden uzaklaştırısan üzüntü hafifler o an aklına başka bişey düşünmeye çalışmaya zorlıycaksın o akıla geleni defetcen aklından böle böle daha kolaylaşacak.kırık yumurtayı hangi erkek beyenir yıpranmış kırılmış sen bile olsan almassın bakkalda çünki rafta daha diri kırılmamış olanı vardır hemen onlara yönelirsin erkeğe sevdiğini belli etmiyceksin tam yakalamaya çalışırken kaçacaksın bu yüzden erkekler başka kızların ardından koşar. kovalamak hoşlarına gider siz kaçan olun kovalayan deil hep güçlü olun beyninize bu telkini verin beyin sen nası yönetirsen onu uygular.şöle düşün bir kişiye sinir ilacı veriyorlarmış sakinleşsin diye. ama alışkanlık yapıyormuş . normal bebe aspirinini o ilaç diyerek vermişler beyin ona kurulu olduğu için içince sakinleşcem hesabı normal aspirinle sakinleşmiş beynini nası yönetirsen öle davranır.bence bütün kadınlar güçlü ve bakımlı olduğunda çirkin kadın yok. erkeği aklı sayesinde elde edemiyceği erkekte yok.ne kadınlar varki erkeği parmağında oynatıyor.ama işi biliyor işte.cilveli ve ulaşılmaz olacaksın herzaman güçlü kadını sever erkek. şöyle bakın etrafa hep yakışıklı erkekelerin kolunda çirkin kadınlar var o napıyor aklını kullanıyor güzelliğim yoksada cazibem var aklımı kullanırım diye her çirkin erkeğinde kolunda bebek gibi kadınlar var. yakışıklılığı olmayan erkekte aklı sayesinde cazibesini kullanıp elde eder yane bu işler böle bayan arkadaşlarım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ALLAH İYİ ŞEYLER nasip edip iyilerle karşılaştırsın cümlenizi içinde benide:D

Son düzenleme:
önce telf değiştirdim sonra şehri terkettim yeni iş buldum ve orada yeni biriyle tanıştım 19 yaşımdan beride onunlayım...o beni hakkediyor...

önce telf değiştirdim sonra şehri terkettim yeni iş buldum ve orada yeni biriyle tanıştım 19 yaşımdan beride onunlayım...o beni hakkediyor...
işte buu seni kaybeden dövünsün hayatım sana hak ettiğin değeri sevgiyi verecek biri mutlaka vardır çıkar zamanla milyonlarca insan yaşıyor türkiyede doğru zamanda doğru insanla karşılaştırsın YÜCE RABBİM..

önce herkese yaydim, (kararimdan dönmek daha zor olsun diye, nisanliydim cünkü)
sonra numarami degistirdim, tüm esyalarini attim, sattim hediye ettim.. resimleri sildim yirtdim..
maillerine cevap vermedim. ve hergün ayrilik sebeblerini düsünüp, ne dogru bir karar verdigimi gördüm!!!

birzaman sonra insan alisiyor. bir zamanlar deli gibi seviyorum dediginiz adam, yabanci oluyor. evlilik hayalleri kurdugunuz adam, ALLAH korumus beni, iyiki evlenmemisim diyorum.. hersey geciyor. kimse icin aglamaya degmez. sonra biz cirkinlesiyoruz :)) gözler sis falan. :)) allahtan hayirlisini dile... unutmak isteyen unutur...

ha ama söyle birsey var, ben ona yani eski nisanlima asik degildim. ama cok sevdim.. benim icin ikisi farkli da o bakimdan..

BIR kere asik oldum. oda coooooooook seneler önceydi ilk erkek arkadasim.. onu istesem de unutmam, ama bu demek degilki, gecem gündüzüm onunla geciyor kendimi yipratiyorum, HAYATIMA DEVAM EDIYORUM... allahtan hayirlisini diliyorumm.. insanlar var, ne dertlerle ugrasiyorlar, bi erkek icin aglamak sacma geliyor artik bana... ne bilim yasadiklarimdan olsa gerek. sahip oldugum hayatin degerini anliyorum, o yüzden ne olursa olsun önce ALLAHA dua et...

canım sana gerçek yaşanmış her anına şahit oldugum bir hikaye yazmak isterim...umarım kendını toparlamanda bır etkısı olur..bazen baskalarının yasamıs oldugu acıları gorunce ınsan kendısınınkını daha kolay atlatıyor..

çok yakın arkadaşım 2005 yılında sevgılısi tarafından terk edildi..aslında cok ıyılerdı.cocuk cok sevıodu onu..cok romantıktı hatta..ama bızımkı cok sıkıodu cocugu bnce ama neyse... 2 yıl beraber oldular..ayrılmayı cocuk istemişti ve arkadasım kelimenın tam anlamıyla deliye döndü.kendıne yedıremıyordu terk edılmeyı..üstelık ortada hıcbısey yokken bıraktı cocuk bunu.ıstemıorum dedı sadece..

ozaman unıversıtede okuyordum.ıstanbul dısındaydık ve cocuk ıstanbulda oturuodu.ıstanbula neredeyse her gece gttık geldık dıyebılrım..konusmak ıcın gdıyorduk ama cocuga ulasamadık..ulassakta ıstemıorum dıyıp gdıyordu yanımızdan..telefonda zaten sureklı arıodu..cocuk ıstemıorum bıttı dıodu baska bısey demıordu..arkadsım resmen bunalıma grdı ve bende onunla bu surecı yasadım..

bu bunalım tam 6ay surdu.tam 6 ay hergece agladı sureklı onun hakkında konustuk..bıkmadan usanmadan..
4 aydan sora kendını toparlamaya basladı.bız dısarı cıkmaya basladık..tamamen eskısını unutmustu artık.. herseyı kabul etmıstı..

işte asıl olay bundan sora basladı..bızım 6 ay pesşınde kostugumuz cocuk bırgun face den kızı cok sevdıgını unutamadıgını yazdı..bızımkı umursamadı etkılenmedı..bızım 6ay boyunca yaptıklarımızın fazlasını cocuk yapmaya basladı..okudugumuz ıle gelmeler kapılarda beklemeler cıcekler notlar kapıya bıraklan cd ler edılen telefonlar aglamalar..

ben ınanamadım ya.!! banada yalvarıo ya alex nolur bızı barıstr:D komedı gbı..dedım ya cok deıl 6ay once aynı seyı ıstıodum senden..nıe kabul etmedın.. verdıgı tek cewap: onsuz kalınca onu sevdıgmı anladım.. denedım ama baskasıyla yapamadım.. benı cok sıkıodu bunaltıodu,rahatlarım sandım ama cok acı cektım..işte can alıcı cumle canım aynen aktarıyorum : ayrıldıktan sonra benı bukadar arayıp sormasaydı ben 1 ay sonra ona doncektım.o arayıp aglayınca buralara gelınce vazgectım.yapmadım!

arkadsım cephesıne gelınce...afetmedı ve barısmadılar..okadar ugruna gozyası doktugu pesınde kostugu kısyı artık o ıstemıodu... demekkı ınsan elde edemegının pesınde kosuyor..kacan resmen kovalanıyor..yasadım gordum..
ve senı bugun terkeden kısı yarın dondugunde ınan sen onu ıstemıceksın!! cunku artık hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak ınan bana..sadce zaman..zamana bırak..ınan o gerı donse bıle sen AFFETMEYECEKSIN..

topik sahibine:
bir kac ay sonra şöyle diyeceksin:'''bu zamana kadar bana yaptığı en büyük iyiylik en hayırlı şey benden ayrılmasıymış oyuzden ona teşekkür ediyorum...'''

canım sana gerçek yaşanmış her anına şahit oldugum bir hikaye yazmak isterim...umarım kendını toparlamanda bır etkısı olur..bazen baskalarının yasamıs oldugu acıları gorunce ınsan kendısınınkını daha kolay atlatıyor..

çok yakın arkadaşım 2005 yılında sevgılısi tarafından terk edildi..aslında cok ıyılerdı.cocuk cok sevıodu onu..cok romantıktı hatta..ama bızımkı cok sıkıodu cocugu bnce ama neyse... 2 yıl beraber oldular..ayrılmayı cocuk istemişti ve arkadasım kelimenın tam anlamıyla deliye döndü.kendıne yedıremıyordu terk edılmeyı..üstelık ortada hıcbısey yokken bıraktı cocuk bunu.ıstemıorum dedı sadece..

ozaman unıversıtede okuyordum.ıstanbul dısındaydık ve cocuk ıstanbulda oturuodu.ıstanbula neredeyse her gece gttık geldık dıyebılrım..konusmak ıcın gdıyorduk ama cocuga ulasamadık..ulassakta ıstemıorum dıyıp gdıyordu yanımızdan..telefonda zaten sureklı arıodu..cocuk ıstemıorum bıttı dıodu baska bısey demıordu..arkadsım resmen bunalıma grdı ve bende onunla bu surecı yasadım..

bu bunalım tam 6ay surdu.tam 6 ay hergece agladı sureklı onun hakkında konustuk..bıkmadan usanmadan..
4 aydan sora kendını toparlamaya basladı.bız dısarı cıkmaya basladık..tamamen eskısını unutmustu artık.. herseyı kabul etmıstı..

işte asıl olay bundan sora basladı..bızım 6 ay pesşınde kostugumuz cocuk bırgun face den kızı cok sevdıgını unutamadıgını yazdı..bızımkı umursamadı etkılenmedı..bızım 6ay boyunca yaptıklarımızın fazlasını cocuk yapmaya basladı..okudugumuz ıle gelmeler kapılarda beklemeler cıcekler notlar kapıya bıraklan cd ler edılen telefonlar aglamalar..

ben ınanamadım ya.!! banada yalvarıo ya alex nolur bızı barıstr:D komedı gbı..dedım ya cok deıl 6ay once aynı seyı ıstıodum senden..nıe kabul etmedın.. verdıgı tek cewap: onsuz kalınca onu sevdıgmı anladım.. denedım ama baskasıyla yapamadım.. benı cok sıkıodu bunaltıodu,rahatlarım sandım ama cok acı cektım..işte can alıcı cumle canım aynen aktarıyorum : ayrıldıktan sonra benı bukadar arayıp sormasaydı ben 1 ay sonra ona doncektım.o arayıp aglayınca buralara gelınce vazgectım.yapmadım!

arkadsım cephesıne gelınce...afetmedı ve barısmadılar..okadar ugruna gozyası doktugu pesınde kostugu kısyı artık o ıstemıodu... demekkı ınsan elde edemegının pesınde kosuyor..kacan resmen kovalanıyor..yasadım gordum..
ve senı bugun terkeden kısı yarın dondugunde ınan sen onu ıstemıceksın!! cunku artık hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak ınan bana..sadce zaman..zamana bırak..ınan o gerı donse bıle sen AFFETMEYECEKSIN..

Canım, okudum hikayenizi. İnşallah benimkide böyle olur, bu hallere düşer de, bende onu istemem o zaman.:43:

canim bende senle ayni konumdayim..3,5 yillik bi iliskimiz vardi evlenicektik seneye..kizimizin adi belliydi..hayaller kurardik..ayni seninki gibi ilk 1. senemizde falan pis bi kiza takildi görüsmemisler ama takilmis sadece yatmak icindi eminim...ama ben aptallik yaptim iste o gün birakmaliydim onu..noldu bir ay sonra yalvarma mesajlari duygu sömürüsü..o türden bi kiz diye düsünüp kabul ettim onu aptal gibi..simdiki aklim olsa kabul etmezdim asla..ve bos yere bukadar senem bosa gitmezdi..2. hatasida cook önceden sevdigi bi kiz vardi faceden yaziyodu ekliyodu benimki kabul etmiyodu msj atiyordu..onun icinde kavga ettik 3 hafta konusmadik..üstelik kiz evli..kizi ekledim konustum fln filan.. tek istegim onu engellemesi yada msj atmasiydi..napti inatyapti ne engelledi ne msj atti onuda öyle kabul ettim cünkü anlattklarindan etkilenmistim..yok psikolojim bozuldu askerdeydi zaten..doktora gitmis fln filan.. sen istersen yine yaparim dedi ama nolduysa sonra yine msj atilmadi kiza hic biseyde olmadi..onuda yuttum..ve en son kazigida terketti sevgim bitti sana karsi dedi..4 gün sonra norml bi msj attim naber nasilsin diye hic cevp bile gelmedi sonra bende hic bisey yapmadim..zaten bi ay sora fln askerden geldigi güne denk geldi mail adresine girdim bilerek mi yapti bilmiyorum baktim kiz resimler göndermis kizin evine gitmis resim cekilmisler..kizda ona askim canimm sevgilim faln diye msj atmis..sonra buna mail attim allah belani versin bilmem ne simdi pismanim ama öyle yaptigima..sonra aradim ama o bana naparsan yap ilgilendirmiyosun beni demekle kaldi..arkads olalim diyerek ayrilan adam ilgilendirmiyosun diyordu bana..sebebinide ögrndim ben onla ayrildiktan sonra baskasindan cok hoslanmaya basladim..ama suanda öyle bi durum yok..cünkü bosluga düsmüstüm baskasindan ilgi görünce onuda unutmustum bi haftaligina.. ama oda bunu ögrenince bana laf etmeye kalkti iste hemen birini bulmussun bos duramiyosun dimi fln filan...sanki kendisi benden farkli..birde bana diyo bir aylik iliskimiz var ve mutlu iliskimiz var diyor..bende o gicik olsun diye msnde yazdim..evet o cocuktan cok hoslandim..hemde öyle böyle degil asiri derecede hoslandim ama olmadi olsaydi sevinicektim yazdim..sonra msnde sildim onu..kizada msj atmistim..nekadar süredir berabersiniz diye o da hc cvp atmadan beni engelledi facede ikisi birden yani..okadar üzüldümki krize girdim agladim hep düsündüm...sonra iki hafta sonra ben abisiyle konustum kiskandiracak sekilde bi baktim ertesi gün kizla resimlerini koymus..simdi sirf banainat hep o kizla resimlerini koyuyor..benim islerim düzeldi..is yemeklerine gittim resimler cekildik tesadüf yanimda birisi var hemen hemen yasitiz onuda face fotom yaptim..gördü cildirdi bence ve yine okizla resimlerini koydu degistirdi faln.. beni takip ediyor..beni unuttunuda düsünmüyorum..belki dönmicek ama takip edicek beni bunu biliyorum...simdide facemi kapattm yaklasik bi ay olucak..kapattiktan 2 hafta sonra eski numarami aramis biri sesli mesaj cikinca kapatmis omu bilmiyorum..simdi tam 5 ay gecti biz ayrilali..ben faceden ciktigimdan beri hic degistirmedi hep foto ayni o kizla bi cok fotoyu birlestirip koymus face profilne..ve ben hic umursamiyor gibi yapiyorum facedende ciktim bakalim sonuc ne olucak..ha geri mi geldi köpek gibi aglasin ayaklarima kapansin aslaaaa kabul etmem....

simdi sana tavsiyem su.. söylemek istedigim eger basarabilirsen onu kabul etme..simdi bunu yapmis ilerde yine ayni seylerle sana gelbilir nasil olsa kabul ediyor diye..aslinda karsimiza bi cok firsat cikiyor ondan vazgecmemiz gerektigi icin yada ne bilim akilli olup o an kesip atmak lazim ama biz bunu yapmiyoruz..özlüyoruz üzülüyoruz geri dönünce kabul ediyrz.ve böyle oldukca bi süre sonra ayni seyi yapiyorlar..belki evlenincede yapicak sana bunu..okadar hayaller kurmasinin sebebi seni beni elde tutabilmek icinmiydi..cünkü biliyorlar bizim zaafimizi..ögrendimki öyle cok vaadlerde bulunana inanmicaksin..az ve öz konusana inanicaksin..nasil seni cok seviyorum diyene güvenmemek inanmamak gerekiyosa..

suanda biriyle beraberim..civi civiyi söker sözüne inaniyorm ben...cünkü yenisi olmasa onu daha cok takip edicektim daha cok düsünücektim..ama simdi yenisiyle mesgulum..iyi yada kötü gitsede yenisi okadar acitmiyor..ama öylesine beraber degilim..cok hoslaniyorum ve cok güzel tanismamiz oldu..tesadüflerle dolu oldu..

ha unuttummu eskisini hayir unutmadim aklimda ama sevgi yok ask yok..sadece nefret var..sadece geri dönsün pisman olsun istiyorum..eger pisman olursada yapicagim sey onun bana yaptgi gibi olucak..ben seni affediyorum seni havale ettim allaha..ha üzülmedimmi üzüldüm..nekadar ü züldüm..2 ay 3 ay ama suan cok mutluyum..senin istedigin gibi is yerinden kaliteli bi insanla tanistim..sukadar süredir beraberiz ve mutluyuz..dedigim gibi seni affediyorum..allah kalbine göre versin..iyiki ayrilmissin benden..sadece üzüldügüm senin yaptigin pisligi yeniside yapar diye korkuoyrum okadar..onun disinda sana zerre kadar sevgim yok ne hatiran var nede askin var bende..umarim sende kalbine göre birini bulursun..benden uzak Allaha yakin ol..

Ben de yaklaşık 3 ay önce sevgilimden ayrıldım.18 aylık ilişkimiz vardı.son 3 ay gerçekten kötü davrandı.hani bu kız zaten beni seviyo her türlü geri döncek mesaj atacak modundaydı.ben de en son dayanamadım ve ayrıldım her yerden engelledim bütün konuşmaları fotoğrafları sildim.ama çok kötüydüm gülüyorum ama içim kan ağlıyodu.Sonra şey oldu (iyi ki).Okuldan bi arkadaşım(N diyelim) var.Geçen yıl aynı sınıftaydık ben sevgilimle ayrılmadan önce yılbaşında falan mesaj attım napıyosun yüzünü gören cennetlik diye sonra sürekli konuşmaya başladık.Sınıfıma geliyo vs. Ve aşırı komik biridir.Hani öyle bi denk geliyodu ki ben sevgilimle kavga ettiğim zaman bu mesaj atıyodu Konuşuyorduk güldürüyordu.Sevgilimle ilgili olayları bi kez bile anlatmadım ama fark etmeden o kadar çok yanımda oldu ki minnettarı.onun sayesinde ayaklandım mutlu oldum.Gerçi bi olay oşdu bana 1 ay soğuk davrandı o zaman çok kötü oldum ama sonuç olarak sevgilimi unuttum.ve o antalyadaki şahıs(ben ankaradayım) iki gün önce kendinden arayamadı engellediğim için kuzeninden aradı açmadım.ayrılırken buluşma falan olmayacak unut diyen kişi şimdi haber yolluyo gelsem buluşur mu diye.kuzum ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama eğer önceki gibi olabileceğinizin garantisi yoksa bundan sonra olmasın zaten de ve önüne bak

Bana belki deli diyeceksiniz ama ayrıldığım sevgilime söylemek istediğim her şeyi sanki karşımdaymış gibi içimden düşünerek söyledim, verebileceği olası cevapları söylemiş gibi yapıp cevapladım, rahatladım. 3 yıllık ilişkimin bitmesine bu şekilde alıştım. 5-6 ay oldu konuşmayalı hala unutmuş değilim, ilkimdi ve unutabileceğimi çok sanmıyorum ama alışmış olmanın verdiği his unutmakla hemen hemen aynı. Ona muhtaç olmadığınızı, onsuz da yapabileceğinizi gayet iyi anlıyorsunuz. Gelelim tavsiyelere. Sürekli meşgul olun ve düşüncelerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Eski sevgilinizi hatırlatacak şeyler yapmayın. Yapmaktan hoşlandığınız işlerle meşgul olun ve "Onsuz da yapabilirim" düşüncesini aklınıza iyice yerleştirin.

Back
X