- 3 Şubat 2018
- 25.768
- 110.867
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sen değilsin eşlerin geneli öyle bende öyle yapma yoruluyorum diye söylenirim ama gecenin bi yarısıda uyandırmam yada bana yapsa kıyamet koparYatarken temizledim yattım bi baktım ekmek kırıntısı ya çıldırtacak bu adam beni
Çok dedik zamanında, dinlemedi.Ekmek kirintilari icin adam uyandirilmaz. Bence siz fazla yorgunsunuz kendinizi parcalamaktan.
Evet mutfaktaki bu tür şeylere aşırı takıntılıyım ev içinde öyle eşimin de dikkat etmesi lazımEkmek kırıntısı için uyandırılsam eşimin psikolojisinden şüphe ederim. Abartmışsın
O zaman sizi kızdırmak hoşuna gidiyoAma eşim biliyor bu şekilde davranacağımı bilerek yapıyot
Lavobaya silkelemiş bi su tutunca gitmiyor mu yani. Yere silkelememiş ya. Bence rahat olmalısın olduğu kadarKüçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Çok dedik zamanında, dinlemedi.![]()
Adamı bebek tedavisine zor bela götürdüğü günleri biliriz. Ona bile üşeniyordu.Bunun ön hikayesi var demek. Öyle de tahmin ettim.
Uyuyan adamı kaldırdınız?Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Adamı bebek tedavisine zor bela götürdüğü günleri biliriz. Ona bile üşeniyordu.
E adamın ederi belli yine üşenmemiş lavaboya dökmüş daha ne olsunAdamı bebek tedavisine zor bela götürdüğü günleri biliriz. Ona bile üşeniyordu.
Di mi ahahahah.E adamın ederi belli yine üşenmemiş lavaboya dökmüş daha ne olsun![]()
Hevesi kursagında kalan bi üye daha gözler yaşlı kalpler kırıkHalen aklım konu başlığında kaldı aldatma konusu beklerken içerikten kırıntı konusu çıktı iyimi![]()
sizi anliyorum ve hakli buldum konu sahibi, konuyu sanki ben actim ^^Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis