kizlar evde para kazanma hakkinda yardima ihtiyacim varr

• Konu Sahibi Konu Sahibi coie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coie

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
34
3
6
Ankara
Merhaba kizlar evde birseyler yapip para kazanmam lazim. Bu konuda bilgisí olanlar varsa veyahut yapanlar varsa bilgilendirirseler sevinirim

dikiş nakış biliyor musun? çeyizlik eşyalar yapabilirsin veya boncuk işleme nikah şekeri gibi etrafında yokmu yapanlar? dikiş biliyorsan ben şimdiden müşterin olurum :)

Canim cok tesekkur ederim malesef dikis nakis pek bilmiyorum ama geri kalan herisi yaparim cevremdede pek yok ya yapan falan

Evlere iş veren yerler var
Bunlardan en yaygını boncuk işi
Çeşitli kıyafetlerin yaka-manşet gibi bölümlerine boncuk işletiyolar
Ama her semtte var mıdır bilemiyorum
Bulunduğun yerde araştırma yapman lazım

Başlangıçta cuzi bir miktar ödeme yaparak pasta-kurabiye kursuna gidiyorsunuz sonra da çevrenize özel günleri için pastalar bebek kurabiyeleri yapabilirsiniz..

Tatlim ben balikesirdeim bi kaç çember yazma eşarp satan dukknlarla anlastim kenarlarini oyaliyorum eğer hizli yaparsan sürümden kazaniyorsun özellikle düğün mevsimlerinde ayda 500-700lira arasi kazanıyorum.

Bedava meslek edinme kursları var kuaförlük cilt bakımı makyaj yada ilgin olan bir hobiyide meslek edine bilirsin ama önce eğitim şart ismek kurslarına gidiyorum ve çok memnunun eğer gerçekten yeteneğin varsa ilerletmenede yardımcı oluyorlar. Mesela mobilya yapımı öğrenip tasarım yapıla bilir yada cam boyama - yapılanları gördüm muhteşemdiler- yada çini boyama yada desen tasarım eğitimi yada gümüş işçiliği -ki bunların tasarımlarıda çok güzeldi- umarım senin içinde kurslarda seçenek vardır araştırırsan. Ben genellikle bedava kursları tercih ediyorum hobi amaçlı fakat pek tabide meslek edinme amaçlı da olabilir önce istediğin bir çalışma hakkında biraz eğitim al sonra ticarete dökebilirsin. Kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…