- Konu Sahibi nisankralicesi
Oha harbimi vuruyorsun. Şaşırdım.Bence rahatsizliginizi belirtin en sinir oldugum koca tipi... benimki lan dese ağzına vuruyorum. Hiç tahammül edemem ya Allah korusun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha harbimi vuruyorsun. Şaşırdım.Bence rahatsizliginizi belirtin en sinir oldugum koca tipi... benimki lan dese ağzına vuruyorum. Hiç tahammül edemem ya Allah korusun...
Aynı sorun bende de var (dı)yok bana etmez canım maç izlerken felan birine sinirlendiği veya bi olaya sinirlendiği zaman
benim sevgilimde ediyor malesef etme diyorum ama fazla üstüne gitmiyorum çünkü yaşadığı çevreden kapar insan herşeyi evlendiğimzde zaten bırakır o zaman canını yakarım her küfüründe o da biliyo bunu.
ahah bende mi onla küfür ediyimAynı sorun bende de var (dı)
Ben de eşimle birlikte evde ota moka küfür etmeye başladım (hiç etmem aslında) ama öyle böyle değil iğrenç pis küfürler ettim eşimin ettiği gibineyse eşim ilk duyduğun da ŞOK ŞOK ŞOK
Dedim noldu ne bakıyon?Vay efendim ben neden küfür ediyormuşum?
"Körle yatan şaşı kalkar senden alıştım canım" dedim
Sonra baktı olmuyor küfürü kesti beyfendi![]()
Oha harbimi vuruyorsun. Şaşırdım.
Ha bende dedim noluyo falan. Hayır vuruluyorsa gördüğümüz yerde yapıştıralım.Ay yok be lafın gelişiAma ters ters bakıyorum oda vurma etkisi yaratıyo
Zaten bana hitaben demiyo ama yinede sinirleniyorum, bana hitaben dese vururum ama
![]()
Yok artık :OBenim eşim anama vs söverdi kp de küfür etti anneme bağırırdı eşim da ama nişanlıyken onun gibi anlayışlı insan yoktu geçmişi hatırladım birden
Ya canım ben adanalıyım ve burda erkeklerin nerdeyse %100 ü sinirlenince küfreder :)))bana normal geldi :))) alıştık galibakızlar eşim önceden de küfür ederdi ama bu son zamanlar da çok arttı bir yere gittiğimiz de etmez ama böyle başbaşa kaldık mı felan sinirlendiği zaman felan küfür ediyor![]()
yanlış düşünüyosun bizim ilişkimizi bilmediğin için oda biliyor benim onu değiştireceğimi hatta kendisi dedi bana beni sen değiştir diye sıkıntı olacağını sanmıyorum herşeyini biliyorum ben onun siz rahat olun sonradan bi sorun çıkmaz yani ve benim yazımdan niye alıntı yapıyosunuz ben böyle düşündüm ve böyle yazdım burda herkesin yorumu var ve bu da benim ilişkim ve benim düşüncem kimse yargılayamaz .Kadınların en büyük yanılgısının bu olduğunu düşünüyorum. Evlenince değişir, düzelir.. Koca adam evlendikten sonra neden değişsin, aksine daha da bilmediğiniz ne kusurlar çıkacak o aynı evin içinde (iki tarafın da tabi). Zaten flört aşamasında az çok görüyorsunuz malzemeyi, varsa size göre kusurları ya o kusurları şimdi gündeme getirip değişebilir mi diye ölçeceksiniz, yok değişemiyorsa her şeyi olduğu gibi kabul ederek evleneceksiniz, ya da yok ben gelemem bunlara diyip yolunuza bakacaksınız. Sanki dünyadaki son erkek o, son kadın da sizmişsiniz gibi, evlenene kadar ciddi bir tavır almadan susup, evlenince değiş diye adamın başını yemek, iki kişiye de evliliği zehretmekten başka işe yaramaz. Hem karşınızdaki insana da haksızlık, belki evlendikten sonra onu bu kadar değiştirmeye kalkacağınızı bilse, sizinle değil de kendine daha uygun biriyle evlenecek adam. Onun da uyumlu bir evlilik yapma şansını alıyorsunuz elinden böyle düşünüp davranarak. Yani uygun olmadığınızı düşündüğünüz bir durum varsa uygunmuş gibi davranıp, bir imzayı atalım, sonra istediğim kıvama sokarım demek iki tarafa da büyük eziyettir. En başta siz zaten kontrolcü ve saplantılı bir kadına dönüşürsünüz, o da mutsuz, nefes alamayan bir adama.
Şahsen ben evlenene kadar her huyumu bilip iyi kötü idare etmiş adamla evlendikten sonra, yok şunu yapma, bundan hoşlanmıyorum, şunu değiştir, tavrıyla karşılaşsam o evlilikten çok da bir halt olmayacağını anlarım sanırım. Çünkü insanda ne huzur kalır, ne mutluluk umudu. Yani yapmayın etmeyin derim. En başta kendi mutluluğunuzu kendi elinizle böyle feda etmeyin. Bir sorun varsa şimdi çözmeye çalışın.
yanlış düşünüyosun bizim ilişkimizi bilmediğin için oda biliyor benim onu değiştireceğimi hatta kendisi dedi bana beni sen değiştir diye sıkıntı olacağını sanmıyorum herşeyini biliyorum ben onun siz rahat olun sonradan bi sorun çıkmaz yani ve benim yazımdan niye alıntı yapıyosunuz ben böyle düşündüm ve böyle yazdım burda herkesin yorumu var ve bu da benim ilişkim ve benim düşüncem kimse yargılayamaz .