kızlar eşime nasıl söylıycem bilmiyorum bı baksanız?ACİL

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
sabah ufak çaplı bi kaza yaptım arabda birsey yok sayılır ama eşimi daha arıyamadım arabayı satılıga cıkarmıstık tamda:(aksamı mı beklesem sımdı arıyıp söylesem mı karar veremıyorum siz nasıl söylerdınız?

Hmm..
Telefonda tepkisi farklı olabilir.
O an gözüyle görememenin paniğiyle değişik davranabilir.
Araba için değil, size bişey oldu mu, acaba ne boyutta diye endişelenebilir..

Madem önemsiz, akşam gelince söyleyin bence, neden söylemedin diye celallenecek olursa da amaan aşkım ufacık şey, işlerini bölmeyeyim diye aramadım bile der bi de öpersin olduda bitti. :1::1::1:
Ben öyle yapmıştım.. :1::1::1:

Hmm..
Telefonda tepkisi farklı olabilir.
O an gözüyle görememenin paniğiyle değişik davranabilir.
Araba için değil, size bişey oldu mu, acaba ne boyutta diye endişelenebilir..

Madem önemsiz, akşam gelince söyleyin bence, neden söylemedin diye celallenecek olursa da amaan aşkım ufacık şey, işlerini bölmeyeyim diye aramadım bile der bi de öpersin olduda bitti. :1::1::1:
Ben öyle yapmıştım.. :1::1::1:

bende aynısını yapmayı düşünüyorum şimdi aksama kadar kafasında kurcak telaş yapcak dıye ama genede kararsız kalmıstım:)

Son düzenleme:
sen isteye isteye bile bile yapmadın heralde dimi
neden bu kadar ürktün ki eşine söyleyemiyosun
ufak bişey diyosun bence önemsiz söyle gitsin :)
hemmm sana bişey olmadığına dua etsin canım arabayı düşüneceğine

bende aynısını yapmayı düşünüyorum şimdi aksama kadar kafasında kurcak telaş yapcak dıye ama genede kararsız kalmıstım:)

Yaa kaza bu adı üstünde, neden dalga geçiyor ki.. :50::50:
Allah'ım beterini vermesin, herkesin başına geliyor.
Gülme karına gelir başına de sustur, sinir oluyorum alay eden adamlara. :1::1::1: Yani çok büyük çoğunluğuna demek oluyor bu. :1::1::1:

Ben arar söylerdim

Nesinden korkuyorsun ki
Sana birşey olmamış çok şükür, araba da bi tamire bakar

bu sederde nie olduğu anda aramıyosun hemen söylemiyosun diye sinirlenir bence...
ben olsam arar sölerim..yine eşinin huyunu en iyi sen bilirsin tabi cnm..
akşam sölesem benim eşim bu saatde mi sölenir die kızar da o yüzden :34:

sen isteye isteye bile bile yapmadın heralde dimi
neden bu kadar ürktün ki eşine söyleyemiyosun
ufak bişey diyosun bence önemsiz söyle gitsin :)
hemmm sana bişey olmadığına dua etsin canım arabayı düşüneceğine

zaten arabayı düsünmez araba gelıp gıdıcı ben kalıcıyım:)ama o kadar sacma bırsey yaptım kı sen nasıl araba kullanıyosun diye kızcak ve dalga geccek diye korkuyorum..

sanada bir şey olabilirdi ne var bunda bence söylerken çekinmemelisin .akşam yada şimdi bence fark etmez yeterki yüzyüze olsun.

Yaa kaza bu adı üstünde, neden dalga geçiyor ki.. :50::50:
Allah'ım beterini vermesin, herkesin başına geliyor.
Gülme karına gelir başına de sustur, sinir oluyorum alay eden adamlara. :1::1::1: Yani çok büyük çoğunluğuna demek oluyor bu. :1::1::1:

ayyy bende sınır oluyorum:) bak ben hıç kaza yapmadım dıyıp duruyodum tum kadınlar aynı degıl demekkı dıyodum ama daha susturamamda:(

bende arabanın arka lambasını kırmıştım eşim pinti olduğu için panik yaptım söyleyemedim hemen allahtan fazla bişey tutmamıştı uzun zamandır kullanmaıyorum arabayı :)))

Ben arar söylerdim

Nesinden korkuyorsun ki
Sana birşey olmamış çok şükür, araba da bi tamire bakar

bana birsey olcak kadar degıl zaten korkumda öyle kızcak kavga cıkartcak dıye degıl zaten oyle bırsey yapmaz zaten ama bi suru dır dır etcek..

bu sederde nie olduğu anda aramıyosun hemen söylemiyosun diye sinirlenir bence...
ben olsam arar sölerim..yine eşinin huyunu en iyi sen bilirsin tabi cnm..
akşam sölesem benim eşim bu saatde mi sölenir die kızar da o yüzden :34:

benım kı ıkısındede söylencek kesın ama aksam eve gelınce yaglayıp ballayıp söylesem daha ıyı dıye düsünüyorum:)

sabah ufak çaplı bi kaza yaptım arabda birsey yok sayılır ama eşimi daha arıyamadım arabayı satılıga cıkarmıstık tamda:(aksamı mı beklesem sımdı arıyıp söylesem mı karar veremıyorum siz nasıl söylerdınız?

bence akşam yavaş yavaş söyle canım:) telefonda belki ters konusur ama yüzyüze dayanamaz bide korktuğunu felan belli et yani azcık duygu sömrüsü yap :))) ama dayanamıosan şimdi söliceksende korkuyla anlat:)))))) sana bişe olduumu sorusuunu sorarsa ondan sonra kızmaz zaten:)

bende arabanın arka lambasını kırmıştım eşim pinti olduğu için panik yaptım söyleyemedim hemen allahtan fazla bişey tutmamıştı uzun zamandır kullanmaıyorum arabayı :)))

benımkı pımtı degıl zaten cok tutmaz bencede azcık arka yan yamuldu okadar ama arabayı bıdaha nezaman verır bılemıyorum:(

geçmiş olsun herkesin başına gelebilir.ben de akşamı beklemezdim. eşim de bir şey demezdi zaten.. bu tür şeylerde eşinden çekindiğine göre sorun mu ediyor?

Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi söyleyin yada gün içinde görüşürseniz söyleyin. Demicek mi neden gündüz soylemedin.

Canım herşeyden önemli diye başlardım..Ufak bir kaza yaptım ama ben iyiyim derdim

bence akşam yavaş yavaş söyle canım:) telefonda belki ters konusur ama yüzyüze dayanamaz bide korktuğunu felan belli et yani azcık duygu sömrüsü yap :))) ama dayanamıosan şimdi söliceksende korkuyla anlat:)))))) sana bişe olduumu sorusuunu sorarsa ondan sonra kızmaz zaten:)

basta onu sorar zaten ıyımısın dıye ama sonra hem dalga geccek hemde söylencek bende evde azcık naz yaparım dıye dusunuyorum ama dayanamıyorumda cogunluk evde söyle dıyo bende oyle dusuyordum zaten oylede yapcam galıba..

geçmiş olsun herkesin başına gelebilir.ben de akşamı beklemezdim. eşim de bir şey demezdi zaten.. bu tür şeylerde eşinden çekindiğine göre sorun mu ediyor?

yok aslında sorun etmıyor özellıklede ben yapınca hıç sorun etmez daha önce arabayı park ettıgım yerden cıkartamıyınca kuzenıne cıkarttırmıstım oda cıkarken azcık carpmıstı arabayı ozaman keske sen kullansaydında sana bır sey olmasında arabayı baskasına vermeseydın demıstı sımdıde ben çarptıme göre kızmaz ama arabayı satılıga cıkarmıstık ondan bıraz sorun yapabilir gibime gelıyor..

Back
X