5 defa göstermişsin bacım artık gösterme yeter
Hayır siz onu üstün goruyorsunuz. İki lafinizdan biri erkektir erkektir. Vajinoplastiye gelince tıbbın nimetlerinden faydalanıyorsunuz basit bir doğum kontrolünü yeterince yapamadim cnm. Ne diyim o adam siz bu kafada oldukça daha çok hakaret eder. Aldatiyorsa da aldatsin. Erkektirr sonuçta. Hiç karisma.Cnm kedini üstün görünüyor
Cnm 5 çocuk var ne mesleğim var nede maddi durumum iyi deyil nasıl bakarim
Mantıklı gidip hemen boşanacağım
Hangi gruptayim bilmiyorum ben bi aynaya karsi inceleyip geliyorumyani oysa kemikli de olabilir.bazen çok zayıf kadınlar tayt giyince bacak arası boşluk ve malum yeri kemikli olabiliyor yağsız.ayyyy nerden girdim bu konuya yemek tarifi veriyorum sanki tövbe yarabbi
Umarım trolldurBüyük trollsün aplam, helal olsun
Olabilir cnm bilemiyorumOrtada bir ameliyat olduğu için ilk kez dikkatli incelemiş olma ihtimali var mı acaba, ben aldatma kelimesini kondurmak istemedim açıkçası, aldatan adam bunu böyle dangalakça söyleyemeyecek kadar uyanık da olur her halde.
Anket açmak lazımHangi gruptayim bilmiyorum ben bi aynaya karsi inceleyip geliyorum
Trol nedirUmarım trol
1 gün sonra tahriş olmuş dedimBu ciddiye alınmayacak birşey mi? Neyi ciddiye alıyor o zaman.
Bakıp gel listeye ekleyimHangi gruptayim bilmiyorum ben bi aynaya karsi inceleyip geliyorum
Evet ya pembe olanından sonra dün ki konuHangi gruptayim bilmiyorum ben bi aynaya karsi inceleyip geliyorum
Hayir hani istek oluyir sonuçta ondan erkektir dedimHayır siz onu üstün goruyorsunuz. İki lafinizdan biri erkektir erkektir. Vajinoplastiye gelince tıbbın nimetlerinden faydalanıyorsunuz basit bir doğum kontrolünü yeterince yapamadim cnm. Ne diyim o adam siz bu kafada oldukça daha çok hakaret eder. Aldatiyorsa da aldatsin. Erkektirr sonuçta. Hiç karisma.
Trol nedir açıkla lütfenUmarım trolldur
Trol nedir
Ben daha pembeden elendim yarismaci arkadaslara basarilarEvet ya pembe olanından sonra dün şimdi de şekline bakcaz. Ben eşinin dediği kategorideyim eneeeailurophile sevimm koş koş dün pembe muhabbeti vardı şimdi de bu.
Bakıp gel listeye ekleyim
elektra-etli
pluton-kemikli
dogadostupanda-pembe
ferhans-sarkık
boniva-sıfır km
patates domates-kıllı
zemheri poyraz-kaymak
cilekklilink-?
ay o değilde patates domates beni öldürcekAhshah ben bilgi vermemistim bu bilgiye nerden ulastin ayy gece gece kahkahayi bastirdin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?