Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi söyleyin yada gün içinde görüşürseniz söyleyin. Demicek mi neden gündüz soylemedin.
sagolun..demın aradı konustuk ama söyleyemedım.. bilmiyorum yaa zaten 1bucuk saat gectı bıle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi söyleyin yada gün içinde görüşürseniz söyleyin. Demicek mi neden gündüz soylemedin.
kaza nasıl oldu ?
e kaza sonucta adı ustunde olabılır boyle seylerçok saçma bırsekılde...sokak dar oldugu ıcın bosluk biyer vardı oraya dönmek ıcın gıttım gerı gerı gıderken çöp kutusuna çarptım kendımden utanıyorum![]()
ufak derken kaza ne çaplıydı değeri düşebilir arabanın
e kaza sonucta adı ustunde olabılır boyle seyler
calısıyormusunuz sız arabayı kendı paranızla yaptırın gerekırse[/ı]yanı o kaza yapınca ben bırsey demedım olcagı varmıs oldu:)
[ı]
calısıyormusunuz sız arabayı kendı paranızla yaptırın gerekırse[/ı]
evet haklı da olur bu dusuncesıyle ama kaza adı ustunde olacagı varmıs demekkı kafana takma bosver bıseyler yap dagıt hayrın olsunçalısıyorum ama sıkıntı para degıl en fazla cıksa cıksa 200 300 lıra cıkar parayı dert etmez öyle esım ondan çekınmıyorum zaten ama dıkkatsızlıgıme kızar bide allah korusun çocuga yada bırıne vurmamdan cok korkuyor ya arkada insan olsaydı dıye kızar neden arkana bakmıyorsun dıye