Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::KK49::nazar::KK54::nazar::KK16::nazar::KK51::nazar:
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin .. çok çok çok sevindim adına.. Bizleri bizden başkası gerçekten anlamaz üzüntümüzü sevıncımız en iyi yaşayan bilir..

Bize de direk tüp dediler okadar azdı sayı yanii.. ilk tüp bebek denemesi nden sonra toparlanamadim o yüzden doğal yolla olsun diye uğraşıyorum..

Sana sormak istediğim eşim kaç ay proxeed kullandı ve bunun dışında neler kullandı??
Sen birseyler yaptın mi hamile kalmak için??

proxeed i iki kutu kullandı eşim hatta bende ücünkü kutuyu yeni almıştım..yanında argin max kullandı..evicap e vitamini ...en son Qenzim almıştım ama ondan çok az kullandı..

bide aktarda bi karışım yaptırmıştım...karışımın içinde sperm yapıcı herşey var...1 kilo bala 50 gr arısütü. 1yemek kaşığı polen...1tatlı kaşığı havuç tohumu...2yemek kaşığı keçiboynuzu tozu...2 tatlı kaşığı çakşır tozu...2tatlı kaşığı zencefil...2tatlı kaşıgı zerdeçal...1tatlı kaşığı çam fıstıgı...2tatlı kaşığı çörek otu...1tatlı kaşıgı üzüm çekirdeği çekilmiş....50gr kırmızı ginseng...1tatlı kaşıgı kereviz tohumu...1tatlı kaşıgı ısırgan tohumu....bunların hepsini bala karıştırdım.karanlık ortamda arısütünüde karıştırdık.tahta kaşıkla hergün 1kaşık aç karına yıyıp uzrerine su içecek...ben bunu yaptırdım eşim kullandı ama siz yınede yaptırmadan aktara sorun benim eşime bir zararı olmadı.ama belki bazılarında mıdesine göre kotu olabilir.ben cesaret edip yaptırdım ama eşim her kullanışında korkutum bişi olmasın diye ama olmadı çok şükür ve faydalı oldugunu düşünüyorum..

ben bişey yapmadım bende problem yoktu.ama vitamin kullanılabilir.

amin inş.güzelim.inş.bi terslik çıkmazda meleğime kavuşurum...tevekkül-sabır...sizde inş.kavuşursunuz..inanıyorum rabbim ona yalvaran ondan isteyen kulunu boş çevirmez.

Esinin sperm durumu nasildi ya?bizde kullaniyoruz ama 2.asilama demin ogre dimki negatif;(
ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım 6 ay arayla.İlki biyokimyasal,2.si dış gebelik oldu.Bunu üstüne sprem testi yaptırdık tabi şok sperm konsantrasyonu 5 milyon çıktı.Peki ama nasıl doğla yolla kalabilmiştim bilmiyorum belki de o nedenle böyle oldu gebelikler çünkü dr.lar doğal yollaa olmaz direk tüpe de geçebiliriz dediler.Sonra proxeed kullandık daha 1 ay olmadan aşılama günüm geldi o gün 5 katına çıkmıştı 25 milyondu totalde 87 milyondu.Ama ilaçtan mıdır yoksa ö dönem eşimin sperm sayısı mı düşüktü bilemem...Senin için de hayırlısı olsun inşallah

ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım 6 ay arayla.İlki biyokimyasal,2.si dış gebelik oldu.Bunu üstüne sprem testi yaptırdık tabi şok sperm konsantrasyonu 5 milyon çıktı.Peki ama nasıl doğla yolla kalabilmiştim bilmiyorum belki de o nedenle böyle oldu gebelikler çünkü dr.lar doğal yollaa olmaz direk tüpe de geçebiliriz dediler.Sonra proxeed kullandık daha 1 ay olmadan aşılama günüm geldi o gün 5 katına çıkmıştı 25 milyondu totalde 87 milyondu.Ama ilaçtan mıdır yoksa ö dönem eşimin sperm sayısı mı düşüktü bilemem...Senin için de hayırlısı olsun inşallah
Ya benim esimde kullanmaya basladi test yaptik hareketlilik artmis ama sayi ilk testin ceyregi kadar...ne yapacagimizis sasirdik artik..

Merhabalar, biz "proceed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Doktor doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızı söylemişlerdi. Tek şansımızın tüp bebek olduğunu söylemişlerdi ve o bile kesin değildi. Bunu duyunca çok üzüldük. Bu ilaçları eşim kullandı ve önce değerleri yükseldi sonra hareketlilik arttı ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım.

Elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Merhabalar, biz "proxeed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendiğimizde büyük bir şok yaşadık. Ama Eşim bu iki ilacınkullandı ve önce değerleri sonra da hareketliliği birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım.

Elimizde hiç açılmamış 1 kutu proxeed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim.

Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

bu preseed gerçekten iş görüyo mu yahu :KK64:
bence görüyor çünkü kullanıp hamile kalan sayısı çok bende araştırdım ve bu ay alıp 2 defa kullandım beklıyorum sonucu yazacağım merekla beklıyorum sende al kullan ne kaybedersinki bizimde sayı ve hareket düşüklüğü var eşime evicap 400 kullandırıyorum birde çakşır tozu alıp balla karıştıeıp macun yaptım onuda yiyiyor bu ayda preseed ekledim ve bekliyorum inşallah ben ve bütün isteyenlere verir rabbim sonuçta verecek olan alllah belki bize preseedi diğerleri gibi sebep kılar canım alllahtan umut kesilmez

bence görüyor çünkü kullanıp hamile kalan sayısı çok bende araştırdım ve bu ay alıp 2 defa kullandım beklıyorum sonucu yazacağım merekla beklıyorum sende al kullan ne kaybedersinki bizimde sayı ve hareket düşüklüğü var eşime evicap 400 kullandırıyorum birde çakşır tozu alıp balla karıştıeıp macun yaptım onuda yiyiyor bu ayda preseed ekledim ve bekliyorum inşallah ben ve bütün isteyenlere verir rabbim sonuçta verecek olan alllah belki bize preseedi diğerleri gibi sebep kılar canım alllahtan umut kesilmez

merhaba inşAllah güzel sonuç alırsınız, nereden ne kadara aldınız peki, ve yanın da başka birsey kullanıyormusunuz

ECZADEDEN ALDIM 139 TL ÇAKŞIR MACUNU KULLANIYOR EŞİM EVİCAP 400 KULLANIYOR BAŞKA BİŞEY KULLANMIYORUZ BEKLIOYURM ADET OLMA DÖNEMİM ÇOK HEYECANLIYIM İNŞ KALMIŞIMDIR

ECZADEDEN ALDIM 139 TL ÇAKŞIR MACUNU KULLANIYOR EŞİM EVİCAP 400 KULLANIYOR BAŞKA BİŞEY KULLANMIYORUZ BEKLIOYURM ADET OLMA DÖNEMİM ÇOK HEYECANLIYIM İNŞ KALMIŞIMDIR

inşAllah , bizde aralıkta tüp bebek yaptırdık tutmadı eşimin sperm sayısı az , 3 gün oldu keçiboynuzu kürüne başladık. fazla bilgim yok proxeed plus hakkın da , bizde başlayalım diye düşünüyorum çünkü sayfada faydasını gören var

evet canım aktarda toz halinde satılıyor biz aldık 850gr balın içine koyduk macun şeklinde yaptık 1 aydır felan sabah aç karnına birde yatmadan önce yiyiyor bunun yanında evicap 400 e vitaminide aldım onuda günde bir tane içiyor bunları yaparken preseed internetten araştırırken okudum onunla hamile kalanların sayısı çok fazla özellikle eşinini sperm sayısı ve hareketi düşük olanlarda etki ediyormuş bende deneyim ne kaybederim dedimki bu ay 2 adefa denedim bugun 31.günümdeyim olmam lazım bugun yada yarın benım adetım 31-32 günde bir oluyor internetten yumurtlama takvimine baktım 7-8 şubat yazdı bende bu 2 günde preseedle yaptım şimdi bekliyorum idarara sık çıkmaya başladım dünden beri birde göğüslerimde dolgunluk var acı felan yok ama sadece dolgunluk var korkuyorum hasta olucam yine diye inşallah bunlar hamilelik belirtileridir sende dua et bana olurmu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine inş kalmışımdır beklemek çok zor test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye bakalım heyecanlı korkulu bir bekleyişteyim

evet canım aktarda toz halinde satılıyor biz aldık 850gr balın içine koyduk macun şeklinde yaptık 1 aydır felan sabah aç karnına birde yatmadan önce yiyiyor bunun yanında evicap 400 e vitaminide aldım onuda günde bir tane içiyor bunları yaparken preseed internetten araştırırken okudum onunla hamile kalanların sayısı çok fazla özellikle eşinini sperm sayısı ve hareketi düşük olanlarda etki ediyormuş bende deneyim ne kaybederim dedimki bu ay 2 adefa denedim bugun 31.günümdeyim olmam lazım bugun yada yarın benım adetım 31-32 günde bir oluyor internetten yumurtlama takvimine baktım 7-8 şubat yazdı bende bu 2 günde preseedle yaptım şimdi bekliyorum idarara sık çıkmaya başladım dünden beri birde göğüslerimde dolgunluk var acı felan yok ama sadece dolgunluk var korkuyorum hasta olucam yine diye inşallah bunlar hamilelik belirtileridir sende dua et bana olurmu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine inş kalmışımdır beklemek çok zor test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye bakalım heyecanlı korkulu bir bekleyişteyim

çok iyi anlıyorum seni :( inşAllah selaların okunduğu vakitte yazdıklarını okudum ve içimden geçirdim duamı cnm. rabbim isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin inşAllah , keçiboynuzu kürünün yanın da bu proxeed i kullansak bişey olur mu ki ?

kullanlar var onu bıraz araştır oyle kullan istersen kullanırken unutma herşey birer sebep inşallah senin benim ve isteyen herkesin evladı olur

kullanlar var onu bıraz araştır oyle kullan istersen kullanırken unutma herşey birer sebep inşallah senin benim ve isteyen herkesin evladı olur

Inşallah bizlere umut olursun.. bencede test yapma bir kaç gün bekle. Bizimde sprwm sayimiz az hata yok denilebilir .. bir tüp bebek denedik olmadı sonra bitkisel kürler vs. kullandik ve bundan 3 ay geçti haftaya test yaptıracak eşim Inşallah güzel sonuçlar alırız. KullandigimizI yazarım ozaman

Back
X