- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
eşimle sohbet etmk istiyorum dolu dolu ama konuşmaz o fazla uzanıyor bilgısyarda takılır bazen konuşuruz ama yeterli degıl sinir oluyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeklere özgü bi durum değil bence ,ben de işten geldiğimde ağzımı açasım gelmiyor,hak verin siz de adama gün boyu yorulmul kim biir nelerle uğraşmış bütün gün bi de evde oturup muhabbet etcek
kesinlikle bunu eşine söylemelisin. ama ne var ki konşacak, hep aynı işte diyip susacaktır.eşimle sohbet etmk istiyorum dolu dolu ama konuşmaz o fazla uzanıyor bilgısyarda takılır bazen konuşuruz ama yeterli degıl sinir oluyorum ya
Hep ben mi ugrascam boyleÇerez çay veya ne seviyorsa koy getir ,cama karşı oturun mutlaka sohbet başlar. Telefonları da başka odaya bırak.
Hep ben mi ugrascam boyle
Zaten kavga ettik basuru var patlıcan sapı kaynattım Çeşme suyuyla temiz su ile yapmam lazımdı kızdı cok neyse evlılık gereksiz ve zorBence gerçekten bunu istiyorsan uğraş. Ve böyle ayrintlara takılma hayat cok kısa.