Kızlar eşimi kendime nasıl bağlayabilirim??Altın kurallarınızı bekliyorum??

Canim guney kore dizisi izle bak ciddiyim saka yapmiyorum bizim esimle iliskimiz o kadar degistiki ask sevgi onlarda o kadar guzel gosteriliyoki bizim diziler gibi yatak degil isleri her an sevgi gosteriliyo ben zevk icin izlemeye basladim izledim gulumsedim esime sevgimi gosterdim tabi ona diziden filan demedim 1 hafta afalladi bana ayak uyduramadi surekli gulumsedim ona onu sevdigimi kucuk seylerle belli ettim(ders calisirken sevdigi meyveyi dilimleyip getirmek gibi basit seyler iste)sonuc esim ise gider yarim saat sonra seni cok ozledim msji atar.eger tavsiyemi komik bulmazsan sana dizide tavsiye ederim

burcunuz ne ki ben de mi burcumdan dolayı huysuzum acaba
Ilk 3 4 ay bizde hic anlasamadik daha dogrusu ben huysuzlukk yaptim durdum esim odun verdikce ben kucuk seylerden kavga cikardim evliligin sirri bence cok sey beklememek esim bana hic hediye almadi simdiye kadar ben alamam bilmem der ne yapayim kavgami cikarayim sarilir dogum gunumu kutlar Allah razi olsun derim bende ona sarilirim.6 yillik evliyim disarda 1 kez yemege gittik (hafta sonu et alir gelir yada balik o salatayi yapar ben izgarayi hazirlarim yeriz)sonuc bogazda yesem beni belkide o kadar mutlu edemez.yani demem oki mutluluk icimizde yeterki olmak isteyelim

Başlarda çok didiştik, benim eşim zor bir adam, hem laz hem de oğlak burcu =))
Sonra o agresifliğinin sevgi açlığından geldiğini fark ettim
Daha çok ilgi gösterdim, o küstü ben küsmedim, o uzattı ben kestirip attım şimdilerde yoluna giriyor yavaş yavaş
Erkeği bağlamak diye bir şey yoktur, ya sever ve yanında olur ya da olmaz, bu sizin içinde geçerlidir
Adamı olduğu gibi kabul etmek püf noktasıdır, bir taş fırın erkeğinden salon erkeğine dönüşsün niyetin varsa ömrün boyu beklersin

Baskalarina davrandigin gibi davranabilmen bile iyi bi baslangic olur heralde. Baskalarina karsi tavirlarina ozen gosterirken hayat arkadasini surekli kiriyo olman cok aci bence esin icin. Bide burcunun arkasina saklanma derim. Burc ozelligi olsa baskalariyla da gecimsiz olurdun.

Zincirle bağla sıkı olur

sesli harfleri yazmak için site sizden para mı istiyor..
konuşmanda böyle ise kocan seni anlamıyordur birde türkçe konuşmayı dene...

Çok şükür tarifi buldum nihayetinde. .

işten gelmeden süslen biraz, kokular sür, ve geldiğinde kapıda karşıla, sarıl. en önemlisi anlayışlı, güleryüzlü ol

evini ve kendini temiz tut güzel kok süslen güler yüzlü ol git öp sarıl o ilgilenmese de sen ilgilen zamanla düzelir inşallah huyuna git

Senin ki de belki sevgi açlığından.Kimse seni nazlamadıysa o nazlasın istiyorsun belki.Ama öyle yapma,bıkar.Erkekler huzursuzluğa gelemez pek.
Bir de erkek kardeşin abin varmı?Baban hayatta mı sağlıklı mı?

Kırmızı gecelik tüylü terlik yorumu da eksik kalmış

Mutlumu olmak istiyorsun?esini asla sikma onun sosyal hayatina saygi goster.seni ozlemesi icin kendiyle basbasa kalmasini sagla.butun gun yaninda olmani isteme.onu rahat biraktikca oda mutlu olacak sende. Bir erkege guvenmiyorsan evlenmeyeceksin evlendiysen de guvenerek yasayacaksin.tabi aldatan erkekler var bunu goruyoruz.basini bos birakma ama bunu ona hissetdirmeden yap politik ol yani )))

tulipa tamda beni anlatmışsın. evliliiğimizin başında ben de çok nazlanıyordum, tavır yapıyordum boş yere.
çünkü o güne kadar benim nazımı çeken, pohpohlayan, gerekten çıkarsız seven kimse olmadı, ailem dahil.
e ben de adamı yıpratıyordum.
ha çok sonradan hata yaptığımı anladım

Erkek kardeş ve baba?Yani sen büyürken yakınında bir erkek figürü var mıydı?

Öncelikle bol bol dua edin. Esinizede kendinizi degistirmek istediginizi devamli söyleyin.
Erkegi mutlu etmekle bir kadini mutlu etmek aslinda aynidir.
Güler yüzlü olun, sorumluluklarinizi bilin, herseye dirdir etmeyin, ufak seyleri bütültmeyin o kadar.

Vaay şu güney kore dizilerini izlycem merak ettim şu gülümseme fikrini denycem aslında doğru gülümsedikten sonra karşımızdaki taş olsa da erimeye başlar yavas yavas huysuzlanmaktan vazgecmeliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…