Öyle olmaz tabi kapida guleryuzle karsiliycaksin o karsilasin beni aman denmez işde arkadasin çok yanlis yapmis..Senın verdiğin bu olayı arkadaşıma demıştım,cevap aynen şu,amannn endulus işim yokda,onun şeyını kaldırcam,neymiş kapıda karşılama fılan,bınlar boş,o karşılasın benı demişti,sonuçmu,boşandılar
Başlığınızı okuyunca eşiniz evine uzak ve size soğuk diye düşündüm. Gözü dışarıda bir eş için yardım istediğinizi zannettim. Oysa siz eşinizi kendinizden uzaklaştırmak için mümkün olabilecek her şeyi yapmışsınız. Şimdi önünüzde tek bir yol var. Eskiden yaptığınız hiçbir şeyi yapmayacaksınız.Kızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??
Burcun ne merak ettim?Kızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??
Sizin gibilere el iyisi ev ayısı deniliyor.önce bunun ne demek olduğunu anla sonrasini dusunuruzKızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??
Erkek olduğunu hissettir. Kocalık ve erkeklik yönlerini ortaya çıkart. Daha kadınsı davran. Ona muhtaç olduğunu hal ve hareketlerinde ortaya koy.Öyle değilsen de öyleymiş gibi davran. Naif ve kırılgan kadınlar olur ya şunu yapamam bunu yapamam aman kocamsız iş yapamıyorum modunda ol. Güçlü hissettir kendini. Cinsellikten ziyade bu erkekleri etkiliyor.
Bunun bir kalıbı yok içinden gelir yaparsın. Sen hatanı farketmişsin ve zaten yeni evlisin biraz zaman geçtikten sonra tartışmanın anlamsızlığını kavrarsın. Sorunu kısa yoldan çözmek tartışıp küsmekten çok daha kolay inan.
Ama diyorum ya zamanla oturur bu
Iyi bir dinleyici ol, ilgi göster arada bir, her kücük sorunu dile getirme, sesini yükseltme, saygisiz davranma, sakalar yap, onu öv bazi yaptiri islerde kendini senin yaninda degerli biri oldugunu hissetsin yok sen bunu yapamiyorsun böylesin söylesin deme kücük düsürme.. Disari cikin carpisan arabalara binin cocukluk yasayin ..arada bir bir film tak misir patlat yanliz izleyip zaman gecirin. Sevdigi yemekleri yap, üzüldügünde gögsüne yasla saclarini oksa .. kisacasi arkadasi, karisi, annesi cocugu ol
Erkek olduğunu hissettir. Kocalık ve erkeklik yönlerini ortaya çıkart. Daha kadınsı davran. Ona muhtaç olduğunu hal ve hareketlerinde ortaya koy.Öyle değilsen de öyleymiş gibi davran. Naif ve kırılgan kadınlar olur ya şunu yapamam bunu yapamam aman kocamsız iş yapamıyorum modunda ol. Güçlü hissettir kendini. Cinsellikten ziyade bu erkekleri etkiliyor.
Basbasayken kendi kararlarinizi uygulayin disarda ise evde sanki onun kararlari geciyomus gibi davranin. Cunku erkekler bi yandan erkekliklerini hissetmek istiyor diger yandansa her isi halleden kadinlara hayranlik besliyorlar. Garip varliklar
Bunun bir kalıbı yok içinden gelir yaparsın. Sen hatanı farketmişsin ve zaten yeni evlisin biraz zaman geçtikten sonra tartışmanın anlamsızlığını kavrarsın. Sorunu kısa yoldan çözmek tartışıp küsmekten çok daha kolay inan.
Ama diyorum ya zamanla oturur bu
Sorunun ne olduğuna göre değişir ama ortak yol bulmak çok kolay. Yeter ki 2 taraf da tartışmak istemesin. Biraz sen ödün verirsin biraz eşin tamam. Ama bu zamanla olur tartışarak hiç biyere varılmadığını ikinizin de anlaması lazım önceİyi de sorunu kısa yoldan nasıl çözüyosunuzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?