kızlar eşimin kalbini kırdım yardımm

cnm beni kızdırmak içinmi böyle söylüyor ben çok kırıldım yaa çok kötüyümm

bende bunu yediremıyorum yaa napi benmi küsim şimdide eşime ben küs durmayı sevmem kendimi çok üzerim yemek flan yiyemem bebeğime zararı dokunur dye korkuyorum
esine gerektiginde restini cekeceksin cocugumun riskini baskalarina yediren adama kadinlik yapmayacagini soyle

Ben olsam ne yemegine ne utusune ne camasirina dokunmazdim akli basina gelene kadar. Kendi maasimi kenara koyar sadece yol parasi harcardim. Oglenleri de ev icin yapilan alisveristen aldiklarimi goturur yemek icin de para harcamazdim. Ne ala hem benim param de hem de karinin uc kurusuna goz dik. Su baskasi icin yasayan insanlara anlam veremiyorum. Tabii ki abisidir yardim etmek gerekir ama karisinin evladinin rizkini da yedirmemeli yani. Eger su an geri adim atarsaniz bir daha hakkinizi arama sansiniz olmaz..

bende bunu yediremıyorum yaa napi benmi küsim şimdide eşime ben küs durmayı sevmem kendimi çok üzerim yemek flan yiyemem bebeğime zararı dokunur dye korkuyorum
Her şeyi kendin yapacaksan ona ne gerek var. E bu sonuç da boşanmayı getiriyor. Rest çekerseniz ne olur. Abisinin yanında mı yer alır?

cnm yol masrafım yemek masrfaım yok servisimiz ogle yemegımız var bu ay param kalmadı bebegın btun kıyafetlerini aldım. obur ay da oda takımına vericem ee ben ıkı ay boyunc ahiç para harcamıcakmıyım bna harca çocuga alma dyo yaa cokmu gereklı oda dyo yaaa

Allah bu asalak, huzur bozan kayınları, görümceleri top etsin. Ben de çok çekiyorum bunlardan ve seni çok iyi anlıyorum. Kocanı da tekme tokat dövesim geldi.

Peki oda takimini alacagin yerle gorussen taksit yapsalar. En azindan 2ye bolse odemeyi. Ya da bu ay almasan yari parasini kenara koysan. Bi dahaki ay kalan yarisini koyup alsan. Daha vaktin var allahin izniyle biraz zamana yayarak alabilirsin. Ama bir tavir koymalisin inan. Daha hafif bir versiyonunu ben yasadim hemen tavrimi koydum. Her konusmada dusunduklerimi bikmadan usanmadan anlattim. Onlar da farkinda oluyolar inan. Ikna etmeye calisma bu boyledir de gec. o zaten seni kizdirip hakliyken haksiz olmani istiyo.

cnm beni kızdırmak içinmi böyle söylüyor ben çok kırıldım yaa çok kötüyümm

valla amacı ne bilemicem de, hamile kadın kızdırılmaz onu biliyorum.

ama maalesef bu kadar yerleşmiş bir huyu hemen konuşarak çözmek çok zordur zaten, süreğen bir şekilde tavrını ortaya koyman gerekiyor.
çok dalaşma sen, çünkü üzülen sen olacaksın, duygusal birisin anladığım kadarıyla.
yettiğinde alışverişini yap, yetmediği yerde birikim yap, doğuma kadar.
doğumdan sonra tavırları düzelir muhtemelen.

cnm peşin fiyatın analşatık konuştuk indirim yaptrdık bende gider annemden isterim oda başımda koca olarak annemden istememe utanmıcaksa kendsi blir

hiç yüzverme

bak gör abisinin evi sizinkinden daha güzel olacak bunuda demedi deme.nasılsa bir enayi bulmuşlar karı koca ,sizi yolar otururlar,

kuruş koklatmam kimseye

paraları verirken iyi birkere yok dedik deyemi kötü olduk 'de

artık çocugumuz olacak artık BİZDE çocugumuzu düşünmek zorundayız .de
BİZ kelimesini kullan ki sonradan düşündüğünde kafasına dank etsin

dyorum cnm yaa dedim yaa bna dyokı neyin eksik kalıyor ayda 100 lırayla batmazsın dyo ayda 100 lıra benım için az bi para deil biz çok zengin deilizki eksiklerim kalıyor dedim kalablır haline şükret dyo

Çocuğunuz olmak üzere çocuğunu düşünmek zorundasınız bunu eşine hergün belirt oh ne ala nerde beleş oraya yerles hep abi hep abi olmaz

dyorum cnm yaa dedim yaa bna dyokı neyin eksik kalıyor ayda 100 lırayla batmazsın dyo ayda 100 lıra benım için az bi para deil biz çok zengin deilizki eksiklerim kalıyor dedim kalablır haline şükret dyo

senle evlenirken yedi sülalene bakacağımızı bilmiyordum de

adam yüzsüzlüğü iiyce eline almış ohh valla

senle evlenirken yedi sülalene bakacağımızı bilmiyordum de

adam yüzsüzlüğü iiyce eline almış ohh valla
valla dedim aynı lafı ben sadece seninle evlendiğimi sanmıştım meğer babanla abinle evlenmişim dedim. babasının maaşıylada evlerin kredisi ödeniyor o yuzden babasının masrafı bizi üstümüzde abisi kendi babasına kruş para vermiyor demiyor yaa kardeşim babamın masrfaını karşılıyo bırazda ben karşıliyım demiyor cnm

ortak borçlar var onları ödüyor mesela 200 tl brine borç var 100 abin versin 100 biz verelim dyorum bizimki abısınden istemıyo kendisi öduyor

bunların hepsini toplayip alt alta bir bakin bakalım kaç lira olmuş. Böyle 100 200 bişey olmaz diyip diyip ödüyor ama bunları topluca görse uyanır belki

bunların hepsini toplayip alt alta bir bakin bakalım kaç lira olmuş. Böyle 100 200 bişey olmaz diyip diyip ödüyor ama bunları topluca görse uyanır belki
yok yok uyanmaz abinin yaptığı okadar seyden sonra hala nden ısrarla onları düşünüyosun dedim bi hata yaptı dy eömür boyu vazmıgeçim dyo bana yaaa ıııy vur vur öldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…