• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Eşlerinden Habersiz Kenara Para Atan Varmi:)

8 yıllık evliyim.şimdiye kadar hiç yapmadım ama sürekli borcumuz taksitlerimiz olduğu için öyle bir imkanım olmadı açıkcası:1no2:
ama bundan sonra evimizin kirasını ben alıcam dedim tamam dedi onu biriktirecem eşimin haberi var tabii gizli değilkaydirigubbakcemile3

valla bende 1 yıldır biriktiriyordum sigarayı bıraktım sigara paralarını koydum.Maaşımı hep daha az biliyordu.Dün bi arkadaşımın eşiyle konuşurken öğrenmiş esas maaşımı.Neden diye sordu?Ben senin paranı istemiyorum ki bana söyleyebilirdin dedi.Yüzüm kızardı .Sen oğluna bakıyordun onun için para biriktiriyorsun bende kendi çocuğuma dedim.Çocuk bizim çocuğumuz ben düşünmicek miyim onu dedi.Film koptu.Dünden beri konuşmuyoruz.Diyemedim ki sana kızdım da her kızdığımda para koydum kenara diye.Üzülüyorum şimdi çok ama ne yapayım.Hep diyodu ki öle ayda 100tl yle 200 tlyle para birikmez diye .Bak işte birikiyomuş diyemedim.Üzgünüm :((

Back