- Konu Sahibi Red Phoenix
demek ki kendi hayatına bakma zamanın gelmiş.. kendin için birşeyler yap ve artık onu unutmaya çabalama. onu hatırlayacaksın tabiki. unutmaya çabalarken kendine zarar veriyorsun . artık herşeyi normale çevir. o senin üzerine başkaları ile birlikte olabilmiş ise sen de olabilirsin. git başkasını bul demiyorum ama hayat ondan ibaret değil..
uzun uzun yazardım fakat vaktim yok k bakma canım .. haftasonları girebiliyorum . için daraldığında özel mesaj ile ulaşabilirsin konusuruz filan ..
dert etme ve sen de merkezinden kaldır o kişiyi. hak etse yanında olurdu. sen onu seviyorsun diye o da sevmek zorunda değil aynı şekilde sende bu duruma dahilsin .. biri seni seviyor diye sen onu sevmek zorunda değilsin..
bunu zamanla anlıyor insan .. umarım bu döktüğün gözyaşları için seneler sonra kendini suçlamazsın. yada bir başkasını. aslında o suçlu değil biliyor musun asıl suçlu kendi moralini kendin bozman ..
silkelen bi tatlım .. bak dünya dönüyor.. hala nefes alıyorsun.. ve dışarıda insanlar var.. senin hayatına dahil olan ve olmayan. olanlarla hayatın tadını çıkar. hayat böyle üzülerek geçmez. allah korusun hastalık hastası olursun ..
ben kaçtım artık .. öptüm sizleri..
artık ağlamak yook .. biraz nefes almanın tadını çıkarın .. daha bu dert bile değil.. allahım başka dert vermesin![]()
Amin canım. Çok sağol düşüncelerin için. Çok güzel yazmışsın. Sizler sayesinde rahatlıyorum. Çok haklısın aslında ama yapamıyorum. Yapmaya çalışıcam ama çabalıcam. Tekrar çok teşekkür ederim canım. Derdime ortak olduğun için.