- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Hiç değilse aynı yataktasınız biz bebeler yüzünden aynı yatakta buluşamıyoruz çoğunluklaMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Yamaha bak ne kötü biseyAhaaa benm abimle yengemde böyleevlendiklerinden beri iki yorganla yatıyolardı hatta abim ona gece bana sarılma yatamıyorum falan diye sizin gibi bi köşede o bi köşede o yatıyolarmış bebişleri olunca fırsat bu fırsat abim yatagıda terketmiş
Aynı bizim durumumuz, biz de de var 4 deneAh ah. Biz de öyle sarılarak yatmazdık ama beraber uyurduk. Yazın memlekete gidince orası çok sıcak. Ben odanın camı balkona açıldığı için; camı açmayı kabul etmedim. Çünkü ev kalabalık. Çocuklar var. Perdeyi kaldırsa her şey meydanda . O da balkonda yatmaya başladı. Ama inanılmaz sıcak bir memleket.
Dört çocuğum var hangisinde olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım ikizlerde . Arık uykusuzluktan gece yatağa alıp emzirmeye başladım. Eşim yatakta çoluk çocuk rahatsız oldu ve yanımıza gelmedi.
(Bu arada çocuklar sadece emmek için kalkıyorlardı. Ama defalarca. Hasta oldukları veya uyumadıkları zaman yardıma gelirdi her zaman)
Eşimde tv karşısında kanapede uyumaya başladı.Ne yastık ne yorgan veriyordum yanıma gelsin ayrı uyumasın diye. Çünkü anne babası ayrı uyuyor. Kayınvalidem bana dert yanıyordu. Yazın benden ayrı yattığını görünce sakın alıştırma diye tembihledi. İkizler 2,5 yaşında . Ama hala eşim kanapede uyuyor.
Çocuklardan dolayı evimiz çok sıcak . Kombili bayağı iyi yanıyor. Adam her yerde kıvrılıp uyuyabiliyor. Yorgan , döşeksiz bir yastıkla yerde halı üstünde bile uyur. Ben rahat edemem öyle.
Ben ne yapacağım. Keşke gelse . İki yorgan sersem.
Bak iste bundan korkuyorum bndeAh ah. Biz de öyle sarılarak yatmazdık ama beraber uyurduk. Yazın memlekete gidince orası çok sıcak. Ben odanın camı balkona açıldığı için; camı açmayı kabul etmedim. Çünkü ev kalabalık. Çocuklar var. Perdeyi kaldırsa her şey meydanda . O da balkonda yatmaya başladı. Ama inanılmaz sıcak bir memleket.
Dört çocuğum var hangisinde olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım ikizlerde . Arık uykusuzluktan gece yatağa alıp emzirmeye başladım. Eşim yatakta çoluk çocuk rahatsız oldu ve yanımıza gelmedi.
(Bu arada çocuklar sadece emmek için kalkıyorlardı. Ama defalarca. Hasta oldukları veya uyumadıkları zaman yardıma gelirdi her zaman)
Eşimde tv karşısında kanapede uyumaya başladı.Ne yastık ne yorgan veriyordum yanıma gelsin ayrı uyumasın diye. Çünkü anne babası ayrı uyuyor. Kayınvalidem bana dert yanıyordu. Yazın benden ayrı yattığını görünce sakın alıştırma diye tembihledi. İkizler 2,5 yaşında . Ama hala eşim kanapede uyuyor.
Çocuklardan dolayı evimiz çok sıcak . Kombili bayağı iyi yanıyor. Adam her yerde kıvrılıp uyuyabiliyor. Yorgan , döşeksiz bir yastıkla yerde halı üstünde bile uyur. Ben rahat edemem öyle.
Yani cok garipsemistim ama tek degilmisim ole yaparim artik2 aydır biz de ayrı yorganlarda yatiyoruz hamilelikten dolayı. Ben yorgana sarılıp üstünü aciyordum esimin bu yuzden ayrı yorgan çıkardım ona ikimiz de rahat ettik.
Eğer karı koca ilişkinizde sorun yoksa bence ayrı yorgan olabilir. Hem çok rahat
Sizinki normal canimBenim esimde gece cok aciyorsun üstümü diye sikayet ediyoduki gece ne zaman uyansam üzerini orterim. Bende yorganin uzerine orme battaniye seriyorum gece artik kim acilirsa ya battaniyeyle yada yorganla acik yerini kapatıyor bizdeki tek fark bizim battaniye ve yorgan üst uste duruyolar ayri degiller.
Pskolojik diye dusundum ben yada ole Rahat ediyr galibaNeden bu kadar takıntılı acaba yorganına
Yok canm evde pesmden ayrilmaz yan yana otralim hep der ama kadin akli en ufak bisey dag oluyo isteBizde evlendik evleneli asla ten teması olmadan yatıyoruz. O yatağın bir ucunda ben bir ucunda. Nedenini sorduğumda biri dokununca ya da ten sıcaklığı hissedince uyuyamam ben diyor. Bu aslında insanlık hali belki cidden uyuyamıyordur ama bizde ki durum bu uzak yatmak, Evlilik birlikteliğimizide etkiler oldu. Cinsel anlamda diyeyim kısacası. Sana gün içinde olan tepkisi önemli. Yatarken uzak yatması belki gerçekten oda eşim gibi ten temasını sevmediğinden olabilir. Sana olan tutumu dışında buna çok yorma güzel aklını.
Galiba cnm bende suan farkettimAllah allah bu durum garip mi şimdi ? Bizde evlendiğizden beri 2 yorganla yatarız . Ben gece çekip bacaklarıma sarıyorum çünkü , adamın üstü açık mı kalsın . Bence bunda garip bir şey yok . Siz olaya fazla dıygusal boyuttan mı bakıyorsunuz acaba ?
Ah ah. Biz de öyle sarılarak yatmazdık ama beraber uyurduk. Yazın memlekete gidince orası çok sıcak. Ben odanın camı balkona açıldığı için; camı açmayı kabul etmedim. Çünkü ev kalabalık. Çocuklar var. Perdeyi kaldırsa her şey meydanda . O da balkonda yatmaya başladı. Ama inanılmaz sıcak bir memleket.
Yok cnm cok sukur aynn rahatladim biraktim artik dusunmicem Ben her trlu yatiyom zatnben varım. gayet seve isteye 2 yorganla yatıyoruz eşimle. hatta ben birde 4 ilave yastıkta kullanıyorum. yastıklarımdan biri bebelik yastığım. 30 yıldır benimle :) ve bu huyum evlenmeden öncede olduğu için eşimle yatağı battal boy aldık ancak sığarız diye :)
ve tek yorganla yatıp yorgan kavgası yapanları da anlamıyorum hiç. aldık 2 tane tek kişilik yorgan sarıla sarıla uyuyoruz. eşim kendini yaprak sarma gibi yapar yatarken. yahu diyorum nasıl nefes alıyorsun böyle boğum boğum. öyle alışmışım diyor.bende aksine yorganı altıma alır arasından sarılır saçma biçimde yatarım. 1 yorganla olmuyor yani işimiz. ve sırf bu yüzden özel nevresim takımı diktirdim ben. 2 tane tek kişilik yorgan. lastikli özel çarşaf vs. malum bu şekilde takım hazır satılmıyor :)
ama ayrı köşelerde yatma kısmı değişik geldi. biz illaki el ele uyuruz. ortada buluşur ellerimiz. uyuyana kadar tabiakşamlar ıda genelde dip dipe oluruz. 2 ayrı yorganla yatmak ayrı bir konu iletişimsiz kalmak ayrı bir konu. yatağın iki ucunda toto totoya uyuyup muhattap olmuyorsanız o yorganlık bir sorun değildir bence.
eğerki iletişiminizde sevginizde cinselliğinizde bir sorun yoksa sarılın yorganınıza uyuyun bir şey olmaz :)
Galiba cnm onada kendimede iskence etmeye gerek yok hani Ben bag kopuyo gibi dusunmustm ama sanirim biraz abartmisim :)Ay güldüm konunuza...
Benimde esim yorgan sevmez bu insanin ustune ortulurmu der.Battaniyeye de iyice dolanir falan deli olurum.
Iki senedir bende ayirdim ortulerimizi herkes istedigini örtüyor.Oh be dedim adamla ayni yorgani ortunecem diye ne cekmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?