- 11 Nisan 2017
- 65
- 20
- 3
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Bende öyleyim her insan uykusuna düşkündür. Kafanızı takmayın bunlara :) hergün böyle ilgili ve yakınsa ne mutlu size.Yok canm evde pesmden ayrilmaz yan yana otralim hep der ama kadin akli en ufak bisey dag oluyo iste
Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Cnm biz 2 yorgon 4 yastikla yatiyoruzYalniz degilsin
Cnm bizde 2 2 sen biraz fazla rahatmışsınaynen ben 3 yastıkla yatarım eşimin yastığıyla 4
Cnm bizde 2 2 sen biraz fazla rahatmışsınBizim yatak da kucuk zor sığışıyoruz ama alıştık böyle devam eder
Ilk 3 sene baska bir ulkede yasadik o zaman ki yatagimizda buyuktu ama o zaman yalniz yatiyor gibiydim. Biraz samimi olsun dedim 160 yatagimiz burda da sigisamiyoruz hepsi dert hepsi sorunbizimki de küçüktü şimdi 200 e 200 aldık, rahat ettik, insan yaşlandıkça konforuna daha düşkün oluyo
Ilk 3 sene baska bir ulkede yasadik o zaman ki yayagimizda buyuktu ama o zaman yalniz yatiyor gibiydim. Biraz samimi olsun dedim 160 yatagimiz burda da sigisamiyoruz hepsi dert hepsi sorun
Hahahah ama kusken ayak ayaga degmeli ki icin ısınsın 2 metrelik yatakda degmiyoryok samimi olman gereken zaman ayrı, uyku zamanı ayrı
Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Birbirinize sarılıp ,ısınmak varken neden iki yorgan ?Neyse konumuz bu deil siz şimdi naaapin biliomusunuz ;iki yorgan ortadan dikin bi süre sonra alisinca normal yorgan kullanmaya başlarsınızMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
bende eşimle ayrı yorganlarda yatıyorum. valla tek yorganla o çekiştir ben çekiştir ben sarılmak istiyorum onun üstü açılıyor o sarılmak istiyor benim üstüm açılıyor. iki yorgan çok rahat. uyuyana kadar eşine sarıl sonra yorgana sarıl. bence en güzeli.Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Kefenlemek miBiz de hemen hemen böyle yatıyoruz. Ben çok üşürüm eşim terler. Şu an yorganla yatıyorum, o pikeylebir de kendisini kefenleyerek yatar, bildiğiniz başından itibaren örter, o yüzden bana pek bir yorgan kalmaz yine ayrı almak durumunda kalırım.
Bende bi tek biz boyleyiz saniyodum :)Biz de hemen hemen böyle yatıyoruz. Ben çok üşürüm eşim terler. Şu an yorganla yatıyorum, o pikeylebir de kendisini kefenleyerek yatar, bildiğiniz başından itibaren örter, o yüzden bana pek bir yorgan kalmaz yine ayrı almak durumunda kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?