cnm beni kızdırmak içinmi böyle söylüyor ben çok kırıldım yaa çok kötüyümmvicdansızmış seninki gerçekten ya.
seni yanlış yönlendirmek istemem,
senin yerinde olsam geri adım atmazdım.
gerçekten ihtiyaç olduğunu düşündüğüm alışverişi yapar, yetmediği yerde, o homurdansa da ondan isterdim.
bu süreç senin için acılı olabilir ama, hamile halinle onla uğraşamam dersen de sen bilirsin.
ama eninde sonunda yapacağın bu, eşinle bu konuda restleşeceksin.
bende bunu yediremıyorum yaa napi benmi küsim şimdide eşime ben küs durmayı sevmem kendimi çok üzerim yemek flan yiyemem bebeğime zararı dokunur dye korkuyorumÇocuğu babanın evinden mi getirmişsin? Babası kim çocuğun bir düşünsün dana kocan.
ortak borçlar var onları ödüyor mesela 200 tl brine borç var 100 abin versin 100 biz verelim dyorum bizimki abısınden istemıyo kendisi öduyorEe kızım hala abisini ne borç ödüyor. Abisi ne kadar kazaniyor
esine gerektiginde restini cekeceksin cocugumun riskini baskalarina yediren adama kadinlik yapmayacagini soylebende bunu yediremıyorum yaa napi benmi küsim şimdide eşime ben küs durmayı sevmem kendimi çok üzerim yemek flan yiyemem bebeğime zararı dokunur dye korkuyorum
Her şeyi kendin yapacaksan ona ne gerek var. E bu sonuç da boşanmayı getiriyor. Rest çekerseniz ne olur. Abisinin yanında mı yer alır?bende bunu yediremıyorum yaa napi benmi küsim şimdide eşime ben küs durmayı sevmem kendimi çok üzerim yemek flan yiyemem bebeğime zararı dokunur dye korkuyorum
cnm yol masrafım yemek masrfaım yok servisimiz ogle yemegımız var bu ay param kalmadı bebegın btun kıyafetlerini aldım. obur ay da oda takımına vericem ee ben ıkı ay boyunc ahiç para harcamıcakmıyım bna harca çocuga alma dyo yaa cokmu gereklı oda dyo yaaaBen olsam ne yemegine ne utusune ne camasirina dokunmazdim akli basina gelene kadar. Kendi maasimi kenara koyar sadece yol parasi harcardim. Oglenleri de ev icin yapilan alisveristen aldiklarimi goturur yemek icin de para harcamazdim. Ne ala hem benim param de hem de karinin uc kurusuna goz dik. Su baskasi icin yasayan insanlara anlam veremiyorum. Tabii ki abisidir yardim etmek gerekir ama karisinin evladinin rizkini da yedirmemeli yani. Eger su an geri adim atarsaniz bir daha hakkinizi arama sansiniz olmaz..
Peki oda takimini alacagin yerle gorussen taksit yapsalar. En azindan 2ye bolse odemeyi. Ya da bu ay almasan yari parasini kenara koysan. Bi dahaki ay kalan yarisini koyup alsan. Daha vaktin var allahin izniyle biraz zamana yayarak alabilirsin. Ama bir tavir koymalisin inan. Daha hafif bir versiyonunu ben yasadim hemen tavrimi koydum. Her konusmada dusunduklerimi bikmadan usanmadan anlattim. Onlar da farkinda oluyolar inan. Ikna etmeye calisma bu boyledir de gec. o zaten seni kizdirip hakliyken haksiz olmani istiyo.cnm yol masrafım yemek masrfaım yok servisimiz ogle yemegımız var bu ay param kalmadı bebegın btun kıyafetlerini aldım. obur ay da oda takımına vericem ee ben ıkı ay boyunc ahiç para harcamıcakmıyım bna harca çocuga alma dyo yaa cokmu gereklı oda dyo yaaa
cnm beni kızdırmak içinmi böyle söylüyor ben çok kırıldım yaa çok kötüyümm
yook ben yıne isterim hatta istedim pantolonlarım olmuyo dedim bana pantolon alalım dedim al paranla dyo yokkı dedim ozman giyme dyo
cnm peşin fiyatın analşatık konuştuk indirim yaptrdık bende gider annemden isterim oda başımda koca olarak annemden istememe utanmıcaksa kendsi blirPeki oda takimini alacagin yerle gorussen taksit yapsalar. En azindan 2ye bolse odemeyi. Ya da bu ay almasan yari parasini kenara koysan. Bi dahaki ay kalan yarisini koyup alsan. Daha vaktin var allahin izniyle biraz zamana yayarak alabilirsin. Ama bir tavir koymalisin inan. Daha hafif bir versiyonunu ben yasadim hemen tavrimi koydum. Her konusmada dusunduklerimi bikmadan usanmadan anlattim. Onlar da farkinda oluyolar inan. Ikna etmeye calisma bu boyledir de gec. o zaten seni kizdirip hakliyken haksiz olmani istiyo.
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. eşimin abisiyle ortak ev yaptrdık bizim durumumuz biraz dha iyi olduğu için bizden az miktrda her ay fazla para harcanıyor eşimde bunu hoşgörüyor. bende başta hoşgördüm ama sonra abisinin bol bol harcaması, hiç bir çaba göstermemesi sonucu şuan herşey eşit olsun istyorum. bizimde bebeğimiz olucak masrafımız başladı ve eltim çalışmıyor biz iki kişi çalışıyoruz haliyle onlardan dha iyi geçiniyoruz..
eşim abisine üzüldüğü için ondan para çıksın istemiyor. bende artık bu duruma fazlasıyla gıcık olmaya başladım ama eşiminde elinden gelen bşey yok gbi neyse geçen bebeğimizin masrafına ayırdığım parayı eşim param yok dyerek bankadan çekmek istedi bende yine abısının borcunumu odedi düşüncesiyle paranı ne çabuk bitirdin çekme para elimizdekiyle idare edelim dedim. eşimde çekelım dedi ve o an ağzımdan çekmiceksin benim param kelimesi çıktı böyle bşeyin lafını hiç yapmazdım.
şimdi eşim küsüyor senin parana asla dokunmam diyor bana ve geçen haftada ben abinin payına düşeni ödeme dediğimde senin paranlamı ödüyorum demişti. tam olarak kırdımmı hakettimi napmam lazım bilemedim.....
dyorum cnm yaa dedim yaa bna dyokı neyin eksik kalıyor ayda 100 lırayla batmazsın dyo ayda 100 lıra benım için az bi para deil biz çok zengin deilizki eksiklerim kalıyor dedim kalablır haline şükret dyoparaları verirken iyi birkere yok dedik deyemi kötü olduk 'de
artık çocugumuz olacak artık BİZDE çocugumuzu düşünmek zorundayız .de
BİZ kelimesini kullan ki sonradan düşündüğünde kafasına dank etsin
dyorum cnm yaa dedim yaa bna dyokı neyin eksik kalıyor ayda 100 lırayla batmazsın dyo ayda 100 lıra benım için az bi para deil biz çok zengin deilizki eksiklerim kalıyor dedim kalablır haline şükret dyo
valla dedim aynı lafı ben sadece seninle evlendiğimi sanmıştım meğer babanla abinle evlenmişim dedim. babasının maaşıylada evlerin kredisi ödeniyor o yuzden babasının masrafı bizi üstümüzde abisi kendi babasına kruş para vermiyor demiyor yaa kardeşim babamın masrfaını karşılıyo bırazda ben karşıliyım demiyor cnmsenle evlenirken yedi sülalene bakacağımızı bilmiyordum de
adam yüzsüzlüğü iiyce eline almış ohh valla
ortak borçlar var onları ödüyor mesela 200 tl brine borç var 100 abin versin 100 biz verelim dyorum bizimki abısınden istemıyo kendisi öduyor
yok yok uyanmaz abinin yaptığı okadar seyden sonra hala nden ısrarla onları düşünüyosun dedim bi hata yaptı dy eömür boyu vazmıgeçim dyo bana yaaa ıııy vur vur öldürbunların hepsini toplayip alt alta bir bakin bakalım kaç lira olmuş. Böyle 100 200 bişey olmaz diyip diyip ödüyor ama bunları topluca görse uyanır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?