- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.019
- 598
- 45
Kendi adını kullanıcı adı olarak kullanma, değiştir.Bu uygulamadan pek anlamıyorum
Bazı yorumlarımı silmek istiyorum tanıdık çıkar diye
bize burda yazan bilgiler daha sonra vahiy yoluyla gelecek galibaBu noktaların bir anlamı var mi senin için
Maddi konular belirleyici oluyor , fakat maddi durumları mükemmel olsa da boşanmazlardı diye öngörüyorum. Çünkü koruyor eşini baya baya hak veriyor..
Sikayet etin yqninda 3 nokta var oraya bas degistor. Baska bisey yaz silmek mumlun degilBu uygulamadan pek anlamıyorum
Nasıl yapılıyor cnmKendi adını kullanıcı adı olarak kullanma, değiştir.
Neden yapıyorsun
O zaman yorum yapma silinmiyor burda.Bu uygulamadan pek anlamıyorum
TeşekkürlerSikayet etin yqninda 3 nokta var oraya bas degistor. Baska bisey yaz silmek mumlun degil
Yorumlarımı silmeye çalışırken oluyorNeden yapıyorsun
Degisstirsin bariO zaman yorum yapma silinmiyor burda.
Şırnak’ta kaç insanın tanıdığı vardır ki beş çocuk sonrası vajina daraltma ameliyatı olan, kamerada açıp eşine mastürbasyon yaptıran? Sanmam tanıdık çıkacağını.Bu uygulamadan pek anlamıyorum
Sil lütfen tanıdık çıkmasınŞırnak’ta kaç insanın tanıdığı vardır ki beş çocuk sonrası vajina daraltma ameliyatı olan, kamerada açıp eşine mastürbasyon yaptıran? Sanmam
Kullanıcı adını, yaşını, yaşadığın sehro değiştir. Konu silmek yasak ama değiştirme yapılabiliyor mu?Sil lütfen tanıdık çıkmasın
Bu konu benim jübile konum gibi hissediyorum.Beni unutmayınKonuya dayanamadı kendi kendini imha etti dersiniz. Dün pembe bilmem ne bugün bu.
Şırnak mı? Ahaaaa yakaladım seni valla ben de orda oturuyomSil lütfen tanıdık çıkmasın
Nasıl deyistirecwmKullanıcı adını, yaşını, yaşadığın sehro değiştir. Konu silmek yasak ama değiştirme yapılabiliyor mu?
Aa evet pembe kuku aratmisti birinin kocası bi kuku modası eltiyi görümceyi yendiBu konu benim jübile konum gibi hissediyorum.Beni unutmayınKonuya dayanamadı kendi kendini imha etti dersiniz. Dün pembe bilmem ne bugün bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?