Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ara versem fena olmayacakNerede o eltimi ısırdım konuları. Hep nisanlidan ayrılıp, yalvaran kız konusu.

Rukuya oturtur gibi sacindan çekip vampir gibi isirma betimlemesini asla unutamayacagim kizlar marjinal konu sahiplerini kacirdigi icin onlara da bir miktar bozuluyorum zaten
Bu konuda yapabilecek bisey yok bence sasifelek ya. Normalde işe gir, boşan falan yazarim ama olacak gibi degil sanki

Tamircide banyonun ne işi var ya gerçekten bunca insanla iyi dalga geçiyorsunuz.
Ben de başta dalga geçtiğini düşündüm ama ğ harfiyle olan husumeti, yakalanırım paniği falan bana geçti şahsen. Belli var böyle hayatlar.

Ferhans da yok piyasadaBir de 3 ayda üye profili değişti. Herhalde hep böyledir. Tamamen eski nişanlısına takılmış genç profil geldi.

Kizlar yapmayin ya. Zaten sikintisi var belli. Ilkokul mezunu 5 cocuklu kadin. Adam zorla iliskiye bile girmis. Duyulsa tanidik ciksa velki dayak yiycek. Basina ne gelecwk bwlli degil. Az yardim edin ya
Ben dr iyice Demet Akalin olma yolunda ilerliyorum yazisa bak

Kizlar yapmayin ya. Zaten sikintisi var belli. Ilkokul mezunu 5 cocuklu kadin. Adam zorla iliskiye bile girmis. Duyulsa tanidik ciksa velki dayak yiycek. Basina ne gelecwk bwlli degil. Az yardim edin ya
Bu detaylar bu konuda mı verildi? Silmiş herhalde hep. Bence gereksiz paranoya. Bu anlattığı detayları hayatında kaç kişi biliyordur ki? Nuranka’nın kocası gibi burayı takip eden bir eşi yoktur umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…