Kızlar eşimin memleketine gideceğiz ve görümcemle aram bozuk...Nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

sizin ciddi sorunlarınız var cidden
hiç olgunlaşamamışsınız çocuk gibisiniz.
çoğu konunuza baktım, prensesler gibi davranılmak istiyorsunuz sanırım.
tüm gün boş boş oturup istediğim koltuklar alınmadı diye ağlayabilirsiniz sanki.
Bir psikoloğa gitmenizi, biraz kişisel gelişiminize önem vermenizi, kendinize görümceniz dışında meşgale ve arkadaş çevresi bulmanızı tavsiye ederim.
Görümceniz tüm aile tarafından manyaklığı tescil edilmiş bir karakter, forumda yazdığınız her konuda sizin haklı olduğunuza dair onayları almışsınız hala hala kıza takıntınız devam etmekte. Resmen kendinizi onun seviyesine indirmişsiniz hem de arada 7 yaş olmasına rağmen.

Ben burada kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ki oraya gidince nasıl kendimi üzmeyeceğimin kendime zehir etmiyeceğimin yollarını arıyorum.Ben kayınvalidemin beni kızı gibi sevmesini bekleyemem çok da umrumda değil benim annem babam var.Sadece sürekli görümcemin etrafında dönmek zorundaymışım gibi davranmaları huzursuz ediyor bu da herkesi huzursuz eder bence.Eşime gelince evet o konuda doğru sürekli peşinden koşması diyorum.Üniversite parası vs şeyler de beni ilgilendirmez ailesinin durumu varsa gönderir.Eşime ben kendim dedim bayramda harçlık ver diye ben eskiden eşimden sürekli para kopardıklarında para biriktiremediğimiz için borçla evlendiğimze kızgın olduğum için tekrar alışmalarını istemiyorum.yoksa arada bir harçlık verir kardeşine.Şimdi ben sizin söylediklerinizi tamamen kabullensem kendime haksızlık yapmış olurum bunun adı haklı çıkmak değil.Çünkü siz olayları bir iki cümleyle dinliyorsunuz ben bunun 2 yılını baştan sona yaşıyorum

Evet bence de haklısınız olgunlaşamadım sanki çocuk gibi davranıyorum.Acaba anne olunca biraz farklı düşünür müyüm ki.Ben 7 yaşındaki bir kızı bile takabileceğimi düşünüyorum bazen

Benim kardeşim yok.Tekim.Eşimi uyarıyorum iyi ol diyorum hep.Evet zaman ayırmalı sevmeli beraber büyüdüler.Ama bana değer verdiğini de kardeşine hissettirsin biraz bu kadar takmamazlık yapmaz belki o zaman

Bu noktada sizin yapacağınız şey o an tepki vermemek evinize döndüğünüzde şikayet gibi değil de içinizden geçeni paylaşır gibi (ki zaten şikayet etmeyin) eşinize X sana sen ne biçim abisin dediğinde ben çok kırıldım. Siz kardeşsiniz ben birbirinizle nasıl konuştuğunuza karışamam ama şaka dahi olsa ya da kötü bir niyet olmasa da birilerinin seninle böyle konuşması neden bilmiyorum içime dokunuyor. Birisi sana kötü bir şey dediğinde dayanamıyorum diyin. Böylece hem fikrinizi belirtmiş, hem onu kırmamış, hem onu ne kadar sevdiğinizi söylemiş olursunuz. Hem de ona örnek olursunuz siz öyle davrandıkça o da size bir şey söyletmez aradaki sınırı sağlar. Ama bu kadarla kalın ve daha da uzatmayın. Aslında hissettiklerimizi doğru ifade edemiyoruz. Üzüldüğümüz noktaları anlatırken kızgın görünüp davrandığımız için kavga çıkıyor. Eşler ailesini korumaya alıyor

Evet bence de haklısınız olgunlaşamadım sanki çocuk gibi davranıyorum.Acaba anne olunca biraz farklı düşünür müyüm ki.Ben 7 yaşındaki bir kızı bile takabileceğimi düşünüyorum bazen

aman sakın
onu diyecektim zaten
bu ruh haliyle çocuk mocuk yapmayın
cidden hiç arkadaşınız çevreniz yok mu?

Şu kaynana ve gorumceleri onlarin tavirlarini yada bize dediklerini cok buyutmesek artik..valla kendimize zorlaştiriyoruz hayati. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermesek kimse de bu sekilde lakayt konusamaz.canim demeyin ama tartismayin da mesafeli olun ki bi daha birakin boyle konusmayi (aman aradan cikardim demesini) adinizi soylerken bile düşünsün

Siz görümceniz etrafında dönmeyin.
Onlar (esiniz dahil) dönmek istiyorsa da bunu sorun etmeyin.
Kız sizinle birebir diyalog kurmadıkça abisi ile ailesi ile konusmalarina müdahil olmayın.
Sizinle konusurken mesafenizi koruyun.
Orası onların evi.
Sofra hazırlarken müdahale ederse onların düzenine uyun.
sizinle ilgili bir meseleye burun kıvırır, eleştirir yada sizi küçük düşürmeye çalışırsa açık açık bu yaptığından hoşlanmıyorum, diyin.
Bağırıp çağırırsa bunu dediniz diye ben biraz hava alsam iyi olacak diyip dışarı çıkın.
Ben size kendinizi görümcenize paspas edin demiyorum.

Siz yasarken farklı hissediyor olabilirsiniz.
Ister kabul edin ister etmeyin.
Bu kızı bu kadar takıntı haline getirmenizin sebebi kıskançlık.
Neden bana da böyle müsamahalı davranılmadı?
Neden ailem beni de böyle el üstünde tutmadı?
Neden abisi gözümün içine sokuyor bu kadar deger verdigini?
Neden daha iyi bir bölümde?
Neden daha rahat bir hayatı var?
Neden daha iyi şartlarda? Gibi
Siz hayattaki bazı şeyleri yok yere görümceniz üzerinde bütünleştirip kendinize düşman yaratmışsınız.
Allah aşkına başka şehirde yaşadığınız görümce size ne yapabilir de bu kadar önemli?
Her konunuz onunla ilgili? Bunun normal olduğunu düşünüyor musunuz?
Görümceniz mükemmel olduğu için değil, kendinizi değersiz yada haksızlığa uğramış gibi hissettiğiniz için buyutuyorsunuz bu kadar.

Demek istediğim gorumceyi boşverin.
Kendinizle ne derdiniz var?

gereksiz muhabbet ve samimiyete girmezseniz caniniz skilmaz
birde neden illa bir seyler takma ihtiyaci duyuyorsunuz?
hakim yaka yada sıfır yaka bir elbiseyle kombinleyebilirsinjz boylece kolye kupe tarzi seyler takip kiyafeti bogmak zorunda kalmazsiniz

Eşinizin hatrı icin 4 gün sabredin.

Gitmeden once eşinizle tatlı tatlı konuşun beni orada yanlız hissettirme sadece kardeslerinle ilgilenirsen ben kendimi dısalanmıs hissederim diye.

Ayrıca biraz rahat olun kasılmayın 4 gün nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar gecer.

Bu kaçıncı görümce konunuz. Bence siz takıntılı birisiniz. Aslında sizi de anlıyorum ama kendinizden 7 yaş küçük birini bu kadar takmamalisiniz. Oraya gidince de kaale almayın olsun bitsin. Birine en iyi muammele onu görmezden gelmektir. Yok saymaktır dediklerine aldırış etmemektir. Bu onu daha da çıldırtır haddini bildirtir ama becerebilirseniz tabi. Ben sanmıyorum yapabileceğinizi ama yine de tavsiye vermiş olayım.

Bence sen en çok eşinden çekiniyorsun , o kıza sen de hakettiği cevabı verebilirsin istersen fakat eşinden korkuyorsun
Asıl sorun bu ,
Bunu eşinle konuş senşn tavırlarına karışmasın

Aynen abinden yüz buluyor besbelli
Ben konuşmasam da abim bana kıyamaz bi şekilde konuşur benle modunda
Eşiniz de zaten Bunu ona ispatlamış peşinden koşarak
Gerçekten abisini kaybedeceğini bilse kendine çeki düzen veriri

Kaburga bileziğe gidebilecek altun görünümlü güzel bir küpe

Eklentiler

• IMG_20180928_092107-01.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 39
cok kafaya takıyorsunuz normal gıdıp gelın kafaya takılacak bırsey yok mısafırsınız omur boyu orda kalmayacaksınız
altına falan gerek yok neyınız varsa onu takın yoksa takmayın ne oluyor kı benım var takmıyorum komık duruyor bence
ıncecık kıbar gunluk kullanılabılecek seyler daha asil

Bu görümce hakim mi olacaktı? Siz de hukuk ile ilgili bir iş yapıyorsunuz galiba. Eğer hatırladığım doğru ise çok kıskançsınız. Kardeşiniz olmadığı için bilmiyorsunuz belki. Onların durumu normal. Kocanız sizi sevdiğini onlara gösteriyor. Siz göremiyorsunuz. Zamanla eşinizi kaybedeceksiniz. Kesin bilgi dikkate alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…