- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Ara versem fena olmayacakBazi konular sıkıntılı. Bu konuya verilecek tavsiyeler akintiya karsi kurek cekmek gibi
Tamircide banyonun ne işi var ya gerçekten bunca insanla iyi dalga geçiyorsunuz.Tamircide çalışıyor
Ay hala tanıdık diyor. Kuşum zaten seninkiler de silinmiyor. Geri gelecek maalesef yazdıkların. Sen en iyisi kullanıcı adını değiştir, plaka no falan ekleme yanına.Sil lütfen tanıdık çıkmasın
Nasıl deyistirecwm
Bu üye anlatmış. Konu içeriği degistiriliyorsa kocana başka meslek yaz.sayfanın yukarısında isminin üzerine bas (mektup işareti var ara kısmının yanında)
hesap detaylarına gir orda üyeadı kısmı çıkıyor değiştire bas
Sus yüreğine inecek şimdi.Şırnak mı? Ahaaaa yakaladım seni valla ben de orda oturuyom
Ara versem fena olmayacakNerede o eltimi ısırdım konuları. Hep nisanlidan ayrılıp, yalvaran kız konusu.
Eski bereketi yok bdv ‘ninAra versem fena olmayacakNerede o eltimi ısırdım konuları. Hep nisanlidan ayrılıp, yalvaran kız konusu.
Ben de başta dalga geçtiğini düşündüm ama ğ harfiyle olan husumeti, yakalanırım paniği falan bana geçti şahsen. Belli var böyle hayatlar.Tamircide banyonun ne işi var ya gerçekten bunca insanla iyi dalga geçiyorsunuz.
Çok detay verdi kesin bulurumSus yüreğine inecek şimdi.
Yok ben de gerçek olduğunu düşünüyorum.Ben de başta dalga geçtiğini düşündüm ama ğ harfiyle olan husumeti, yakalanırım paniği falan bana geçti şahsen. Belli var böyle hayatlar.
Yapma yapma. Telaslandi belli ki.Çok detay verdi kesin bulurum
Şırnak-5 çocuk da oturuyor gerçiBen de başta dalga geçtiğini düşündüm ama ğ harfiyle olan husumeti, yakalanırım paniği falan bana geçti şahsen. Belli var böyle hayatlar.
Ay yapmayin yazik yavÇok detay verdi kesin bulurum
Ferhans da yok piyasadaRukuya oturtur gibi sacindan çekip vampir gibi isirma betimlemesini asla unutamayacagimkizlar marjinal konu sahiplerini kacirdigi icin onlara da bir miktar bozuluyorum zaten
Bu konuda yapabilecek bisey yok bence sasifelek ya. Normalde işe gir, boşan falan yazarim ama olacak gibi degil sanki
Susman gerekiyor demek.ya komşum çıkarsaYapma yapma. Telaslandi belli ki.
Yaaaaa tabikide böyle birşey olmayacakkkkAy yapmayin yazik yav
İfsa olursa fiziksel/psikolojik siddet gorme ihtimalini vs dusunun
Ben dr iyice Demet Akalin olma yolunda ilerliyorum yazisa bakKizlar yapmayin ya. Zaten sikintisi var belli. Ilkokul mezunu 5 cocuklu kadin. Adam zorla iliskiye bile girmis. Duyulsa tanidik ciksa velki dayak yiycek. Basina ne gelecwk bwlli degil. Az yardim edin ya
Bu detaylar bu konuda mı verildi? Silmiş herhalde hep. Bence gereksiz paranoya. Bu anlattığı detayları hayatında kaç kişi biliyordur ki? Nuranka’nın kocası gibi burayı takip eden bir eşi yoktur umarım.Kizlar yapmayin ya. Zaten sikintisi var belli. Ilkokul mezunu 5 cocuklu kadin. Adam zorla iliskiye bile girmis. Duyulsa tanidik ciksa velki dayak yiycek. Basina ne gelecwk bwlli degil. Az yardim edin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?