canım sana gerçek yaşanmış her anına şahit oldugum bir hikaye yazmak isterim...umarım kendını toparlamanda bır etkısı olur..bazen baskalarının yasamıs oldugu acıları gorunce ınsan kendısınınkını daha kolay atlatıyor..
çok yakın arkadaşım 2005 yılında sevgılısi tarafından terk edildi..aslında cok ıyılerdı.cocuk cok sevıodu onu..cok romantıktı hatta..ama bızımkı cok sıkıodu cocugu bnce ama neyse... 2 yıl beraber oldular..ayrılmayı cocuk istemişti ve arkadasım kelimenın tam anlamıyla deliye döndü.kendıne yedıremıyordu terk edılmeyı..üstelık ortada hıcbısey yokken bıraktı cocuk bunu.ıstemıorum dedı sadece..
ozaman unıversıtede okuyordum.ıstanbul dısındaydık ve cocuk ıstanbulda oturuodu.ıstanbula neredeyse her gece gttık geldık dıyebılrım..konusmak ıcın gdıyorduk ama cocuga ulasamadık..ulassakta ıstemıorum dıyıp gdıyordu yanımızdan..telefonda zaten sureklı arıodu..cocuk ıstemıorum bıttı dıodu baska bısey demıordu..arkadsım resmen bunalıma grdı ve bende onunla bu surecı yasadım..
bu bunalım tam 6ay surdu.tam 6 ay hergece agladı sureklı onun hakkında konustuk..bıkmadan usanmadan..
4 aydan sora kendını toparlamaya basladı.bız dısarı cıkmaya basladık..tamamen eskısını unutmustu artık.. herseyı kabul etmıstı..
işte asıl olay bundan sora basladı..bızım 6 ay pesşınde kostugumuz cocuk bırgun face den kızı cok sevdıgını unutamadıgını yazdı..bızımkı umursamadı etkılenmedı..bızım 6ay boyunca yaptıklarımızın fazlasını cocuk yapmaya basladı..okudugumuz ıle gelmeler kapılarda beklemeler cıcekler notlar kapıya bıraklan cd ler edılen telefonlar aglamalar..
ben ınanamadım ya.!! banada yalvarıo ya alex nolur bızı barıstr

komedı gbı..dedım ya cok deıl 6ay once aynı seyı ıstıodum senden..nıe kabul etmedın.. verdıgı tek cewap: onsuz kalınca onu sevdıgmı anladım.. denedım ama baskasıyla yapamadım.. benı cok sıkıodu bunaltıodu,rahatlarım sandım ama cok acı cektım..işte can alıcı cumle canım aynen aktarıyorum : ayrıldıktan sonra benı bukadar arayıp sormasaydı ben 1 ay sonra ona doncektım.o arayıp aglayınca buralara gelınce vazgectım.yapmadım!
arkadsım cephesıne gelınce...afetmedı ve barısmadılar..okadar ugruna gozyası doktugu pesınde kostugu kısyı artık o ıstemıodu... demekkı ınsan elde edemegının pesınde kosuyor..kacan resmen kovalanıyor..yasadım gordum..
ve senı bugun terkeden kısı yarın dondugunde ınan sen onu ıstemıceksın!! cunku artık hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak ınan bana..sadce zaman..zamana bırak..ınan o gerı donse bıle sen AFFETMEYECEKSIN..