• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eğer döllenme yumurtlamadan önce olursa yumurtlama günü geldiğinde övülasyon testinde negatif çıkar mı?

noname2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
19
2
1
29
Kızlar şöyle bişey oldu bugün adetten sonraki 14. Gündeyim. Normalde yumurtlamam bugün olması gerekiyor. Ama övülasyon testinde hiç görmediğim kadar negatif bi sonuç gördüm. Bugün cumartesi geçtiğimiz pazar ve salı birliktelik oldu. Sizce o zaman döllenme olduğu için mi yumurtlama çizgisi çıkmadı. Bu ihtimal olabilir mi. Belki çok saçma bi soru bilmiyorum ama bilmediim için soruyorum :(

Kızlar şöyle bişey oldu bugün adetten sonraki 14. Gündeyim. Normalde yumurtlamam bugün olması gerekiyor. Ama övülasyon testinde hiç görmediğim kadar negatif bi sonuç gördüm. Bugün cumartesi geçtiğimiz pazar ve salı birliktelik oldu. Sizce o zaman döllenme olduğu için mi yumurtlama çizgisi çıkmadı. Bu ihtimal olabilir mi. Belki çok saçma bi soru bilmiyorum ama bilmediim için soruyorum :(
Reglin düzenli mi bazen bende regli bitişi koyu çizgi görmüştüm şaşırmıştım olması gereken gün yoktu döllenme 6 7 gün sürer o sebepten değil bir kaç ay testleri yap not et anlarsın😊

yani bazı kişiler regl biter bitmez yumurtluyor da bu ay yumurtlamamış olabilir misin acaba veya daha geç yumurtlayacaksın belki de. sıkı takip etmen lazım

Yumurtlaman geçmiş veya daha olmamıştır

Back
X