Kızlar evliliğim bitecek galiba ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

anneler haliyle yuvanı yıkma derler ; ama sonuçta ortayı bulamadıysanız evliliği sürüncemeye almak zorunda değilsin.

kızlar ailem kabul etmiyor yani abbam özelliklede istemiyor yuvasını yıkarsa gelmesin kapıma demiş kızımdanda asla ayrılmayı düşünmüyorum ailemden tek isteğim ben işe gidince kızıma baksınlar ama onuda sanmıyorum kabul edeceklerini :(

defalarca konuştuk ama hep aynı üstelik ebn bakımlı çok güzel bir bayanım ama maalesef buda işe yaramıyor eşim çok aileci birazda ailesi için bitiyor bu yuva oldu bitti anlaşamayız kayınvalidemle ve kızlarıyla :( sorun çokkk

sözün bittiği noktaya gelinmiş.bi arkadaşım vardı. 2 çocuğuyla boşanmak zorunda kaldı.önce ailesiyle yaşadı 2-3 ay sonra kendi evine çıktı.şimdi kendi düzenini kurdu.annen ben bakamam diyor ama bence yine de torununa sana kıyamaz

mrb kızlar 5 yıllık evliliğim bitecek 2 yaşındada kızım var nasıla yakta kalacağım kızıma nasıl bakacağım bilmiyorum gerçi çağrı merkezi sertifikam var pc sertifikamda var kızımı anneme bırakıp çalışarak ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz ayakta kalmayı başarabilirmiyim kızımada kendimede yetebilirmiyim maddi manevi olarak :( akıl verin çaresizim çokkk istanbuldayım bu arada ev arkadaşı alsam aynıma daha mantıklımı olur en azından maddi rahatlarım ne bilim ya kafamda habire kuruyorum işte

Arkadaşım derdi veren Allah sabrını da gücünü de verir sen merak etme .. Elbette ki ayakta duracaksın kendine ve kızına iyi bir hayat sağlayacaksın hiç şüphen olmasın ! Ama boşanırken sakın gurur yapma nafakanı da al gerekirse tazminatını da ... Adam seni aldatmış eziyet etmiş bunun bedeli olmalı ... Bildiğim kadarıyla ( yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ) ev bayanda kalıyor iyi bir avukat bul kendine ... Aileni de dert etme şimdi arkanda durmayacak gibi görünseler de boşanma kocandır dayan deseler de kıyamazlar arkanda dururlar yalnız bırakmazlar seni korkma ... sen onların canısın çünkü ... Sen kendi kızına sırtını dönebilir misin öyle düşün ... Allah yardımcın olsun sen kalbini bozma eşinin sana yaşattığından daha kötü bir hayat beklemiyor seni bundan emin ol ... En kısa zamanda kendine olan saygını ve özgüvenini tekrar kazanacaksın gör bak ...

onsuz yaşamayı başarabilecekmiyim :(

Aldatılmış bir kadın olarak onu hala düşünmen ne bileyim tuhaf geldi bana çok şükür mesleğin var kızını kreşe verebilir çalışabilirsin canım.Bende ayrılma aşamasındayım dava açılmadı daha benim mesleğimde yok artı borç yaptım eve eşya alarak bizim sorun ailesi ve dayak.Aynen benim ailemde destek değil ama iş bulup ayrı eve çıkacağım bende çok seviyord.um ama bana yaşattıklarını hep aklıma getiriyorum.Güçlü ol ayaklarının üstünde dur zor olacak ama güzel günler için değer ayrıca nafakanı mutlaka al geçmiş olsun canım

çocuğa sadece sen bakmıcaksın.babası o.o da bakar para gönderir elbet.o yüzden rahatça halledersin bence.
aldatılmışsın ve üstüne daha durursun kocan iyice pişkinleşir.asıl kızın bu durumda zarar görür:50:

Ayrılık kararını hemen alıp evden çıkmayın.
Evdeki durum çok çirkin tabi ama evden ayrılırsanız daha kötü duruma düşebilirsiniz.
Ayrıca sizin de düşüncelerinizi çok sağlıklı bulmuyorum.
İki yaşında bir çocuğunuz var ve siz ev arkadaşı bile almayı düşünüyorsunuz.
Kimi alacaksınız evinize.
Bu çok da tanımadığınız biri olacak.
Aileniz de kesin biz yanındayız demiyor.
neye güvenerek çıkacaksınız evden.
Bence bencillik ediyorsunuz.
Önce evladınızı düşünün.
Şartlarınızı oluşturun ondan sonra uygulayın.
Öyle gözünüzü karartıp hareket ederseniz telafisi zor şeyler yaşayabilirsiniz.

benim anlamadığım aldatıyor bi de hiç yüzü kızarmadan niye anlatıyor ki hadi pişman oldu üzüldü özür dileyecek o da yok o zaman ne diye söylüyo işte bak başkalarıyla görüşüyorum seni tınlamıyorum bile demek mi oluyo

Bence ilk işin iş bulmak ve kızına baktıracak birini bulmak olmalı, durumunu toparlamalı kendine güvenin gelmeli ve davayı açmalısın. Anladığım kadarıyla bitirmişsin tamamen, kendini strateji belirle, eşine hiç karışma ne yaparsa yapsın, kendini düzeltmeye bak bence.

onsuz yaşamayı başarabilecekmiyim :(

O işin en kolay kısmı emin ol.. Aşk acısı kaç gün sürer ki?? Senin şu anda düşünmen gereken tek şey kızın, onun psikolojisi.. Eve her gün gelen bir babası olmayacak artık ki kızlar baba aşığıdır, sana hep babasını soracak, çizgi film seyrederken bile baba lafını duyunca için acıyacak, bununla baş edebilecek misin önce bunu düşün. Gerisi teferruat inan.. Boşanma konusunu açtın mı eşine o ne diyor? Ailen de sana destek olmuyorsa çocuğunu kime bırakıp çalışacaksın??
Eşimle 3,5 aydır ayrı yaşıyoruz boşanmadık, açılmış bi dava da yok.. 2 oğlum var biri 6,5 diğeri 3,5 yaşında.. Senden farklı olarak ailem bana destek ama çocuklar baba diyince içim acıyo (ne zaman isterlerse konuşmalarına rağmen). Sana bunları anlattım çünkü yukarıdaki yazdıklarımı süreç başından geçmiş biri olarak söylediğimi anlayıp, ona göre kendini hazırla diye.
Bana öyle geliyor ki ayrılırsan senin de kızının da huzuru daha çok kaçacak.. Yine de karar senin tabi.. Benimki sadece bu süreci yaşayan biri olarak ufak bir tavsiye vermek.. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

bence davayı açın eşinizde size destek olsun çocuğunuzda olduğu için ve o gitsin. zaten mahkemede bunu doğru bulacaktır. ayrıca aynı koşullarda hayatınıza devam edebilmeniz için size ve çocuğada nafaka bağlayacaktır. kaldıki eşiniz sigortada haksızlık yapabilir ödememk için siz yinede ondan gelecek paraya güvenmeyin.
benim çocuğum yok ve çok şükür o kadar da mutlyumki şu anda. o yüzden sana çok yardımcı olamayabilirim. ama boşanmak sanıldığı kadar korkunç bir şey değil benim içinse tam bir kurtuluş oldu onu söyleyebilirim.

Evi o terk etsin sen bir yere gitme sakın.
Madem ayrılmak istiyor defolsun.
Öyle bir yaşarsın ki onsuz daha da güzel yaşarsın merak etme.
İş ara şimdiden çocuğunu kreşe verirsin.
Kimseye muhtaç olmazsın. Allah yardım eder inşallah..

Canım şu dünyada kadınların yapamayacağı hiçbirşey yok. Herşeyin altından kalkarsın ama yinede yuvanın bozulmasını istemem.

CEVAPLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TŞKR EDERİM kızlar kafam sanki durdu artık normal düşünemiyorum her an beni aldatıyormu diye düşünmeye bile alıştım canım dahi acımıyor evet insan alışırmı alışırmış :( gözümle görmediğim için olsa gerek :( tek düşüncemm kızım avukatla konuştum 300 ile 500 tl arası verir diyor kızlar o para benim kirama bile yetmez tamam haklısınız kızım var ev arkadaşı doğru değil kaldıki ben namazlı kılan tesettirlü biriyim ama bende çaresiz kaldım çıkar yol yok varsa söyleyin ailem kesinlikle arkamda değil bunu defalarca dile getirdiler zaten offfffff iş bulamıyorum çağrı merkezinde kapalı olduğum için almıyorlar :(

Arkadaşım belki biraz daha planlı davranmalısın.
Eşin böyleyse değişmez ama sen bir süre daha kalıp belki gerekli şartları oluşturabilirsin.
İş bulup çalışmaya başlaman senin için bu aşamada daha güvenli olmanı sağlar.
Evladın için uygun bir kreş ayarlayabilir, biraz toparlanınca bütçene üygun bir eve çıkabilirsin.
Ailen zamanla belki yumuşar.
Babana durumu açıkca anlatmaya çalış, belki yumuşar.
Keşke ailen arkanda olsa da bu kadar sıkıntıyla başbaşa kalmasan canım
Ailenda destek olabilecek başka kimse yok mu en azında dizen kurana kadar yardımcı olacak biri.

kızlar kimsem yok ayrıca kreş ve anaokulları çokkk pahalı geçen aradım 750 tl istediler nasıl baş edeirm o parayla :(

İlk etapta kesinlike ailenizle kalmalısınız..

çocuğa bakarlar, eve gediğinizde yemek vs hazır olur belki, bunlar iş hayatının ilk dönemlerine rahat alışmanızı sağlar..

Bir anda yni bir hayata başlayacaksınız..mutaka ailenizin size manevi destek olması lazım..

sonra Allah kerim..ilerde ayrı eve çıkarsınız..

Allah yardımcınız olsun.

şuan aklım allak bullak ne yapacağımı ne yaptığımı hiç bilemiyorum unutmaya çalışıyorum ama güvenim bitti olmuyor deniyorum ama mutlu değilim eşim ilgisiz birşeyleri düzeltmeye bakmıyor bile arkasını dönüp uyuyor tek yaptığı bu :(

Back
X