- 8 Eylül 2024
- 17
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi maviiiikelebekkkk111
-
Hamile olmadığınıza emin misiniz yani şüpheli bi ilişkiniz oldu mu çünkü sanki gebelik belirtileriniz varKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum
Ben 26 yaşındayım .
18 haziranda regl oldum.
23 haziranda da bittimm.
Ama havalardan mı bilmiyorum ama
Regl 3 güne kadar hep az az geldi Peceteye surdukce sonrasında kendine az da olsa geldi.
Bugün duş aldığım da dikkatimi çeken bir olay oldu görseli internetten aldım sayfaya yükleyeceğim hamile felanda olmam imkansız sizce bu neden olabilir
Hamile olmadığıma eminimHamile olmadığınıza emin misiniz yani şüpheli bi ilişkiniz oldu mu çünkü sanki gebelik belirtileriniz var
Memenin ucundaki ne sivilce mi? Süt mü?Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum
Ben 26 yaşındayım .
18 haziranda regl oldum.
23 haziranda da bittimm.
Regl 3 güne kadar hep az az geldi Peceteye surdukce sonrasında kendine az da olsa geldi.
Bugün duş aldığım da dikkatimi çeken bir olay oldu görseli internetten aldım sayfaya yükleyeceğim hamile felanda olmam imkansız sizce bu neden olabilir
Görsel paylaşmıştım internetten bulup onun gibiMemenin ucundaki ne sivilce mi? Süt mü?
Süt incisi diye geçiyormuşBunu internetten ne diye aratıp aldınız orda ne olduğu yazmıyor muydu
Bazen olabilir azalma yine de şüphen varsa test yap kan ver kadın doğum doktoruna görün kafan rahatlar genelde hamilelikte beyaz bir akıntı gelirKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum
Ben 26 yaşındayım .
18 haziranda regl oldum.
23 haziranda da bittimm.
İşte o görüntünün süt mü sivilce mi olduğunu anlamadımGörsel paylaşmıştım internetten bulup onun gibi
Süt incisi diye geçiyormuş
Süt kabarcığı diye geçiyormuş
Genellikle emziren annelerde görülüyormuş
Senin yüklemiş olduğun fotoğraf evet süt incisi fotoğrafı. Arkadaş onu değil fotoğrafı bulurken Google ne yazdığınız biraz alakasız bir fotoğraf olmuş zaten sadece durumunuzu anlatabilirdinizSüt incisi diye geçiyormuş
Süt kabarcığı diye geçiyormuş
Genellikle emziren annelerde görülüyormuş
Bende akıntı felan yok sadece acısız beyaz bir nokta var dokunduğum zamanda herhangi bir zararı yokBazen olabilir azalma yine de şüphen varsa test yap kan ver kadın doğum doktoruna görün kafan rahatlar genelde hamilelikte beyaz bir akıntı gelir
Kız Allah'ım ya sivilcedir o sivilce yada çıban falandır geçerBende akıntı felan yok sadece acısız beyaz bir nokta var dokunduğum zamanda herhangi bir zararı yok
Regl gunumden 1 gün önce regl oldum
6 gün sürdü ilk 3 gün Peceteye surdukce geldi az az ama sonrasında düzeldi pıhtılı bir şekilde geldi hamile olmam imkansız gibi duruyor bu durumda
Eee pıhtı varsa zaten hamilelik zorBende akıntı felan yok sadece acısız beyaz bir nokta var dokunduğum zamanda herhangi bir zararı yok
Regl gunumden 1 gün önce regl oldum
6 gün sürdü ilk 3 gün Peceteye surdukce geldi az az ama sonrasında düzeldi pıhtılı bir şekilde geldi hamile olmam imkansız gibi duruyor bu durumda
Durumumu izah ettim kendi cabımda .Senin yüklemiş olduğun fotoğraf evet süt incisi fotoğrafı. Arkadaş onu değil fotoğrafı bulurken Google ne yazdığınız biraz alakasız bir fotoğraf olmuş zaten
Bekarken bir dönem benden de süt gelmişti doktora gitmiştim prolaktin hormonum yükselmiş ilaç verdi geçti.Görsel paylaşmıştım internetten bulup onun gibi
Evet canım kndi çapında tarif de edememissin zaten anlatımın yanlışDurumumu izah ettim kendi cabımda .
Ama sonuçta farklı farklı şeyler olabilir .
Size tarif edemeyeceğim noktalarda görsele ihtiyaç duymak durumunda kaldım hanımefendi
Konuya yabancı olduğum için nasıl izah edicegimi size nasıl anlatacağımı bilmediğim içinde böyle görselle sunmak istedim kusura bakmayın lütfenEvet canım kndi çapında tarif de edememissin zaten anlatımın yanlış
Bende akıntı yok ama sadece acısız ağrısızBekarken bir dönem benden de süt gelmişti doktora gitmiştim prolaktin hormonum yükselmiş ilaç verdi geçti.
Çok incesiniz çok teşekkür ederimEvet canım kndi çapında tarif de edememissin zaten anlatımın yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?