Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

Ahaaa benm abimle yengemde böyle evlendiklerinden beri iki yorganla yatıyolardı hatta abim ona gece bana sarılma yatamıyorum falan diye sizin gibi bi köşede o bi köşede o yatıyolarmış bebişleri olunca fırsat bu fırsat abim yatagıda terketmiş

Yorgani bacaginin arasina aliyorsa yatarken alisiksa bu duruma tek yorganda yatmak zorlar.
Battaniyr olsa yorganin ustunde emin ol battaniyeyi cekip alir.
Sende eger uyku sekli bu ise al su yastigi bacaganin arasina koy diye 1 yastil ve tek yorgana dön.sarilamiyorum bu sekilde de

Çok soğuklarda bende eşime ayrı yorgan veriyorum çünkü o kadar hareketli uyuyorum ki yazık garibimin hep üstünü açmış oluyorum istemeden ve hasta oluyor genelde. Yani bence normal ben yinede o ayrı yorganda yatarken ona sarılabiliyorum

Ah ah. Biz de öyle sarılarak yatmazdık ama beraber uyurduk. Yazın memlekete gidince orası çok sıcak. Ben odanın camı balkona açıldığı için; camı açmayı kabul etmedim. Çünkü ev kalabalık. Çocuklar var. Perdeyi kaldırsa her şey meydanda . O da balkonda yatmaya başladı. Ama inanılmaz sıcak bir memleket.

Dört çocuğum var hangisinde olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım ikizlerde . Arık uykusuzluktan gece yatağa alıp emzirmeye başladım. Eşim yatakta çoluk çocuk rahatsız oldu ve yanımıza gelmedi.
(Bu arada çocuklar sadece emmek için kalkıyorlardı. Ama defalarca. Hasta oldukları veya uyumadıkları zaman yardıma gelirdi her zaman)

Eşimde tv karşısında kanapede uyumaya başladı.Ne yastık ne yorgan veriyordum yanıma gelsin ayrı uyumasın diye. Çünkü anne babası ayrı uyuyor. Kayınvalidem bana dert yanıyordu. Yazın benden ayrı yattığını görünce sakın alıştırma diye tembihledi. İkizler 2,5 yaşında . Ama hala eşim kanapede uyuyor.

Çocuklardan dolayı evimiz çok sıcak . Kombili bayağı iyi yanıyor. Adam her yerde kıvrılıp uyuyabiliyor. Yorgan , döşeksiz bir yastıkla yerde halı üstünde bile uyur. Ben rahat edemem öyle.

Ben ne yapacağım. Keşke gelse . İki yorgan sersem.

Hiç değilse aynı yataktasınız biz bebeler yüzünden aynı yatakta buluşamıyoruz çoğunlukla

Yamaha bak ne kötü bisey

Aynı bizim durumumuz, biz de de var 4 dene

Bak iste bundan korkuyorum bnde

Yani cok garipsemistim ama tek degilmisim ole yaparim artik

Sizinki normal canim

Yok canm evde pesmden ayrilmaz yan yana otralim hep der ama kadin akli en ufak bisey dag oluyo iste

Galiba cnm bende suan farkettim

Bizde tek yorgan var da ne oluyor sanki
Ben donarım eşim yanar..
Yatağın bir ucunda ben kutubu,bi ucunda o sahra cölünü yaşıyor..

Ben de 3 yillik evliyim. Genellikle ben daha erken girerim yataga. Hala esimin uykusu gelsin yanima cabuk gelsin diye sabirsizlikla beklerim. Esinle beraber yatmak cok guzell bir sey gercekten. Onun mutluluguna hala doyamadim.

Tabi bir 10 dakika sariliriz sonra ben arkami donerim o da doner. Cunku fenalik basiyor.

Yok cnm cok sukur aynn rahatladim biraktim artik dusunmicem Ben her trlu yatiyom zatn

Ay güldüm konunuza...

Benimde esim yorgan sevmez bu insanin ustune ortulurmu der.Battaniyeye de iyice dolanir falan deli olurum.
Iki senedir bende ayirdim ortulerimizi herkes istedigini örtüyor.Oh be dedim adamla ayni yorgani ortunecem diye ne cekmisim.

Galiba cnm onada kendimede iskence etmeye gerek yok hani Ben bag kopuyo gibi dusunmustm ama sanirim biraz abartmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…