• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar duymaya ihtiyacım var,ayrıldığınız sevgilinizi nasıl unuttunuz?

demek ki kendi hayatına bakma zamanın gelmiş.. kendin için birşeyler yap ve artık onu unutmaya çabalama. onu hatırlayacaksın tabiki. unutmaya çabalarken kendine zarar veriyorsun . artık herşeyi normale çevir. o senin üzerine başkaları ile birlikte olabilmiş ise sen de olabilirsin. git başkasını bul demiyorum ama hayat ondan ibaret değil..
uzun uzun yazardım fakat vaktim yok k bakma canım .. haftasonları girebiliyorum . için daraldığında özel mesaj ile ulaşabilirsin konusuruz filan ..
dert etme ve sen de merkezinden kaldır o kişiyi. hak etse yanında olurdu. sen onu seviyorsun diye o da sevmek zorunda değil aynı şekilde sende bu duruma dahilsin .. biri seni seviyor diye sen onu sevmek zorunda değilsin..
bunu zamanla anlıyor insan .. umarım bu döktüğün gözyaşları için seneler sonra kendini suçlamazsın. yada bir başkasını. aslında o suçlu değil biliyor musun asıl suçlu kendi moralini kendin bozman ..
silkelen bi tatlım .. bak dünya dönüyor.. hala nefes alıyorsun.. ve dışarıda insanlar var.. senin hayatına dahil olan ve olmayan. olanlarla hayatın tadını çıkar. hayat böyle üzülerek geçmez. allah korusun hastalık hastası olursun ..
ben kaçtım artık .. öptüm sizleri..

artık ağlamak yook .. biraz nefes almanın tadını çıkarın .. daha bu dert bile değil.. allahım başka dert vermesin :71:

Amin canım. Çok sağol düşüncelerin için. Çok güzel yazmışsın. Sizler sayesinde rahatlıyorum. Çok haklısın aslında ama yapamıyorum. Yapmaya çalışıcam ama çabalıcam. Tekrar çok teşekkür ederim canım. Derdime ortak olduğun için.

Sakın yalvarma tatlım ağlama da artık lütfen. Bir yılda 7 kilo ne demek ya az mı. Değdi mi sence?

Değmedi canım değmedi. O neye değdi ki ? Buna değsin. Dün ki hallerini tavırlarını bi görseydin hareketlerini falan sen kimsin der gibiydi. Arada bana bakıyor falan. Bende sırtımı döndüm oturdum hiç bakmadım ona.

Değmedi canım değmedi. O neye değdi ki ? Buna değsin. Dün ki hallerini tavırlarını bi görseydin hareketlerini falan sen kimsin der gibiydi. Arada bana bakıyor falan. Bende sırtımı döndüm oturdum hiç bakmadım ona.

En iyisini yapmışsın canım.Mümkün olduğu kadar karşılaşmamaya gayret et. Toparlan artık :54:

Öyle yapmaya çalışıyorum zaten. Çok sağol canım sende derdime ortak olduğun için. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım ne demek ya birbirimize destek olmak için varız burda :54: İstediğin zaman özelden mesaj atabilirsin dışarıdada görüşebiliriz msn telefon buluşarak falanda yeter ki üzme artık kendini

Rica ederim canım ne demek ya birbirimize destek olmak için varız burda :54: İstediğin zaman özelden mesaj atabilirsin dışarıdada görüşebiliriz msn telefon buluşarak falanda yeter ki üzme artık kendini

Çok sağol canım sizde olmasanız gözlerim şişti ağlamaktan artık:43:

Canım benim bende konuşamıyorum sadece bir defa bağıra bağıra ağladım sonra taş kesildim içime at at verem oldum resmen kaçmayı denedim kendimden frenlemeyi denedim.Ama olan şuydu dünya ağır çekimdeydi sanki herşey yavaş anlamsız gürültülü ve boş sonra aynen şöyle dedim ben yaşıyorum ya acıyla ben hala yaşıyorum yürü burcu bişey olucak sakin ol.Ben neye değerim benden kaç tane var dedim kendime bir tanecik devam ediyorum şuanda hala iyi olucak olmak zorunda ama şu açık benim canım yanıyor hemde cayır cayır acı çekiyorum ama olsun direniyorum kendi psikologum kendimim hep öyle oldu bununda altından kalkarım ve ben hala aşığım...

Canım benim bende konuşamıyorum sadece bir defa bağıra bağıra ağladım sonra taş kesildim içime at at verem oldum resmen kaçmayı denedim kendimden frenlemeyi denedim.Ama olan şuydu dünya ağır çekimdeydi sanki herşey yavaş anlamsız gürültülü ve boş sonra aynen şöyle dedim ben yaşıyorum ya acıyla ben hala yaşıyorum yürü burcu bişey olucak sakin ol.Ben neye değerim benden kaç tane var dedim kendime bir tanecik devam ediyorum şuanda hala iyi olucak olmak zorunda ama şu açık benim canım yanıyor hemde cayır cayır acı çekiyorum ama olsun direniyorum kendi psikologum kendimim hep öyle oldu bununda altından kalkarım ve ben hala aşığım...

Sanırım seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Çok iyi anlıyorum şu anda yaşadıklarını.

Al benden de o kadar canım. Sen yine bir kere bağıra bağıra ağladım diyorsun. Ben onuda yapamadım. Bildiğin taş gibi duvar gibiyim. Çok güzel şeyler yazmışsın geçecek ve psikoloğumuz kendimiziz haklısın. Aşk ayrı bir boyut. Eskisi kadar olmasa da bende seviyorum onu ama artık öyle gözümü karartıp onunla ölüme gidecek kadar falan değil. Aşıkta olsak düzeleceğine inanmalıyız

aslaa unutulmuyoo ve hayat devam ediyo herşeyee rağmen ne kadar acı çeksek te unutamasakda
devam ediyoruz..kimseyle yapamam olamamam diyosunuz ama kimse vazgeçilmez deil.(miş)
bunu zamanla sende anlıcaksın ;);)

Unutmak zordur.. şahsen ben çıktığımın ne kadar şere...z olduğunu öğrendiğimde aylar sonra içimdeki sevgi bitti..
Öyle şeref...zmiş ki hayatımda gördüğüm en p.. insanmış ..
Neyse .. Unutmak zordur ama unutulur..
Bu nasıl mı oldu ? hayatıma yeni insanlar soktum.. onlarla dertleştim ..
Zaman zaman zaman.. zamanla başkasını seviyorsun öyle seviyorsun ki öncekine karşı duyduğun sevgi mi şüphe ediyosun sonra değilmiş emin oluyorsun..
O geceler boyu uğrunda ağladığın adam aslında bir hiçe dönüşmüş.. anlıyorsun..
Başkasına aşık olunca aklına gelmiyo bile o .. hiçbişey hissetmiyorsun ona karşı..

Unutmak zordur.. şahsen ben çıktığımın ne kadar şere...z olduğunu öğrendiğimde aylar sonra içimdeki sevgi bitti..
Öyle şeref...zmiş ki hayatımda gördüğüm en p.. insanmış ..
Neyse .. Unutmak zordur ama unutulur..
Bu nasıl mı oldu ? hayatıma yeni insanlar soktum.. onlarla dertleştim ..
Zaman zaman zaman.. zamanla başkasını seviyorsun öyle seviyorsun ki öncekine karşı duyduğun sevgi mi şüphe ediyosun sonra değilmiş emin oluyorsun..
O geceler boyu uğrunda ağladığın adam aslında bir hiçe dönüşmüş.. anlıyorsun..
Başkasına aşık olunca aklına gelmiyo bile o .. hiçbişey hissetmiyorsun ona karşı..

evet canım unutmak çok zor. Hep aklımda o. Burda yemek yemiştik şurda oturmuştuk şurda dans etmiştik. Burda ağlamıştık bıdı bıdı hiç çıkmıyor aklımdan. Arkadaşlarla falan konuşurken mutlaka bir adı geçiyor. Bi keresindede bize şöyle olmuştu diye. Herkes sus pus tabi. Hiç bilmiyorum canım zaman çok hızlı geçiyor ama yara geçmiyor inşallah dediğin gibi olur. Keşke unutmak zorunda kalmasam ama...

evet canım unutmak çok zor. Hep aklımda o. Burda yemek yemiştik şurda oturmuştuk şurda dans etmiştik. Burda ağlamıştık bıdı bıdı hiç çıkmıyor aklımdan. Arkadaşlarla falan konuşurken mutlaka bir adı geçiyor. Bi keresindede bize şöyle olmuştu diye. Herkes sus pus tabi. Hiç bilmiyorum canım zaman çok hızlı geçiyor ama yara geçmiyor inşallah dediğin gibi olur. Keşke unutmak zorunda kalmasam ama...

canım bende senin konunu ara ara takip ediyorum girdikce daha önceden de yorum yazmıstım...bak yaşadıgın hersey sıradanlaşmaya baslıcak onunla gectın yerlerden gec korkma onun adımı gecıyo gecsin bi süre sonra dokunmıcak bu sana çünkü alışmıs olucaksın eskisi kadar yanmıcak canın yani şuan normal acı evresindesin ama geçicek bak buna inan..ve senden önemli hiçbirşey yok bu hayatta unutma :40:

canım bende senin konunu ara ara takip ediyorum girdikce daha önceden de yorum yazmıstım...bak yaşadıgın hersey sıradanlaşmaya baslıcak onunla gectın yerlerden gec korkma onun adımı gecıyo gecsin bi süre sonra dokunmıcak bu sana çünkü alışmıs olucaksın eskisi kadar yanmıcak canın yani şuan normal acı evresindesin ama geçicek bak buna inan..ve senden önemli hiçbirşey yok bu hayatta unutma :40:

Cevap verdiğin için çoook teşekkürler qizemm'cim :) Aslında birazda dediğin gibi yapıyorum geçtiğimiz yerlerden geçiyorum lafı geçiyor hep. Sanırım unutmuş numarası yaparken bir bakacağım ki unutmuşum:27:

Ayrılalı 2 ay oldu.. Aklımdan çıkmıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Ben öyle duygularını çok belli eden biri değilim hiç ağlamadım,bağırıp çağırıp,küfür edip rahatlamadım.Hiç anlatamadım.. Ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.. Şu an düzgün diye tabir etmediğimiz bir bayanla ilişkisi var 20 gündür. Bizim yıllarımız geçti beraber çok güzel günlerimizde oldu evlenmeye karar vermiştik,kızımızın bile ismi belliydi :50:
Çok üzgünüm çoooook. Sanki ilerde falan başkasıyla olmazmış gibi geliyor. Beni nasıl hemen unutmuş olabilir ?? Kızlar ne olur yardım edin duymaya çok ihtiyacım var.. Nasıl unuttunuz şimdi nasılsınız?? Geçiyor değil mi ama nasıll :14:
zor oluyor ama geciyor sonunda ben şu şekil unutmuştum öle acılı şarkılar falan dinlemedim hep hareketli şarkılar aklıma gelir gelmez aklımdan uzaklaştırarak başka bişey düşünmeye zorladım aklımı yakın olduğum kim varsa ortak arkadaş hepsindende uzaklaştım haberini duymamak için gün geldi başka biri çıktı karşıma unutturdu sonradan dedim kendi kendime bunamı üzüldüm ben bunumu sevdim ne manyakmışım kendimi güldürecek bişeyler yapmaya çalıştım hep ne biliyim fıkra okudum gezdim arkadaşlarla sosyal faaliyetlerimi çoğalttım kendimle daha fazla ilgilendim daha bakımlı oldum bunun gibi bana ii gelecek şeyler işte

zor oluyor ama geciyor sonunda ben şu şekil unutmuştum öle acılı şarkılar falan dinlemedim hep hareketli şarkılar aklıma gelir gelmez aklımdan uzaklaştırarak başka bişey düşünmeye zorladım aklımı yakın olduğum kim varsa ortak arkadaş hepsindende uzaklaştım haberini duymamak için gün geldi başka biri çıktı karşıma unutturdu sonradan dedim kendi kendime bunamı üzüldüm ben bunumu sevdim ne manyakmışım kendimi güldürecek bişeyler yapmaya çalıştım hep ne biliyim fıkra okudum gezdim arkadaşlarla sosyal faaliyetlerimi çoğalttım kendimle daha fazla ilgilendim daha bakımlı oldum bunun gibi bana ii gelecek şeyler işte

Bende gardırobumu yeniledim saçlarımı boyadım dil kursuna falan yazıldım canım yani sosyalliğimden aktifliğimden hiçbirşey kaybetmedim aslında. haftasonları arkadaşlarımla buluşup geziyorum tozuyorum sinema falan. ama kimse öyle kolay unutulmuyor tabi hele de böyle bişeyse geçicek ama inanıyorum

bence gectiğin yerlerden gecip yaptığın şeyleri hatırlamak acı verir acıdıkçada dahada unutamazsın tersini yaptıkça aklına getirmedikçe silinir gider şöyle düşün mesela aklımızda bir telefon nosu var sürekli aradığımız sonra o numara iptal oluyor ve onu aramıyoruz artık yeni bir no alınmış onu arayıp duruyoruz ve aramadığımız aklımıza getirmediğimiz no siliniyor bir süre sonra zorlasan eski no neydi die kendini tam olarak aklına bütün nolar gelmiyor deilmi böle düşün o olayıda oda böle siliniyor

bence gectiğin yerlerden gecip yaptığın şeyleri hatırlamak acı verir acıdıkçada dahada unutamazsın tersini yaptıkça aklına getirmedikçe silinir gider şöyle düşün mesela aklımızda bir telefon nosu var sürekli aradığımız sonra o numara iptal oluyor ve onu aramıyoruz artık yeni bir no alınmış onu arayıp duruyoruz ve aramadığımız aklımıza getirmediğimiz no siliniyor bir süre sonra zorlasan eski no neydi die kendini tam olarak aklına bütün nolar gelmiyor deilmi böle düşün o olayıda oda böle siliniyor

Çok güzel bir benzetme olmuş canım haklısın da. ama inan ki bazı şeyler çok zor. Dışardan hiçbirşey belli etmem huyumdur ama içim böyle yangın yeri gibi

herşey zaman canım çok klasik belki ama zaman hereyin ilacı :51:ağla zırılda acını yaşa sakın bastırma bi zaman sonra ummadığın bi yerde patlarsın sonra unutana kadar da yeni bir ilişkiye başlama hem kendini hem karşındakini kandırmış olursun belki yanlışlara bile sürüklenebilirsin ay ne çok yazdım:27:ama unutma hiçkimse vazgeçilmez değildir en değerli sözdür bu benim için:37:

herşey zaman canım çok klasik belki ama zaman hereyin ilacı :51:ağla zırılda acını yaşa sakın bastırma bi zaman sonra ummadığın bi yerde patlarsın sonra unutana kadar da yeni bir ilişkiye başlama hem kendini hem karşındakini kandırmış olursun belki yanlışlara bile sürüklenebilirsin ay ne çok yazdım:27:ama unutma hiçkimse vazgeçilmez değildir en değerli sözdür bu benim için:37:

Olur mu öyle şey Miensera'cım iyi ki de yazmışsın daha bile çok yazabilirmişsin :) Zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlatamam 25 ağustosta ayrıldık bir de şimdi bakıyorum tarihe 31 ekim. İnanamıyorum ne çabuk geçmiş oysa daha dün gibi. Keşke o dediğini yapabilsem be canım şöyle bir ağlasam bir rahatlasam bağırsam çağırsam belki de kurtulurum bu yükten

Back
X