dyorum cnm yaa dedim yaa bna dyokı neyin eksik kalıyor ayda 100 lırayla batmazsın dyo ayda 100 lıra benım için az bi para deil biz çok zengin deilizki eksiklerim kalıyor dedim kalablır haline şükret dyo
Oldu canım!!yook ben yıne isterim hatta istedim pantolonlarım olmuyo dedim bana pantolon alalım dedim al paranla dyo yokkı dedim ozman giyme dyo
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. eşimin abisiyle ortak ev yaptrdık bizim durumumuz biraz dha iyi olduğu için bizden az miktrda her ay fazla para harcanıyor eşimde bunu hoşgörüyor. bende başta hoşgördüm ama sonra abisinin bol bol harcaması, hiç bir çaba göstermemesi sonucu şuan herşey eşit olsun istyorum. bizimde bebeğimiz olucak masrafımız başladı ve eltim çalışmıyor biz iki kişi çalışıyoruz haliyle onlardan dha iyi geçiniyoruz..
eşim abisine üzüldüğü için ondan para çıksın istemiyor. bende artık bu duruma fazlasıyla gıcık olmaya başladım ama eşiminde elinden gelen bşey yok gbi neyse geçen bebeğimizin masrafına ayırdığım parayı eşim param yok dyerek bankadan çekmek istedi bende yine abısının borcunumu odedi düşüncesiyle paranı ne çabuk bitirdin çekme para elimizdekiyle idare edelim dedim. eşimde çekelım dedi ve o an ağzımdan çekmiceksin benim param kelimesi çıktı böyle bşeyin lafını hiç yapmazdım.
şimdi eşim küsüyor senin parana asla dokunmam diyor bana ve geçen haftada ben abinin payına düşeni ödeme dediğimde senin paranlamı ödüyorum demişti. tam olarak kırdımmı hakettimi napmam lazım bilemedim.....
Maalesef tek dirakle de çatı kurulmuyor ikinizde çalışıp kazanıyorsunuz. Bir,zahmet eltinşz de o narin poposunu kaldırıp çalışmayı denesin.
evet canım bende çok kızıyorum eşime bu konuda ve abisinden yediği kazığı unuttu bı hata yaptı dye ömur boyu vazmıgeçim abimden dyor sana abinden vazgeç dyen var sanki ben küs kalmayı sevmedikçe iyimser düşündükçe abartmaya başladı nasıl çözücem blmıyorumZeytin yağı gibi üste çıkıyor. Sen onu ikna etmeye çalışıyorsun abisine para vermesin diye ama o seni ikna etme gereği duymuyor. Ailenin parasini abisine verirken senin de o paradan söz hakkın olduğu için 100 tl bile olsa senin olurdu alması lazım. O sebeple artık boş ver. Ben senin yerinde olsam paramdan bir kuruş koklatmazdim. Kendime ve bebeğe harcardım. Yakında zaten maasindan artacak. Esin de ben erkeğim parayi ben yonetirim mantığında biraz ama kusura bakma parayi cukuyle yonetmiyor. Akil, mantik gerekiyor. Onda da o yok gibi.
Ev eşyası alma işini eğer Annen den alarak cozeceksen annen sana borç versin. Siz ödeyip her ay 300-400 bişey. Annen kabul etmezse eşine bu şekilde söyle ben maasimdan odeyecegim de.
Yakında maasin artıyor. Şimdi çizgiyi çekmezsen o abi rahat durmaz gibi geliyor. Calisan kadınsın kendine bir pantolon almıyorken, hastaneye seni cebinde 10 lira ile gönderip abisinin borçlarını ödüyorsa yazıklar olsun.
Eşin sınırı çok aşmış. Çocuğun büyünce bu söylediklerini öğrense senin hakkında ne düşünür de. Çocuk onun çocuğu değil mi sanki... Abisinden önce ufacık bebeğine karşı sorumluluğu var. Bunları güzelce söyle. Ayrıca sana bakmayacağım diyor. Hadi paran bitti. Hamile halinle aç mı bırakacakmış seni. Bu durumda sinir stres içinde Allah korusun çocuğuna bir zarar gelse bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacakmış. Bir de abisine baksın. O karısını kardeşinin önünde tutmuş. Doğru da yapmış. Ama elti abi rahat edecek diye sen çabalamak zorunda değilsin. Sakın sakın geri adım atma. Yarın maaşın yükselince iyice atlarlar üzerine. Kocan olacak "adam" söylemiştir abisine. Maaşına şimdiden bile göz koymuş olabilirler.kızlar kızlar susmayın bana birşey söyleyin nasıl başa çıkıcam trip atsam ters tepcek eşim çok güçlü karakter dediğim dedik bi insan ben dha güçsüz kalırım ağlar zırlarım uzulunce kendmı mafederim bebeğim hisseder dye uzulmek ıstemıyorum ama nasıl baş edicem
günaha girmeyeyim kaza getirmeyim dedim ama simdi o kadar sinirlendim ki esine soz vermistim kendime kimseyi burda kimseyi kaza getirmiyecem diye neyse cagir anneni babani olanlari anlat buyuk ihtimalle senden yana cikacaklardir esime iyi bir rest ceksinler bosanma davasi acilacalacagini söylesinler ESININ AKLI BAŞINA GELİR BELKI YOK GELMEZSE CEK GIT EVDEN AÇ BOSANMA DAVANI ZADEN ADAM SENI O ZAMAN SADECE PARAM ICIN SEVIYODUR Bu arada iş yapiyorsunkızlar kızlar susmayın bana birşey söyleyin nasıl başa çıkıcam trip atsam ters tepcek eşim çok güçlü karakter dediğim dedik bi insan ben dha güçsüz kalırım ağlar zırlarım uzulunce kendmı mafederim bebeğim hisseder dye uzulmek ıstemıyorum ama nasıl baş edicem
yok cnm öyle olmaz eşimin annesi yok zaten benim annem babam eşimi çok sever iyidir eşim sadece bu konuda böyle buda iyi niyetinden aileleri sokmam araya böyle bsey yaparsam eşim beni sevsede geri adım atmaz çnku okadar çok acı çekmişki eşim küçüklüğünden beri dert kaderle buyumuş bu üzüntüler ona vız gelıyor kucuk gelıyorgünaha girmeyeyim kaza getirmeyim dedim ama simdi o kadar sinirlendim ki esine soz vermistim kendime kimseyi burda kimseyi kaza getirmiyecem diye neyse cagir anneni babani olanlari anlat buyuk ihtimalle senden yana cikacaklardir esime iyi bir rest ceksinler bosanma davasi acilacalacagini söylesinler ESININ AKLI BAŞINA GELİR BELKI YOK GELMEZSE CEK GIT EVDEN AÇ BOSANMA DAVANI ZADEN ADAM SENI O ZAMAN SADECE PARAM ICIN SEVIYODUR Bu arada iş yapiyorsun
evet benimde ablam var benim ablamın şartlarıda eşimin abisi gbi sonuçta aç deiller açıkta deiller bende çok zengin deilim ben çalışarak tasarruf ederek bseyler alıyosam bu benim zengin olmamı göstermezÇok merak ediyorum esinizin abisi degil de kardesiniz olsaydı
Ses cıkarırmıydınız
evet cnm öyle söylucemve düşünmücem ben çok şükü rbebeğin masraflarınıda kendi masraflarımıda karşılarım ben herzman arkamda olan annem babam var çok şükür. kendimi üzmücem eşim bunuda yediremez gruruna alır yine buyuk ihtimalle beni sinir etmek için böyle diyor beni pes ettircek yani anladınmı bendee aaa hayatm al ortak olsun dye yalvarcam asıl o düşünsün 10.000 tl borcu tek maaşınla nasıl ödeyeceğini :))))pembesu33 sen sorularını sordun eşine, cevabını aldın mı?
o zaman daha bu konu üzerine düşünme, dediğin gibi sen can taşıyorsun, önceliğin belli, önceliğin garip davranan kişilere doğru yolu göstermek değil.
sen bildiğin doğru yolu takip et, sana uyan uyar, uymayanla doğumdan sonra heaplaşırsın, şimdi kendini gerdiğine değmez.
akşam eve gidince, eşine de ki;
bu süreçte seninle kavga ederek kendimi ve bebeğimizi yıpratmak istemiyorum. bu konuları doğumdan sonra yeniden konuşalım. madem senin kararın da bu yönde, doğuma kadar o zaman ben kendi maaşımdan bebeğin ihtiyaçlarını gidericem. ancak önümüzdeki ay alacağım takım için maaşım yetmeyeceği için annemden borç isteyeceğim. bilgin olsun, istersen sen ver, ben sonraki ay sana ödeyeyim. daha da bu konular üzerine tartışmak istemiyorum. bebek karnımda da olsa ben anneyim, ve evden abiden eltiden kocadan daha fazla düşünmem gereken bir bebeğim var.
aslinda bunu cocugun icin yapmak zorundasin oyle bir sey yapmalisin ki esinin akli basina gelmeli ufak ufak seni kaybedecegini hissetdirmelisin.evet cnm öyle söylucemve düşünmücem ben çok şükü rbebeğin masraflarınıda kendi masraflarımıda karşılarım ben herzman arkamda olan annem babam var çok şükür. kendimi üzmücem eşim bunuda yediremez gruruna alır yine buyuk ihtimalle beni sinir etmek için böyle diyor beni pes ettircek yani anladınmı bendee aaa hayatm al ortak olsun dye yalvarcam asıl o düşünsün 10.000 tl borcu tek maaşınla nasıl ödeyeceğini :))))
cnm az önce konuştum eşimle bana dyorkı senin paranı istemiyorum cok ovundugun paranla çocuga istediklerini al kendine al ben alamam dyor. benim öbur aykı maaşım direk bebek oadasına gdcek e ben harclıgı nerden bulucam ne cocugun ne benim masrafımı üstlenmıcekmiş okadar övünüyomuşum yaa hepsni kendim alcakmışım ben nasıl alayımkı tek başıma on kalsa oda takımı olmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?