Kızlar eşimin yaptığı lütfen yorum yapın

Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Lavobaya silkelemiş bi su tutunca gitmiyor mu yani. Yere silkelememiş ya. Bence rahat olmalısın olduğu kadar 😉 Ben eşime söylesem çıldırır gece gece homurdanir. Çok tepki vermediyse gayet iyi.

Sizin titizliğiniz ve eşinizin pisliği ile ilgili değil bu sonuçta huyunu biliyorsunuz.. İş yapmaktan o kadar bunalıyoruz ki bazen birine sarıyoruz. Siz de eşinize patlamışsınız. Eş o şansız kişi olmuş..

Ne kadar abartmışsınız ya. Tamam eşiniz hareketi hiç hoş değil de uykudan da uyandırılmaz yani insan bunun için. Benim eşim de bazen sakalını falan kesince lavaboda bırakıyor. İnsan gibi uyarınca hiç bi yerim eksilmiyor. eşinizin yerinde olsam sizle fena kavga ederim.

Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Uyuyan adamı kaldırdınız?

Bu kadar küçük şeylere böyle zamansız ve ani öfke patlamaları yaşıyorsanız o çocuğun büyüyünce sizden çekeceği var.
Kocaya yorum yapmayacağım, sorumluluk alması, evde bir işin ucundan tutmasi lazımdı. ama sizin eşiniz duş almaya bile üşenen, oturduğu koltuktan kalkmayan, tüp bebek tedavisi parasını bile ödemekten kaçınan bir adamdı. İnatla, ısrarla , sırf yaşım geçti çocuksuz kalmayayim diye tedavilerle vs anne oldunuz. Birnevi adamı damızlık olarak kullandınız.
Ya hazır bebeğe kavuşmuşken bosayin. Öğretmen maasinizla gül gibi yasayin ya da onu böyle kabul edin,tüm uyuşuklugunu bildiğiniz / tüm sorumluluğu alacağınızı bildiğiniz halde çocuğunuzu doğurduğunuzu farkına varıp evde hir gür çıkarmaya son verin

sizi anliyorum ve hakli buldum konu sahibi, konuyu sanki ben actim ^^
ortak yasam alaninda uyarida bulundugum seylerin tekrar tekrar yapilmasi bana batar. temizlemisim sabaha mis gibi uyandigimda az isim olsun, beyefendi hem temizlemesin hem de temizlenmis yerin anasini aglatsin yok öyle.
rahatsiz oldugum durumlarda ben de keyif kaciririm, uyandiririm. iyi yapmissiniz o temizlenene kadar soylenirdim.

Back
X