konuştum hemde kaç defa ama yok anlamıyor anlatamadım kötü insan durumuna düştüm canım ben verdiğim prada deilim abisinin hiç bir şeyi üstlenmemesi sanki evi biz kendimize yapmış gbi eşimin herseyi üstlenmesi kendini mecbur hissetmesine kızıyorumValla senin paran benim param bunlar hoş değil karı koca arasında.
Eşinle rahatsız olduğun şeyi konuşabilir, doğacak çocuğunu düşünmesini isteyebilirsin bu normal. Ancak eğer öyle fazla bi fark yoksa bence sırf bu yüzden tadını mızı kaçırma. Bebişi düşün.
bu yüzden ben kötü oldum ama eşiminde durumu abisinden iyiyse benim sayemde iyi o bnu nasıl anlıcakhaklısın yani ama erkekler evin direği olduğunu düşünür
hep konuşuyorum cnm hep konuşuyorum kendside farkında ama abisi ödeyemem diyor borçlularla eşim muhatap oldu biz gamsız deiliz eşim sorumluluk duyuyor ödemek zorunda kalıyor ama nereye kadar buEvlilikte senin benim olmamalı
Ama eltin çalışmıyor diye sizden daha fazla harcanması, sana haksızlık
Daha düzgün ifade edebilirdin, bende abinin eşi gibi yatsam bize kim yardım edecek gibi..
Bilmiyorum ama her ailede böyle bir 'kahraman?' bulunur. Bu ailede senin eşine düşmüş gibi o kahramanlık maalesef. Öncelik üçünüzün olmalı oysaki, abisinin değil.
evet çok zor gerçekten benimde bu gücüme gdiyor kuzum çok da kazanmıyoruz ben 1300 eşim 1900 kredi ödüyoruz 650 lira e ısınma faturalar bizde çok lüks yaşamıyoruzki neden bukadar üstelniyor eşim ne zmana kadar üstlenicekhiç kırdım havasına girme ona da hissettirme.
senin paranla ödemiyorsa! senin parandır o.. verme bence..
ayrıca sen karnında canla kalkıp işe gidiyorsun onun eşi k.çını devirip yatıyorsa bu senden ve evladından başkasına haksızlık olmuyor demektir. hamileyken çalışmak ne zordur bilirim. ilk 3 ay son 2 ay geçmek bilmiyor zira..
evet çok zor gerçekten benimde bu gücüme gdiyor kuzum çok da kazanmıyoruz ben 1300 eşim 1900 kredi ödüyoruz 650 lira e ısınma faturalar bizde çok lüks yaşamıyoruzki neden bukadar üstelniyor eşim ne zmana kadar üstlenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?