Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende anlayamadım büyük dış dudak olayını,nasıl birşey.hani bazı hanımlarımız tayt giyince apiş arası tombik tombik duruyor acaba ondan mıdır
galiba ondan bahsediliyor

Ama hanımefendinin esi düz seviyormus düz ne ya tepsi mi bu dünyayı bile düz hayal edebiliyorum, dış dudakları cıks olmuyor

Niye 5 çocuk? Devlet ücretsiz doğum kontrolü sağlıyor. Neyse siz durmanızı istediğinizde durmayan, iş yerinde mast yapan bir sapikla yaşiyorsunuz haberiniz olsun.
Doğru düzgün koruyamadım cnm
Yani iş yeri dediğim akşam eve gelmezdi ama normal gördüm sonuçta 2 ay cinsellik yasaktı
Erkek sonuçta

Doğru düzgün koruyamadım cnm
Yani iş yeri dediğim akşam eve gelmezdi ama normal gördüm sonuçta 2 ay cinsellik yasaktı
Erkek sonuçta
Erkek değil bunu normallestirmeyin. Hayır demek hayır demektir. Dur demek dur demektir. Tacizi erkektirr niye normallestirmeyin.

galiba ondan bahsediliyor
yani oysa kemikli de olabilir.bazen çok zayıf kadınlar tayt giyince bacak arası boşluk ve malum yeri kemikli olabiliyor yağsız.ayyyy nerden girdim bu konuya yemek tarifi veriyorum sanki tövbe yarabbi

Yani sizinki öyledir başkasınınki öyle.İlk defa mı gördü vajinanızı da şimdi böyle bir yorum yapıyor.Kendisi heralde on üzerinden onluk ki böyle bir yorum yapma haddine sahip
Cnm kedini üstün görünüyor

Orası nasıl düz olabilirki ben o kısmı anlamadım iç ve dış dudak her kadında var diye biliyorum.

Bazı erkekler bamya gibi penise sahip ve kadının vajinası normal genişliğe sahip olduğu halde penis çok küçük olduğu için tam kavramır. Bu yüzden çok fazla kadın erkekler tarafından manipüle edilip ameliyata zorlanıyor. Kadınların bir çoğu muayene olana kadar manipüle edildiğinin farkına bile varmıyor.

bende anlayamadım büyük dış dudak olayını,nasıl birşey.hani bazı hanımlarımız tayt giyince apiş arası tombik tombik duruyor acaba ondan mıdır
Adamın dediği Barbie vajina galiba dümdüz duruyor eşit ama diğeri evet tombik ve kıvrımlı oluyor sarkıyor biri diğerine göre uzun olabiliyo falan dudaklar bu yaş doğum vs vs gibi faktörlerle oluşan birşey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…