- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
İmitasyon altınlar ne güne duruyor
Altın küpe değil kemer bile alabilirsiniz.
Bence kurmayın, akışına bırakın, relaks olun.
Diğer türlüsü sizi germekten ve ortam geriyor diye suçlanmaktan başka işe yaramaz.
Ee aramış konusmusunuz küs değilsiniz normal seviyede konuşun görüşün bitsin alt tarafı dört gün.
Bu kadar stres yapma canim
Hiç terslenme sonuçta orda misafirsin tmm canım de geç gitsin tartışmaya girme bence.İşte o normal seviyeyle kalmıyor.Mesela kahvaltı hazırlıyoruz şöyle yapalım diye ters bir müdahalede bulunuyor.Ya da ortamda laf sokuyor.Ben saf salak kalıyorum kendimi yalnız ve rahatsız hissediyorum.
kendinizden küçük birini kale almayın
hatta bence canım falan demeniz çok iyi olmuş, onu takmadığınızı düşünür böylelikle
belki de o da bi tavır bekliyordu siz böyle hemen canım diyince "aa bu da beni hiç takmamış" gibi hissetti ondan "aradan çıkıversin"e döndürdü muhabbeti.
İnsanları en sinir eden şey "onları takmamanız umursamamanızdır" bunu aklınızdan çıkartmayın.
memleketinizde de kimseyle münakaşaya girmeyin "he" deyip geçiştirin.
Tartışmaya giremiyorum ki zaten sus pus oluyorum mecburHiç terslenme sonuçta orda misafirsin tmm canım de geç gitsin tartışmaya girme bence.
Eşimin kız kardeşi de benimle konuşmuyor şuan,benden 10 yaş küçük, 15 gün sonra eşimden 3 -4 gün önce eşimin memleketine gidicem eşim sonra gelecek ve 15 gün kalacağız orada. Görümcem aklıma bile gelmiyor inanın. Bana nasil davranırsa öyle davranırım en fazla.
Siz niye bu kadar dert ediyorsunuz acaba 4 gün altı üstü rahat olun, buz gibide durmayın aşırı samimi de olmayın.
Merhaba çok güzel videolar var. Link yasak mı bilmiyorum. Arama motorunda değersizlik duygusu yazın videolarda arayın. Mutlaka izleyin, bana çok iyi geldi. Beni neden sevmiyor diye düşünmüyorum artık. Ben çok özelim kendimi çok seviyorum diyorum. Hala üzüldüğüm oluyor ama % 70 aştım.Eşimin kuzeninin düğünü var oraya geçicez 4 gün falan kalıcaz.Ben tabi onların evinde misafir olduğum için kasılıcam.Bana yine laf sokulacak ters bakılacak ve ben diken üstünde olucam.Benim evim olsaydı ben de onun gibi rahat olabilirdim.Eşim ise dünyadan bir haber olacak kardeşine nasıl önem verdiğini göstermeye çalışacak ve ben yalnız hissedicem.Görümcemin dedikleri aklıma gelicek iyice canım sıkılacak...Bayramda aradı bayramımı kutladı ben hemen tamam canım sağ ol canıma dönüverdim o kadar sinirlendim ki kendime sonradan hemen kanıyorsun diye.Sonra eşimi aradı yengemi aradım amaaaaannn nereye kadar dedim küs küs aradan çıkıversin dedim boşver dedi.Eşim de tşk etti aradığı için.Ama amaann arayım dedim dedikten sonra beni takmıyormuş gibi bu sefer tekrar canım sıkıldı.Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.Keşke moralim bozukken gülebilsem takılmayabilsem ama öyle değilim içime dert edip üzülücem biliyorum.Sonra suratı asık dicekler.Ve eminim kayınvalidem git görümcenle ilgilen o küçük gönlünü yap der eminim buna.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye küpe mi almam gerekir.Şuan biraz borçlarımız var ev aldık.Teşekkürler.
Kaburga bilezik mi . O ne ayol
Olmamış ihtimaller üzerine düşünüp kendinizi kurarak giderseniz ki şu an öyle yapıyorsunuz o enerjiyi yayacaksınız ve sorun çıkacak. Bu kadar üzerine düşünmeye gerek var mı? Bunun bir ortası yok mu? Ya küssünüz ya canım cicim modundasınız.
Biraz mesafe koyun, laf da söyletmeyin kendinize. Ya da sonradan içinize atmayın. Kimse sizi sevmek zorunda da değil. Bu zaafınızı öğrenirlerse kendinizi sevdirmek için daha çok bedel ödersiniz. İstedikleri olmayınca sevmeyiverirler, siz de vay benim emeklerim diye çok kafayı döversiniz.
Bu kadar düşünmeye gerek yok. Benim de küs olduğum aile yakını var. Aramıyorum o da aramıyor. Bir araya geldiğimizde öpüyorum, hiçbirşey yok gibi sohbet ediyorum. O da öyle yapıyor. Sonra yine konuşmuyoruz.Ya sizi buldum bırakmak istemiyorum şuan.Sonuçta onların evinde oluyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz.Mesela yemek yerken o konuşunca siz susuyor musunuz göz teması kurmuyor musunuz?Benim görümcem yalnız cok cazgır yani ailesine bile kök söktürüyor
Merhaba çok güzel videolar var. Link yasak mı bilmiyorum. Arama motorunda değersizlik duygusu yazın videolarda arayın. Mutlaka izleyin, bana çok iyi geldi. Beni neden sevmiyor diye düşünmüyorum artık. Ben çok özelim kendimi çok seviyorum diyorum. Hala üzüldüğüm oluyor ama % 70 aştım.
Yok benim görümcem öyle cazgır bir karakterde değil.Ya sizi buldum bırakmak istemiyorum şuan.Sonuçta onların evinde oluyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz.Mesela yemek yerken o konuşunca siz susuyor musunuz göz teması kurmuyor musunuz?Benim görümcem yalnız cok cazgır yani ailesine bile kök söktürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?