kızım su3 aylık geçen marketten denemek için kavonoz meyve püreinden verdim ilk olarak elma ve havuçtan başlanıyormuş meyvalarda bayıla bayıla yedi çok şaşırdımmmmmcokacimcoook:ecrin_bebek:öncelikle en iyisi anne sütü ama ben kendi adma gün boyu emziriyorum akşamdan sonra artık yetmiyo:sm_confused: bişeylerle başlamak istiyorum devam maması haricinde ne verebilirim :uhm:eğer başladıysanız ilk ne verdiniz herkes bişey diyo kafm karışıo valla kafamçokkarıştı
hadi paylaşalım:1hug:
:enbuyukkk:
aynı kavanozdan yedirmeyeceksin ama dimi 24 saat ağzı açıldıktan sona çünkü. unutma
bizim dr.muz da kavanoz mamalarını tavsiye etmedi evde hazırlanması en doğrusu dedi. işte bak yine kafam karıştı benim.
yoğurt ilk verilecek ek besin.bir de elma havuç kabızlık yapar arkadaşım. şeftali(bulabilirsen tabi) armutla başla ben öle yaptım.(dr. tavsiyesi kafama göre deil) sonra patates ve havuç püresinden bikaç kaşık(4.aydan sonra) pirinç unu muhallebi sütle hazırlanacak(4.aydan sonra)
ben labne peyniri veriyorum tuz ve şeker takviyesi olmamalı çünkü aldıkları besinlerde.
evde kendi yediğiniz peynirden veriyorsanız sıcak suda bekletip tuzunu aldırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?