- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin .. çok çok çok sevindim adına.. Bizleri bizden başkası gerçekten anlamaz üzüntümüzü sevıncımız en iyi yaşayan bilir..
Bize de direk tüp dediler okadar azdı sayı yanii.. ilk tüp bebek denemesi nden sonra toparlanamadim o yüzden doğal yolla olsun diye uğraşıyorum..
Sana sormak istediğim eşim kaç ay proxeed kullandı ve bunun dışında neler kullandı??
Sen birseyler yaptın mi hamile kalmak için??
proxeed i iki kutu kullandı eşim hatta bende ücünkü kutuyu yeni almıştım..yanında argin max kullandı..evicap e vitamini ...en son Qenzim almıştım ama ondan çok az kullandı..
bide aktarda bi karışım yaptırmıştım...karışımın içinde sperm yapıcı herşey var...1 kilo bala 50 gr arısütü. 1yemek kaşığı polen...1tatlı kaşığı havuç tohumu...2yemek kaşığı keçiboynuzu tozu...2 tatlı kaşığı çakşır tozu...2tatlı kaşığı zencefil...2tatlı kaşıgı zerdeçal...1tatlı kaşığı çam fıstıgı...2tatlı kaşığı çörek otu...1tatlı kaşıgı üzüm çekirdeği çekilmiş....50gr kırmızı ginseng...1tatlı kaşıgı kereviz tohumu...1tatlı kaşıgı ısırgan tohumu....bunların hepsini bala karıştırdım.karanlık ortamda arısütünüde karıştırdık.tahta kaşıkla hergün 1kaşık aç karına yıyıp uzrerine su içecek...ben bunu yaptırdım eşim kullandı ama siz yınede yaptırmadan aktara sorun benim eşime bir zararı olmadı.ama belki bazılarında mıdesine göre kotu olabilir.ben cesaret edip yaptırdım ama eşim her kullanışında korkutum bişi olmasın diye ama olmadı çok şükür ve faydalı oldugunu düşünüyorum..
ben bişey yapmadım bende problem yoktu.ama vitamin kullanılabilir.