Kızlar eşimi kendime nasıl bağlayabilirim??Altın kurallarınızı bekliyorum??

Öyle olmaz tabi kapida guleryuzle karsiliycaksin o karsilasin beni aman denmez işde arkadasin çok yanlis yapmis..
Ben 1 senelik evliyim kocami güler yüzle kollarimi açarak karsilarim mutlu olurum o geldiğinde.. Evlilik güzel şeylerle yasanir. Asik suratla degil

Başlığınızı okuyunca eşiniz evine uzak ve size soğuk diye düşündüm. Gözü dışarıda bir eş için yardım istediğinizi zannettim. Oysa siz eşinizi kendinizden uzaklaştırmak için mümkün olabilecek her şeyi yapmışsınız. Şimdi önünüzde tek bir yol var. Eskiden yaptığınız hiçbir şeyi yapmayacaksınız.

Iyi bir dinleyici ol, ilgi göster arada bir, her kücük sorunu dile getirme, sesini yükseltme, saygisiz davranma, sakalar yap, onu öv bazi yaptiri islerde kendini senin yaninda degerli biri oldugunu hissetsin yok sen bunu yapamiyorsun böylesin söylesin deme kücük düsürme.. Disari cikin carpisan arabalara binin cocukluk yasayin ..arada bir bir film tak misir patlat yanliz izleyip zaman gecirin. Sevdigi yemekleri yap, üzüldügünde gögsüne yasla saclarini oksa .. kisacasi arkadasi, karisi, annesi cocugu ol

Burcun ne merak ettim?

Erkek olduğunu hissettir. Kocalık ve erkeklik yönlerini ortaya çıkart. Daha kadınsı davran. Ona muhtaç olduğunu hal ve hareketlerinde ortaya koy.Öyle değilsen de öyleymiş gibi davran. Naif ve kırılgan kadınlar olur ya şunu yapamam bunu yapamam aman kocamsız iş yapamıyorum modunda ol. Güçlü hissettir kendini. Cinsellikten ziyade bu erkekleri etkiliyor.

Basbasayken kendi kararlarinizi uygulayin disarda ise evde sanki onun kararlari geciyomus gibi davranin. Cunku erkekler bi yandan erkekliklerini hissetmek istiyor diger yandansa her isi halleden kadinlara hayranlik besliyorlar. Garip varliklar

Tabii ki de güzel yemekler veeee ....

Sizin gibilere el iyisi ev ayısı deniliyor.önce bunun ne demek olduğunu anla sonrasini dusunuruz

Bunun bir kalıbı yok içinden gelir yaparsın. Sen hatanı farketmişsin ve zaten yeni evlisin biraz zaman geçtikten sonra tartışmanın anlamsızlığını kavrarsın. Sorunu kısa yoldan çözmek tartışıp küsmekten çok daha kolay inan.
Ama diyorum ya zamanla oturur bu

Basbasayken kendi kararlarinizi uygulayin disarda ise evde sanki onun kararlari geciyomus gibi davranin. Cunku erkekler bi yandan erkekliklerini hissetmek istiyor diger yandansa her isi halleden kadinlara hayranlik besliyorlar. Garip varliklar

Kızlar öncelikle dalgaya almadığınız ciddi ve saygılı bi şekilde cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimm.. Yazdıklarınızı yapmaya çalışcam ben bile adam olursam herkes olur sanırımm..

İyi de sorunu kısa yoldan nasıl çözüyosunuzz?

İyi de sorunu kısa yoldan nasıl çözüyosunuzz?
Sorunun ne olduğuna göre değişir ama ortak yol bulmak çok kolay. Yeter ki 2 taraf da tartışmak istemesin. Biraz sen ödün verirsin biraz eşin tamam. Ama bu zamanla olur tartışarak hiç biyere varılmadığını ikinizin de anlaması lazım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…