• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Eşlerinden Habersiz Kenara Para Atan Varmi:)

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
HANİ DERLER YA CALISIYOSUN 500 ALIYOSAN 300 DE BANKAYA AT YADA 10 20 KENARA KOY.NE OLCAGIMIZ BELLİ OLMAZ.MERAK EDİYOM BEN HİÇ YAPMADIM YAPAN VARMI?YAPMAK GEREKİRMİ GERÇEKTEN?:uhm:

ben yapıyorum bu işi çalışırken daha çok yapıyordum kadınız yarınımız belli değil tabiki eşime güveniyorum ama kenarda param olunca kendime daha çok güveniyorum ben sadece biriktiyorum bir şey aldığım yok kendime sıkıntı anında çıkarıyorum eşim kızmaz hatta ne gerek var ben sana bir şey dememki der

biz eşimle birlikte para biriktiriyoruz.zaten kendine harçlık alıp tüm parasını bana verir,bende masrafları ve alınacakları yaptıktan sonra kalanı köşeye atarım eşimde bilir.

İnsanın bir kenarda parası olması gerektiğine inanıyorum.Biriktiriyorum ama yine sıkışık bir durumda eve harcıyorum.Yapabilene,biriktirebilene bravo.

Hani evli değilim ama annemden biliyorum. O da gizli para biriktirir ama masraflar yine eve gider : ) bizlere harcıyor hep. Her alınacakta babaya denmiyorki napalım yani bende evlenince kıyada köşede para tutarım ne olur ne olmaz yani : )

kadın aile giderlerinden kısmayacak şekilde ufak ufak ta olsa birikim yapmalı
diye düşünüyorum.

bende evlenince yapabildiğim kadar yaparım herhalde. ama zaten bunda da art niyet aranmaz. belki ev almak isteriz küçük bi katkımız olur belki iş kurmak isteriz hiç yoktan sermayemiz olur, belki çok acil bi durum olur onun için kullanırız. yani sadece eşimize güvenmediğimiz için yapıacak bişey değildir bu.

bence birikim şart ister gizli ister eşimizle ortak hangisi yapılabiliyorsa diye
düşünüyorum ben.

Aslında habersiz bir kenara para atıp biriktirmek çok iyi olur. Çünkü yarınların ne getireceğini kimse bilemez ama ben yapamıyorum. Şu an maddi durumumuz iyi değil ve zaten maaşımıda eşim alıyor. Ama o askere gidince biriktirmeyi ve maaş kartımı döndükten sonra ona vermemeyi düşünüyorum.

bizde genelde bırklıte bırıktırıyoruz ama gızlıde yaparım ailemde cok orneklerıvar gızlı yapmak dedıgım verılen paradan artırıp bırıktırıp evın ıhtıyacını karşlarlardı yıne annem teyzem mesela bence cok ıyı bır fıkır herkes yapsın kocadan saklamak degıl bu kenara para konulması cunku allah korusun kımse evde yokken basınıza bırsey geldı parasızsınız o saklaıdıgnız para ısınızı gorur en azından

Biriktirmek lazim bencede...Zaten yine eve aileye harcaniyoro paralarda...Habersiz biriktirmek lazim ama bende yapamiyorum...Az birikiyor sonra bisi cikiyor aliyorum içinden...:)))

valla yapabılene ne mutluu gizli kenara koydugum oluyor tabıkı ama ara ara yakalanıyorum ve hadi hadi vardır senın zulada diye dalga geçiyo benle hiç mi hiç çaktırmamak lazım ama evet koymakta fayda varr insanın ne olacagı bellı degıl

bende yaparım bazen ama eve harcama gerektiğinde iyi oluyor kocamın bu çok hoşuna gidiyor ona göre ben küflü çıkıyım zaten

1paraht2.png

ben para isteyemiyorum ki bilikim yapayım ya

fıstıklar biraz borcumuz vardı ama bitti kadınız ve elimizde birikimimizin olması gerekiyor ayakta durabilmek için yarının ne getireceğini bilemeyiz

bende gizli saklı yapamıyorum sadece eşimden gizli bir miktar ayırıp kendi giderlerimi karşılıyorum.tüm paramı neredeyse ona veriyorum o da birikimimizi ayarlıyor.bana da harçlık veriyor:icecream:

Bende biriktiriyorum:1ninca: Ama sonucta yine bir eksik cikiyor ve o para yine kizima harcaniyorŞeniz

eve gıren para bellı zaten esım paranın hepsını getırıp elıme verıyor oturup hesap yapıyoruz nereye ne kadar gıdecek dıye sonra esım ıhtıyacı olanı alıyor ve her ay kenara mutlaka koy dıyor tatıl ıçın çok ıyı bır yontem yaza kadar baya bı para bırıkıyor çok rahat oluyor ama özel ıhtıyaclarım ıçın bırıktırmıyorum ıhtıyacım olanı zaten esım karsılıyor...

HANİ DERLER YA CALISIYOSUN 500 ALIYOSAN 300 DE BANKAYA AT YADA 10 20 KENARA KOY.NE OLCAGIMIZ BELLİ OLMAZ.MERAK EDİYOM BEN HİÇ YAPMADIM YAPAN VARMI?YAPMAK GEREKİRMİ GERÇEKTEN?:uhm:
BEN EŞİMDEN BÖYLE BİR HATA YAPTIM ,HATA DİYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİK PAYLAŞMAKTIR,GÜVENDİR ARTIK BİR TEK SEN DEĞİL,SENİNLE BERABER EŞİNDE VARDIR.O YÜZDEN EŞİMDEN AYRI PARA BİRİKTİRDİĞİMİ EŞİMLE PAYLAŞTIM BİRAZ YÜZÜM KIZARDI ÇÜNKÜ ONDAN HABERSİZ İLK DEFA BİR İŞE KALKIŞMIŞTIM.ONA GÜVENSİZLİĞİMDEN FALAN DEĞİLDİ BUNU YAPMIŞ OLMAM SADECE VE SADECE HAMİLEYDİM VE DOĞUM PARASI OLARAK BİRİKTİRMİŞ OLMAMDI.OLUMLU KARŞILADI AMA NEDENSE BEN EŞİMİN KARŞISINDA BAYA YÜZÜM KIZARDI VE ÇOK UTANDIM.
:1hug:

BEN EŞİMDEN BÖYLE BİR HATA YAPTIM ,HATA DİYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİK PAYLAŞMAKTIR,GÜVENDİR ARTIK BİR TEK SEN DEĞİL,SENİNLE BERABER EŞİNDE VARDIR.O YÜZDEN EŞİMDEN AYRI PARA BİRİKTİRDİĞİMİ EŞİMLE PAYLAŞTIM BİRAZ YÜZÜM KIZARDI ÇÜNKÜ ONDAN HABERSİZ İLK DEFA BİR İŞE KALKIŞMIŞTIM.ONA GÜVENSİZLİĞİMDEN FALAN DEĞİLDİ BUNU YAPMIŞ OLMAM SADECE VE SADECE HAMİLEYDİM VE DOĞUM PARASI OLARAK BİRİKTİRMİŞ OLMAMDI.OLUMLU KARŞILADI AMA NEDENSE BEN EŞİMİN KARŞISINDA BAYA YÜZÜM KIZARDI VE ÇOK UTANDIM.
:1hug:

hayatım fazla iyi niyetlisin. Ne diye yüzün kızardı anlamadım. Yapıtığın ayıp birşey mi?

Back
X