Ilk 3 4 ay bizde hic anlasamadik daha dogrusu ben huysuzlukk yaptim durdum esim odun verdikce ben kucuk seylerden kavga cikardim evliligin sirri bence cok sey beklememek esim bana hic hediye almadi simdiye kadar ben alamam bilmem der ne yapayim kavgami cikarayim sarilir dogum gunumu kutlar Allah razi olsun derim bende ona sarilirim.6 yillik evliyim disarda 1 kez yemege gittik (hafta sonu et alir gelir yada balik o salatayi yapar ben izgarayi hazirlarim yeriz)sonuc bogazda yesem beni belkide o kadar mutlu edemez.yani demem oki mutluluk icimizde yeterki olmak isteyelimburcunuz ne ki ben de mi burcumdan dolayı huysuzum acaba
Millan sana bayılıyorum ya
Eş adıyla tabir edilen mahret-ül varlık evveliyetle sabit duracak bir kaba alınır; ardından şeker ve limon eklenmek suretiyle kaynatılıp soğutulur, ağda kıvamına getirilen mahret-ül varlık istenilen bölgede kullanılmak üzere zamk eylenmeye münasip hale getirilir.
Mutlumu olmak istiyorsun?esini asla sikma onun sosyal hayatina saygi goster.seni ozlemesi icin kendiyle basbasa kalmasini sagla.butun gun yaninda olmani isteme.onu rahat biraktikca oda mutlu olacak sende. Bir erkege guvenmiyorsan evlenmeyeceksin evlendiysen de guvenerek yasayacaksin.tabi aldatan erkekler var bunu goruyoruz.basini bos birakma ama bunu ona hissetdirmeden yap politik ol yani )))Kızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?