Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

Benimki de üzerini açıyorum diye ayrı battaniye ile yatıyor halbuki o benim üzerimi açıyor :) ay özlüyorum sarılıp yatalım deyip kaldırıyorum ben ertesi gün bel ağrısıyla uyanıp tekrar alıyor kendine :) çözümü bende bilmiyorum konunu takipteyim

Sanirim akisina birakmak en mantiklisi

Yok ondan yana allahtan bi sorun yok yani bende anlamiuorum gece beni igekleyen adamin normalde bana bu kadar duskun olmasi cok komik :)
komik bir durum yok, gece bilinci kapalı olduğu için istemeden itekleme tarzında bir hareketi olmuş olabilir. Biz de karakışlarda ayrı yorgan kullanıyoruz kimsenin sırtı falan açık kalmıyor gayet sokulmak isteyince sokuluyoruz. bu kadar takılmayın bunlara.

Bana çok garip gelmedi konunuz çünkü bizde bu yıla kadar ayrı yorganla yatıyorduk.en fenası da hamilelik dönemiydi yatakta iki yorgan,bir onun yastığı, benim belime boynuma destek derken dört yastıkta bende, birbirimizi bulamıyorduk şimdi çok kalın bir yorganı yan çevirmekte bulduk çözümü

Cok tatlisiniz.bizdede durum boyleydi ama benim yuzumden.2tane tv battaniyesi alin.herkes kendi tv battaniyesini ortsun.sonra üzerine 1tane yorgan yada battaniye.bunu ikiniz ortak ortun.biz böyle çözdük.tavsiye ederim

Kissadan hisse ilk geceden iki yorgana alistirmayin herifleriTamam bacim bunu aklimin bi kosesine yazdim

Bizde son 1 yıldır iki yorgan kullanıyoruz.
Gerçi oda kısmi yarar sağladı.Adam kendi yorganını bırakıp gene benim yorganıma asılıyor kalkıp bir yorgan daha alıyorum
Üşüyorum ben

Bak onu denemedim hic ya esimin bekarliktan yorgana sarilip uyuma aliskanligi var bende sirtim acik yaz kis hayatta uyuyamam hatta ona bi ara sarilip yatsin diye yastik gibi biseyde yaptim ama yok banamisin demiyo iskence gibi
Cok tatlisiniz canim ya.

Canim ben kendim isteyerek ayirdim yorganlari cunku esim hep ustumu aciyordu bayadir ayri ortuyoruz ama yine de sariliyoruz yatarken. Esim uca gitse bile ben arkasina yanasiyorum. Ya da ben uca gidince ona diyorum gel bana saril diye. Hem usumuyorum hem de sarılmış oluyoruz :)) esin illa ki yorganlar ayri kalsin diyorsa sarilip yatmayi kabul etsin böylece hem samimi uyursunuz hem de usumezsiniz.

Merhaba, bizimde ilk evlendiğimiz zaman aynı sorundan dolayı 2 yorgan uygulamasına geçmiştim. Bu sene aynı düşünceden dolayı şöyle bir çözüm buldum, annemden rica ettim maksi boy bir yün yorgan yaptırdım çok kalın olmayan ama en battal nevresimi alabilecek düzeyde. Bütün kış ne birbirimizin üstünü açtık ne sıkıntı yaşadık. Yün olduğu içinde üşütmedi. Deneyebilirsiniz benim eşim çok döndüğü ve bir sıcaklayıp bir üşümesi sebebiyle çok üzerimi açıyordu şimdi ağır olduğu için çekemiyor sıcaklarsa üzerime doğru atmak zorunda kalıyor

canım benim eşim de gece bi uyanıyorum yanımda değil neymiş bazen horluyormuşum sesten uyuyamıyormuş o kadar çok kızıyorum ki. napayım uykum çok hafif diyor. üzülüyorum kızıyorum ama elimden bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…