Boşanamam cnm
Hareketleri biraz deyisti çok üzülüyorum
Hatta ilişki de ağrım oldu yalvardım dur diye ama umursamadi
Günahını almak istemiyorum cnm
Mesela isteyken bi kaç defa görüntülü aradı göster dedi ve o şekil masturbasyon yaptı
Eyer başka kadın olsa öyle yaparmiydi Bilmiyorum
Vajinoplastiyi biliyorsun ama o nasıl olacak?Trol nedir
ay o değilde patates domates beni öldürcek
genelde çok kafa birisi yorumlardan tanıdığım kadarıyla silsem mi ya bilemedimEvet ona biraz agir yorum yapmissin ajshsh
Doğru düzgün koruyamadım cnm
Yani iş yeri dediğim akşam eve gelmezdi ama normal gördüm sonuçta 2 ay cinsellik yasaktı
Erkek sonuçta
Biliyorum onda bir sorun mu varVajinoplastiyi biliyorsun ama o nasıl olacak?
genelde çok kafa biri yorumlardan tanıdığım kadarıyla silsem mi ya bilemedim
Cnm idrar kaçırma vardı devlet hastanesinde oldum ameliyat ücretsiz oldumAhaha şu an erkek muhabbetine döndüEşin sana nasıl para verdi, ona şaşırdım niyeyse
Vajinoplastiyi biliyorsun, kamerayı açıp cima etmeyi de biliyorsun ama trol lafını hiç duymadin. Algida secicilikBiliyorum onda bir sorun mu var
Sormadım cnm o kadar üzüldüm ki
Allah seniBen daha pembeden elendim yarismaci arkadaslara basarilar
Kan davası başlattın haberin yokgenelde çok kafa birisi yorumlardan tanıdığım kadarıyla silsem mi ya bilemedim
Yaptım da pluton beni alıntılamış kabak gibiBence bi duzenleme yap
TememPluton alıntını siler misin patates benden püre yapcak birazdan
Erkektir sonuçta nedir Allah aşkına. Nasıl bir bir zihin setine sahipsiniz?
Duymadığım kullanmadığım bir kelimeVajinoplastiyi biliyorsun, kamerayı açıp cima etmeyi de biliyorsun ama trol lafını hiç duymadin. Algida secicilik
Hiç yapar mı canım, sen deGünahını almak istemiyorum cnm
Mesela isteyken bi kaç defa görüntülü aradı göster dedi ve o şekil masturbasyon yaptı
Eyer başka kadın olsa öyle yaparmiydi Bilmiyorum
Şermin hanım sizinki nasılSorun ve kesinlikle o videoyu görmek istediğinizi söyleyin. Hatta bir adım daha ileri gidin ve eşinizle hastaneye giderek, cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmak istediğinizi söyleyin. Bazı hastalıklar da erkekler taşıyıcı konumunda olabiliyor ve evdeki tek eşli yaşayan eşlerine hastalık bulaştırabiliyorlar. Eşiniz size ihanet ettiyse, ihanetin yanı sıra bir de hastalık kapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?