- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.316
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
Ben kullanıyordum canım bi ara. Arada hala daha kullanıyorum. Hastanelik olmuştum onun yüzünden o zaman bile bana mısın demedi gelmedi gelmeyi bırak bi geçmiş olsun bile demedi. Bu kadar vicdansız olacağını hiç düşünmemiştim aklıma gelmemişti ama anladım ki onda vicdan denen şeyden hiç eser yokmuş.
rosemaryy'cim canım düşünme bunları ne olur. Tamam üzülüyoruz bende çok üzülüyorum hep yaşananlar geliyor aklıma biz artık bir bütündük senelerdir. Evlenicektik söz hazırlığındaydık. Hayallerimiz vardı kızımızın bile adı belliydi düşün yani. Ama bu kadar üzme kendini ağlayacak kadar da değerli değiller. Tamam üzülme demiyorum üzül ama bu dışardan asla belli olmasın. Bu hayattaki en önemli şey sensin. Erkekler çok çabuk değişiyor malesef. Biz kadınlar ilişkimizi yürütmek için her yolu deneriz ama onlar bir anda soğurlar ve bir anda bitirirler problemin küçüğü büyüğü yok erkekler için ben buna inanırım. Sakın ağlama. Kaderinde o varsa sen ağlasanda gülsende Rabbim sana onu vericektir. Ama kaderinde o yoksa kendinide yaksan bişey değişmez böyle düşün