- 20 Mart 2016
- 738
- 1.417
- 113
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Benimki de üzerini açıyorum diye ayrı battaniye ile yatıyorMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Aynen vallaIlk 3 sene baska bir ulkede yasadik o zaman ki yatagimizda buyuktu ama o zaman yalniz yatiyor gibiydim. Biraz samimi olsun dedim 160 yatagimiz burda da sigisamiyoruz hepsi dert hepsi sorun
Sanirim akisina birakmak en mantiklisi
Benimki de üzerini açıyorum diye ayrı battaniye ile yatıyorhalbuki o benim üzerimi açıyor :) ay özlüyorum sarılıp yatalım deyip kaldırıyorum ben ertesi gün bel ağrısıyla uyanıp tekrar alıyor kendine :) çözümü bende bilmiyorum konunu takipteyim
Bizde tek yorgan var da ne oluyor sanki
Ben donarım eşim yanar..
Yatağın bir ucunda ben kutubu,bi ucunda o sahra cölünü yaşıyor..
komik bir durum yok, gece bilinci kapalı olduğu için istemeden itekleme tarzında bir hareketi olmuş olabilir. Biz de karakışlarda ayrı yorgan kullanıyoruz kimsenin sırtı falan açık kalmıyor gayet sokulmak isteyince sokuluyoruz. bu kadar takılmayın bunlara.Yok ondan yana allahtan bi sorun yok yani bende anlamiuorum gece beni igekleyen adamin normalde bana bu kadar duskun olmasi cok komik :)
Kizlar restinizi goruyor ve arttiriyorum. Ben 4 esim 2 yastikla yatiyor. Iki de kedi var yatakta :))aynen ben 3 yastıkla yatarım eşimin yastığıyla 4
Çok şekersiniz :)Kizlar restinizi goruyor ve arttiriyorum. Ben 4 esim 2 yastikla yatiyor. Iki de kedi var yatakta :))
Cok tatlisiniz canim ya.Bak onu denemedim hic ya esimin bekarliktan yorgana sarilip uyuma aliskanligi var bende sirtim acik yaz kis hayatta uyuyamam hatta ona bi ara sarilip yatsin diye yastik gibi biseyde yaptim ama yok banamisin demiyo iskence gibi
canım benim eşim de gece bi uyanıyorum yanımda değil neymiş bazen horluyormuşum sesten uyuyamıyormuş o kadar çok kızıyorum ki. napayım uykum çok hafif diyor. üzülüyorum kızıyorum ama elimden bişey gelmiyorMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?