• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Eşlerinden Habersiz Kenara Para Atan Varmi:)

bence bi kenarda biriktirmeli parayı vara yoğa harcanmamalı çünkü hayatın bize ne getireceği belli olmaz özelliklede çalışmayan ev hanımlarına söylüyorum.arkadaşım varlıklı bir aileye gelin gitmişti şimdi ayrıldı nafakayı bile zorla veriyorlar iki çocuğu olmasına rağmen üstelik çocuklarınıda aldılar elinden çok üzücü bir durum.

Sürekli köşeye para atarım ama bir süre sonra dayanamayıp eşime söylerim. Çünkü verdiği paraları çok savurgan harcıyorum sanmasından korkuyorum belki, o da şaşırıyo, ne kirli çıkınmışsın sen öyle diyor, sonra ne yapıyo biliyomusunuz, evde birşey olur deyip bankadaki hesabına yatırıyo.

kızlar 9 senelik ewliyim ve şuana kadar hep köşede param oldu..ama ne hikmetse şu çenem durmaz benim..biriktiririm ve en ufacık bi darlıkta çıkarırım..ilk defa geçen senki biriktirdiğim paralar duruyo.ama kararlıyım bu sefer göstermeyeceğimmmmmmmmmm

bir defa yaptim onuda söyledim .............................
gerek yok yani..........................

kesinlikle biriktirmeli.kayınvalidem bir gün yanımda eşime birisinin yıllarca karısından gizli biriktirdiği parayla bir ev aldığını anlatınca benim jeton düştü kimbilir belki de eşime tavsiyelerde bulunuyordu ben yokken.ben de gizli biriktirdim ve neoldu dersiniz boşanıyoruz ve birlikte aldığımız abarada hakkım olmadığını söyledi.boşanma davası devam ediyor

bende cogunuz gıbı bırıktırıyorum oncelerı sıkıştıgı zamanlarda verıyordum aa baktım olmasada vardır konumuna geldım ve bırıktırıp verdıklerım ıcın pışmanım.bırıktırdıklerımlemı yıkılmayacak veya iş sahıbı olacaktı ehh yıllar sonrada olsa artık var yada yok demıyorum bırıktırdıklerımıde ne eve harcıyorum nede kendıme oyle bır para yok sayıyorum( cokta buyuk paralar yok zaten ve harcamak ıstesemde yok başkasına borc verdım cunku:)

Eskiden hiç düşünmezdim bile hatta bir yere gidince ben harcardım ne kadar harcadık daha kolay ortaya çıksın diye ama geçen gün bişey oldu kendimi dış kapının mandalı gibi hissettim ve b planı yapmaya başladım jeyyar yani artık atmazsam ne olayım

valla ben atıyorum köşeye para ne olur ne olmaz dünya hali bu gizliden güne girdim aslında habersiz yapmak sıkıyor yani ondan birşeey saklamak ama oda çok harman savurup duruyor

bencede kadının kenarda köşede bir birikimi olması lazım erkek milleti nede olsa güven olmuyor.eskiler her kadının saklı bahçesi olması gerektiğini söylemişler,

Ben gizli gizli kenara para atmayı düşünüyorum.Evlenince de bunu uygulayacağım.İyi bir gözlemleyiciyim.İnanın para biriktiren kadın kıymetli olmuyor.Düşünmeden keyfine bakan,eşinden para alıp bir güzel harcayan kadınlar çok kıymetli oluyor.Başımıza ne geleceği belli değil.O yüzden özellikle kadınların kıyıda köşede güvencesi olmalı.Neden gizli saklı biriktirmek gerekiyor?Çünkü erkek o paranın varlığından haberdar olursa :
1)Kıymetsiz olacağız.Bu kesin :)))
2)Para çarçur olup ona buna harcanacak .

benim eşimde de der para biriktirp kenara atsan iyi olur.darda kalınca çıkarınca sevinirim diye ama ben yapamam kendimi kötü hissederim . ama haberli cebindeki fazla parayı isterim zaten cebini bile hiç karıştırmam. aldıklarımı biriktirp gerektiğinde veririm.

hıc beceremem nedense para bırıktırmeye bırıktırenlerede cok ımrenırım savurganda degılım aslında ama nebılıyım bende anlamadım

HANİ DERLER YA CALISIYOSUN 500 ALIYOSAN 300 DE BANKAYA AT YADA 10 20 KENARA KOY.NE OLCAGIMIZ BELLİ OLMAZ.MERAK EDİYOM BEN HİÇ YAPMADIM YAPAN VARMI?YAPMAK GEREKİRMİ GERÇEKTEN?:uhm:

canim ben yapmiyorum bana sanki hirsizlik gibi geliyo.cunku esim calisiyo sadece bende ondan habersiz bara saklamiyorum.yani bir birikimimiz varsa buna ikimiz karar verip yapmaliyiz diye dusunuyorum.ama saklayan arkaslarda ileriye donuk korkulari olanlar tabiki onlarada hak veriyorum.kimin ileriye donuk korkulari yokkki.

Öyle bir şeye gerek duymuyorum...
İstediğim zaman istediğim şeye para harcarım..
Eşimden gizli gizli biriktirmeme gerek yok çok şükür..
Ama şartlar gerektirseydi tabi ki biriktirirdim.. a.s

aslında ıyı oluyor bende bazen bırıktıyorum eşim bunu bılıyor ama herzaman koymadıgımı ne kadar kenara koydugumu bılmez........

muhakkak cüzdanımın kıyısında köşesinde üç beş kuruş olur
ne olur ne olma zacil para lazım olur dimi ama

Senin tüm maaşın borca kiraya yatıyorsa sana bir günden bir güne yol paran var mı diye sormuyor kendi her öğlen dışarda yemek yiyorsa eve doğru dürüst alışveriş yapmıyorsa çünkü bizde öyle benim kazandığımdan bana yol parası zor kalıyor borç ödemekten ha böyle durumda imaknım olsa habersiz para atarım köşeye çünkü ben kendi kendime bakıyorum buna ne diyeceksiniz arkadaşlar....Ayrı kayrı yok madem neden ben kendimi örnek verdim mesela neden bayanın maaşının sonuna kadar el konulmak isteniyor.??

Back
X