- 9 Ekim 2020
- 5.918
- 7.926
- 148
Kendini bile eleştiren delikanlı kalmadı senin gibilerBen dr iyice Demet Akalin olma yolunda ilerliyorum yazisa bak
Evet lütfen yardım edinKizlar yapmayin ya. Zaten sikintisi var belli. Ilkokul mezunu 5 cocuklu kadin. Adam zorla iliskiye bile girmis. Duyulsa tanidik ciksa velki dayak yiycek. Basina ne gelecwk bwlli degil. Az yardim edin ya
Konu sahibi gibi.Ben dr iyice Demet Akalin olma yolunda ilerliyorum yazisa bak
Ferhans da yok piyasadaBir de 3 ayda üye profili değişti. Herhalde hep böyledir. Tamamen eski nişanlısına takılmış genç profil geldi.
Çevresine bu fantaziden bahsetmediyse kim nereden bilecek ki? Ama anlattıysa başkaBu detaylar bu konuda mı verildi? Silmiş herhalde hep. Bence gereksiz paranoya. Bu anlattığı detayları hayatında kaç kişi biliyordur ki? Nuranka’nın kocası gibi burayı takip eden bir eşi yoktur umarım.
Demet olmaya daha cok yolunuz var gibi. Cunku hala ilk okuyusta anlasiliyorBen dr iyice Demet Akalin olma yolunda ilerliyorum yazisa bak
İsmini silip başka birseyler yazabilirsin kullanıcı adınaEvet lütfen yardım edin
Tamam sakin ol. Konuyu kapattir arkaya düşsün. Profili de değiştir.Evet lütfen yardım edin
Allah için yapmayın hiç merhametiniz yokŞırnak-5 çocuk da oturuyor gerçi
Allah için yapmayın hiç merhametiniz yok
Mune konuyu silebilir icerik degismiyo galibaTamam sakin ol. Konuyu kapattir arkaya düşsün. Profili de değiştir.
Konun icerigi değiştiriliyor mu cevabı gelmedi bir türlü.
Bunda alınacak bir şey yok ki, o taraflarda çok çocuk yapılıyor.Allah için yapmayın hiç merhametiniz yok
Nasil yapacam Bilmiyorum çok karisikDur dur sakin ol. Konuyu kapattir. Kullanici adini degistir
Sende o yazıları alintilayip durma merak etme bu cok düşük bir ihtimal. Kayseride yaşayan 3 çocuklu aile bi sen değilsin demi nihayetindeAllah için yapmayın hiç merhametiniz yok
Çıkmaz cikmaz. Konu sahibi Trabzonlu, 3 çocuğu var, kocası da bekçi.Susman gerekiyor demek.ya komşum çıkarsa
Kimse burada seni ifşa etmeye çalışmıyor.Bunları sen yazdın insanlar alıntıladı diye merhametsiz olmuyor.Sana yapabileceklerini yazdı arkadaşlar.Adminle konuş ve konunu sildir ,profilini değiştir.Ve birdaha kimliğinle ilgili bilgi paylaşma senin için söylüyoruz.Allah için yapmayın hiç merhametiniz yok
Amin le nasil konusacamKimse burada seni ifşa etmeye çalışmıyor.Bunları sen yazdın insanlar alıntıladı diye merhametsiz olmuyor.Sana yapabileceklerini yazdı arkadaşlar.Adminle konuş ve konunu sildir ,profilini değiştir.Ve birdaha kimliğinle ilgili bilgi paylaşma senin için söylüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?