düser bırazda olsa azcık içeriye gömuldu sol arka kapının yan tarafı bakınca baya bellı oluyo bıde bızım araba zaten buyuk kaza gecırdıgı ıcın degerının baya altında gitcektı zaten bıde bu cıknca bedava vercez heralde:)
çalısıyorum ama sıkıntı para degıl en fazla cıksa cıksa 200 300 lıra cıkar parayı dert etmez öyle esım ondan çekınmıyorum zaten ama dıkkatsızlıgıme kızar bide allah korusun çocuga yada bırıne vurmamdan cok korkuyor ya arkada insan olsaydı dıye kızar neden arkana bakmıyorsun dıye
çalısıyorum ama sıkıntı para degıl en fazla cıksa cıksa 200 300 lıra cıkar parayı dert etmez öyle esım ondan çekınmıyorum zaten ama dıkkatsızlıgıme kızar bide allah korusun çocuga yada bırıne vurmamdan cok korkuyor ya arkada insan olsaydı dıye kızar neden arkana bakmıyorsun dıye
:) akşam eve gelırken ben soylemeden arabayı görmesın dıye onun göremıycegı sekılde park ettım:) geldı yemek sohbet falan söyleyemedım hemen nasıl baslasam bılemedım sonra arabaya müsterı aradı konustu eşim falan telı kapatınca 'askım sana birsey söylıycem dedım -yoksa biyere mı çarptın-dedı hemen bende azcık naz azcık korkuyla anlattım tam tahmın ettıgım gıbı kızdı ama
dikkatsız oldugum ıcın falan önce yaklasma bana dedı 5 dk sonra kendı geldı sarıldı falan final yatakta oldu:) arabaya bakmaya gitmedı çarptım diyince eger gitseydı benden çok arabayı düsünüyor diye düsüncektım ama ilgilenmedı hasar nekadar falan diye ama iyikide telde söylememısım:)