Kızlar eşimi kendime nasıl bağlayabilirim??Altın kurallarınızı bekliyorum??

Hayır erkek kardesm yok kız kardeşim var evdeki tek erkek babam:)

Buarada benim eşim de laz:) oyüzden ani parlamaları oluyo ama evde bana çok yardımcı olur kahvaltıyı ilk kim kalkarsa o hazırlar yemek benden eğer konuklarımız gelcekse beraber hazırlarız akşam çayı ve meyve servisi ondan temzlk bende:) aslında hiç maço degl başkalarınn yannda da hep yardımcı olur bana ve işin garip yanı aramz nasıl olursa olsun başkalarnn yannda hic belli etmeyz mükemmel bi çift olarak görünürüz ama iç savaş bazen çıkıyo iştee

Her zaman dogal davranmak iyidir. Ben bu isin taktikle olacagini dusunmuyorum. Seni nasil sevdiyse oyle ol. Kendin ol yani.

Yukarıda eşine karşı çıkarmış olduğun sorunları yapmamaya çalışarak ve bu çalışmanın sonunda başarılı olarak başlayabilirsin.Sorununu yazmışsın,çözümünü nasıl bilmiyorsunki?

Esini bos yere kirmayi birak araniz duzelsin.
bence bi erkegi kendine baglayamazsin o baglanmak isterse bağlanır

Dur yau biraz raat ol hele ne bu gerginlik. O zaman bi şey soyleyim beno isteyken seni çok özledim vs.. şeyler yazarsan adam eve koşarak gelir birde eve gelince hoşgeldin Kocacim deyip sarılırsın .. yani kısacası evinde huzur bulursa adam sana bağlanır

o sorun yaptığın şeyleri bundan sonra yapmamaya çalış .
daha yapıcı ol ,alttan al, daha sakin yaklaşmaya çalış olaylara..
mutlu olmak varken niye huzurunuz kaçsınki sizden daha mı önemli o sorun yaptığınız şeyler daha yeni evliymişsiniz tadını çıkarın üzmeyin kendinizi

Suya 3 İhlas bir fatiha oku eşine icir☺☺☺ cnm birinin akil vermesi ile olacak is degil. Koyma akıl akil olmaz

Saygi sevgi sadakat diyorum yani esinizin sizi Alttan almasi gereken durumlarda kendinizi frenleyin

Eşin senden etkilensin istiyorsan her konuda onun isteklerini önemseme.bazı şeylerde kendin ol

Heh işte benim elimde ve ben nasıl davranmalıyım nasıl ona değiştiğimi göstermeliyim?

degismezsin..
sadece kafana esinin senin duygusal foseptigin olmadigini sok!
butun kotu enerjini adama neden bosaltiyorsun? git spora,hobi kurslarina ne biliyim oyalanacak bisey bul.

Bir arkadasimda senin anlattiklarina benzer seyler yasiyordu psikologa gitti kavga kavga dayanamadi simdi on numara bes yildiz

Kızlar fikirleriniz için teşekkürlerr üç gündür tek kelime konuşmazken dün bi adım attım sabaha kadar uyumadık sohbet ettik karşılıklı rahatsız olduğumuz konuları tek tek açıkladık birbirimize şu alttan alma olayını halledebilsem inşallah bundan sonra daha da iyi oluruz gibi geliyoo

Her şeyi yönetmeyi ve kontrol altına almayı bıraktığın an eşini kendine bağlarsın çünkü hayat kontrolsüzce akıp geçiyor. Daha çok yeni taze evliliğin akışına bırak kendindeki olumsuz ve sivri özelliklerini törpülemelisin değilse bu hayat geçmez...

Evet aslında haklısınız kontrolü bi bırakabilsem eşim de öyle söylüyo bu kadar kontrol etmeye çalışma herşeyi bazen sanki tiyatro sahnesine çıkıcakmışız gibi hissettiriyosun bana söylyceğim her kelimeyi yönetmeye çalışıyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…