Erkek İnfertilitesi kızlar eşiniz kültür testi yaptırdı mı...lütfen acil yardım!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asi38

rabbim duy sesiiiimii :((
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
8.205
2
156
Kayseri
kızlar eşiniz kültür testi yaptırdı mı?
yaptırdıysa sonucu nasıldı?

benim eşiminkinde sonuç olarak şu yazıyodu=staphylococcus aureus
aranızda sonucu böle olanlar var mı varsa ne anlam geliyo nolur yardım edin kızlarmafoldumben

nolur kızlar yardım edin bilgilerinize ihtiyacım varmafoldumben

doktor bısı demedımı ıdrar testımı bu sperm testımı kultur o kabın adına denılıyor

kızlar eşiniz kültür testi yaptırdı mı?
yaptırdıysa sonucu nasıldı?

benim eşiminkinde sonuç olarak şu yazıyodu=staphylococcus aureus
aranızda sonucu böle olanlar var mı varsa ne anlam geliyo nolur yardım edin kızlarmafoldumben

selam.. üni de gıda okuduğum için biliyorum bunu.. bakteriler grubuna girer.. aslında gıda yoluyla bulaşır ancak hava ya da su ile de vucuda geçebilme olasılığı fazladır. bazı durumlarda yüksek ateş titreme ya da üşüme nöbeti yapar. idrar da enfeksiyon varsa ona bağlı bi süreçten de olmuş olabilir. ancak bir doktora danışmakta fayda var..

doktor bısı demedımı ıdrar testımı bu sperm testımı kultur o kabın adına denılıyor

cnm bizim çocuğumuz olmuyo eşimde sperm tahlili verdi bu seferde bi kültür testi veriyim dedi böle bi sonuç çıkmış dr unada götürecek işte yarın sonucu sizede danışıyım dedim
yani sperm kültür testi bu

anladım sonucunuz sayınız falan nasıl cıktı;?kac yılllık evlısınkı?

selam.. üni de gıda okuduğum için biliyorum bunu.. bakteriler grubuna girer.. aslında gıda yoluyla bulaşır ancak hava ya da su ile de vucuda geçebilme olasılığı fazladır. bazı durumlarda yüksek ateş titreme ya da üşüme nöbeti yapar. idrar da enfeksiyon varsa ona bağlı bi süreçten de olmuş olabilir. ancak bir doktora danışmakta fayda var..

evet cnm bakteriymiş bildiğim kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla....
sperm kültür testi
çok tşkr ederim cvpladığınız için...

anladım sonucunuz sayınız falan nasıl cıktı;?kac yılllık evlısınkı?

ben 1.5 yıllık evliyim ve 2 sefer tüp bebek yaptırdım ama olmadı eşimin sperminin sayısı gayet iyi ama hareketliliği hiç yok....
bide bu sefer kültür testi de yaptırdı bide başımıza bakteri çıktı....

bızdede sadece sperm sayımız dusuk toplamı 2 mılyon hareket vede morfolojı var:( hareketın hıc olmamamsından dolayımı tutumuor tup bebek?

bızdede sadece sperm sayımız dusuk toplamı 2 mılyon hareket vede morfolojı var:( hareketın hıc olmamamsından dolayımı tutumuor tup bebek?

yok cnm bilemiyoruz ki 2 tedavimdede gayet güzel kaliteli embriyolarım olmuştu ama malesef olmadı...
zaten dr dediki 1 tane bile sayı olsa çocuk olur diyo önemli olan hareketlilikmiş bizim ki de ileri hareketlilik %0mafoldumben

allh bu yolda olan herkese yardım etsın bızde tup yaptırıcaz para yok pul yok oda ayrı bır dert

inşşşşş..canım cok canım sıkılıor bugun yarın annler gunu vede benımkucagım bos

inşşşşş..canım cok canım sıkılıor bugun yarın annler gunu vede benımkucagım bos

cnm inş.bizde birgün anneler gününü kutluycaz hiç merak etme ve üzülme bu günlerimizide hatırlayıp ah ah çekeriz inş...

kızlar kimsenin eşi kültür testi yaptırmadı mı yaaaa:çok üzgünüm:

Back
X